- 29 Ağustos 2017
- 78
- 24
- 8
- 30
- Konu Sahibi samsun5525
-
Sözüm size değil ama ileri gitmelisiniz.bence de eşinizi şikayet edin.bu nedir ya. o biz de olabilirdik. sapık herif ya.allah size de kolaylık versin. bu adamla yaşanmazNe diyim nerden başlayım bilmiyorum bunun adı ap açık adilik şerefsizlik canım çok yanıyor çok bana bi yol gösterin hamile halimle psikolojim çok bozuk. Eşim işe yürüyerek gidip geliyor servisi yok her dışarı çıkmasında fotoğraf çekmiş kadınların belden aşağısını. O uyuyordu telini aldım Playstore den silinen fotoğrafları geri yükleyi indirdim açtım uygulamayı dolu silinmiş fotoğraf önceden de yapmıştı daha yapmıcana yemin etmişti ama yine çekmiş ben neye uğradığımı şaşırdım iyiceDerdin ne diyorum bişey demiyor ben yapmadım diyor şimdi de yalancı. Evde 3 yaşında oğlum var ve 2. oğlum geliyor ve ben artık çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum uyku girmiyo gözüme
insallah bi gun yaparlarCidden dayan neden var, neden olmalinin karsiligi esiniz.
Bir insanin dövülmesinin en hakli sebeplerin biri bu yaptigi sey olmali galiba.
Siddete özendirmek gibi olmasin ama olum bu ney diye oklayavla evire cevire vurmalik bu herif.
Allah sabir versin.
Bir gün fotograf cekerken esine, dostuna yakalanip yüzü gözü yamulma ihtimaliyle yasiyor.
malesefffTelefonlar akillandikca insanlar aptallasir oldu
cocuk fotografi yok hep kadin mini etek giyen ve dar giyinenleri cekmis fotolar elimde kanit durcak surundurcem onuEşin tam bi sapık!!! Inşallah pedofili değildir,gerçi bu tiplerden herşey beklenir.
çok zor durumdayım cocuklarinin yuzune nasil baka biliyor bilmiyorumEşinin yaptığı apaçık suç biliyor musunuz?
Madem o yapmadı tlfu götürün karakola çıksın yapan deyin. Hemen itiraf edecektir.
Böyle insanlar yüzünden açık gezemez oldum. Kalçayı kapatan tunikler alıyorum.
Yazık size gerçekten. Çok üzüldüm halinize. Sevdiğiniz adam bunu yapıyor hamilesiniz ve çocuğu var ya..
Edep ya hu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?