Eşim her dışarı çıkmasında kadınların belden aşağı fotolarını çekmiş :(

Esinizi ihbar etmelisiniz.
Cok zor ama bunu hem kendi onurunuz hem disarida gezen insanlarin guvenligi icin yapmalisiniz.
Zaten boyle bi durumda bosanma istegini mahkeme geri cevirmez ve esinizi iyi bi surundurur.
Alin donuna kadar, milletin poposunu cekmek neymis gorsun.
Sizin adiniza cok uzuldum, keske bu hasta herife guvenip 2. Yapmasaydiniz.

Adam baya baya hasta ikna edin tedavi olsun
olmaz o tedavi felan kavga çıkarıyo hemen ben yapmadım oluo bende yemedim salak değilim dışardan görende herkes diyor bu adam seni çok sevıyor her işimi yapıyor ya evde beni kaldırmıyor ya ayağa herşey buydu sanki sevgi öyle olmuyo işte

diyorum ya ilk yakaladığımda da bu çocuğa hamileydim yeni oldu zaten boşancam nasıl yaşayım bu adamla artık

Bu direk aldatma mi bilemem. Ama hastalik olduğu kesin. Bu huyundan vazgecmesi icin neler yapilabilir ona bakin. Yani o kadinlara da yazik ya. Hiç haberleri yok fotoğrafları çekiliyor
bu aldatmanın da dışında sapık adam daha ne olsun ki resmen onun karısıyım ya nefret ediyorum kendimden

Ayrılırsınız ayrılmasınız bilemem ama çocuklarınızı çok sıkı gözetin.. Bu sapkınlık yapan birine güvenmem ben benim çocuğum yaa demez yani sapkın

Şunu öncelikle söyleyim diğer fotoları da bulduğumda bu çocuğuma hamileydim. Ve o günden beri aynı yatakta zaten yatmıyorum yani koynuna felan girmedim midem kaldırmadı. Öğrenince sadece sebebini sormadım kavga da ettim teli de kırdım yenisini aldı inanmadım ki dünde bakmak istedim güvenmedim yani ona o yüzden yadırgamadan yazın yazarken onlar yapınca bile kadın mı suçlu oluo bazılarının tavrı bu galiba da ondan dedim göz yummak nedir nasıl yuma bilirim ki o kadar iğrenç bişi ki duyulsun istemiyorsun ama bana yapıcak başka bişey bırakmadı boşanıyorum daha da katlanamam zaten.

bu aldatmanın da dışında sapık adam daha ne olsun ki resmen onun karısıyım ya nefret ediyorum kendimden
Bacim ne diyeyim sana bilemedim ki. Çocuk konusunda düşünerek hareket etseydin keşke. Boşan desek boşanacak mısın. Kocani şikayet et desek de edecek misin? Şikayet etmekle tehdit edebilirsin.

Sizin kocaniz gibi sapiklarin yuzunden tunik falan da kesmiyor uzun sapli sirt cantasi takiyoruz artik.. bir de affetmissiniz aman ne guzel, affedip hamile kaldiniz bravo.. size de zerre acimadim o iki gunahsiza acidim sadece.. insallah bir gun yakalanip hem iyi bir dayak yer hem de iceri atarlar ne bu be yildik.

O gun cocugunu alip cikacaktin konu sahibi, affedip goz yumarak suca yataklik etmissin resmen.. simdi sadece bosanmakla kalma o telefonu hemen polise gotur.

En mantıklı ve ahlaklı kararı vermişsiniz. Bu adam sizi aldatsa, başkasına aşık olsa, gidip parayla sex yapsa, sapık olmaz. Sadece ahlaksız olur. Ama şimdi bu adam böyle yaparak sapık oluyor. Bunun gibiler yüzünden sokaklar kadınlar-ocuklar için tehlikeli. Yarın bir gün fırsat bulsa belki başka şeylerde yapar. Dikkat edin kendinize. Umarım bundan sonra güzel bir hayatınız olur.

Yapabilir misiniz bilmem ama keşke polise gitseniz. Çünkü başka bir adam sizi bu şekilde çekse ve sizde görseniz ne yapardınız? Direk polise giderdiniz. İşte bu da onlardan biri. Olması gereken bu ama siz bu psikoloji ile bunun duyulmasını kaldırabilir misiniz bilmem.

Eşiniz tehlikeli bir sapık. Fotolarla karakola gidin ve şikayet edin. Sonra da tabii ki mahkemeye başvurun boşanmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…