- 29 Ağustos 2017
- 78
- 24
- 8
- 30
- Konu Sahibi samsun5525
-
Şerefsiz tam biSapık bence ..
Popo çekmek ne ya ?
Artık yapacak bişi yok evladım atamazlar ya davayı açıcam pazartesi günü bugün hastane işlerim var yoksa bugün giderdim de
dünya o kadar kötüye gidiyor ki kıyamet kopmadığına şükretsin o şerefsizler.İğrenç herif ya nasıl bir sapıktır bu! Yolda gördüğü kadınların bel altı fotoğraflarıyla tatmin olabilecek kadar zavallı ve şerefsiz!
olmaz o tedavi felan kavga çıkarıyo hemen ben yapmadım oluo bende yemedim salak değilim dışardan görende herkes diyor bu adam seni çok sevıyor her işimi yapıyor ya evde beni kaldırmıyor ya ayağa herşey buydu sanki sevgi öyle olmuyo işteAdam baya baya hasta ikna edin tedavi olsun
amin sağolun biraz rahatladım içimdeki beni yiyip bitirecekti yoksaO zaman hayırlı olsun. Sevindim sizin adınıza.
Boşanıyorum bitti herşey zaten bana yapılcak ne bıraktı kiSözüm size değil ama ileri gitmelisiniz.bence de eşinizi şikayet edin.bu nedir ya. o biz de olabilirdik. sapık herif ya.allah size de kolaylık versin. bu adamla yaşanmaz
diyorum ya ilk yakaladığımda da bu çocuğa hamileydim yeni oldu zaten boşancam nasıl yaşayım bu adamla artıkEsinizi ihbar etmelisiniz.
Cok zor ama bunu hem kendi onurunuz hem disarida gezen insanlarin guvenligi icin yapmalisiniz.
Zaten boyle bi durumda bosanma istegini mahkeme geri cevirmez ve esinizi iyi bi surundurur.
Alin donuna kadar, milletin poposunu cekmek neymis gorsun.
Sizin adiniza cok uzuldum, keske bu hasta herife guvenip 2. Yapmasaydiniz.
bu aldatmanın da dışında sapık adam daha ne olsun ki resmen onun karısıyım ya nefret ediyorum kendimdenBu direk aldatma mi bilemem. Ama hastalik olduğu kesin. Bu huyundan vazgecmesi icin neler yapilabilir ona bakin. Yani o kadinlara da yazik ya. Hiç haberleri yok fotoğrafları çekiliyor
Bacim ne diyeyim sana bilemedim ki. Çocuk konusunda düşünerek hareket etseydin keşke. Boşan desek boşanacak mısın. Kocani şikayet et desek de edecek misin? Şikayet etmekle tehdit edebilirsin.bu aldatmanın da dışında sapık adam daha ne olsun ki resmen onun karısıyım ya nefret ediyorum kendimden
Şunu öncelikle söyleyim diğer fotoları da bulduğumda bu çocuğuma hamileydim. Ve o günden beri aynı yatakta zaten yatmıyorum yani koynuna felan girmedim midem kaldırmadı. Öğrenince sadece sebebini sormadım kavga da ettim teli de kırdım yenisini aldı inanmadım ki dünde bakmak istedim güvenmedim yani ona o yüzden yadırgamadan yazın yazarken onlar yapınca bile kadın mı suçlu oluo bazılarının tavrı bu galiba da ondan dedim göz yummak nedir nasıl yuma bilirim ki o kadar iğrenç bişi ki duyulsun istemiyorsun ama bana yapıcak başka bişey bırakmadı boşanıyorum daha da katlanamam zaten.
Şunu öncelikle söyleyim diğer fotoları da bulduğumda bu çocuğuma hamileydim. Ve o günden beri aynı yatakta zaten yatmıyorum yani koynuna felan girmedim midem kaldırmadı. Öğrenince sadece sebebini sormadım kavga da ettim teli de kırdım yenisini aldı inanmadım ki dünde bakmak istedim güvenmedim yani ona o yüzden yadırgamadan yazın yazarken onlar yapınca bile kadın mı suçlu oluo bazılarının tavrı bu galiba da ondan dedim göz yummak nedir nasıl yuma bilirim ki o kadar iğrenç bişi ki duyulsun istemiyorsun ama bana yapıcak başka bişey bırakmadı boşanıyorum daha da katlanamam zaten.
Eşiniz tehlikeli bir sapık. Fotolarla karakola gidin ve şikayet edin. Sonra da tabii ki mahkemeye başvurun boşanmak için.Ne diyim nerden başlayım bilmiyorum bunun adı ap açık adilik şerefsizlik canım çok yanıyor çok bana bi yol gösterin hamile halimle psikolojim çok bozuk. Eşim işe yürüyerek gidip geliyor servisi yok her dışarı çıkmasında fotoğraf çekmiş kadınların belden aşağısını. O uyuyordu telini aldım Playstore den silinen fotoğrafları geri yükleyi indirdim açtım uygulamayı dolu silinmiş fotoğraf önceden de yapmıştı daha yapmıcana yemin etmişti ama yine çekmiş ben neye uğradığımı şaşırdım iyiceDerdin ne diyorum bişey demiyor ben yapmadım diyor şimdi de yalancı. Evde 3 yaşında oğlum var ve 2. oğlum geliyor ve ben artık çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum uyku girmiyo gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?