Eşim her dışarı çıkmasında kadınların belden aşağı fotolarını çekmiş :(

ben kapalıyım dışarı açık çıkma lüksüm olamaz dar giymek ne haddime hemen çıkar olurdu açıkkende kendi pis fikirli olduğu için milleti de öyle bilmesi normal değil mi

ve en iğrenci de ona kadınlık yapmak zoruma gidiyor artık çok zoruma bi de yatmadıysa sorun yok diyen kafalar dolu etrafımda

diğer fotoları gördüğümde de bu çocuğuma hamileydim malesef ki hamileliğim sancılı geçiyor sağolsun

ve en iğrenci de ona kadınlık yapmak zoruma gidiyor artık çok zoruma bi de yatmadıysa sorun yok diyen kafalar dolu etrafımda
Bu direk aldatma mi bilemem. Ama hastalik olduğu kesin. Bu huyundan vazgecmesi icin neler yapilabilir ona bakin. Yani o kadinlara da yazik ya. Hiç haberleri yok fotoğrafları çekiliyor

Eşimin neden ısrarla skinny pantolonumu giydiğimde sıkıntılı sıkıntılı bana baktığını anladım şu konuyu okuyunca.
40 yıl düşünsem böyle sapıklık aklıma gelmezdi
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben olsam daha ilk vukuatında boşardım, bir sapıkla evli olmak çok kötü bir şeydir sanırım
Bari tedaviye gitsin diycem ama ben yapmadım diyen biri sorun olarak görmüyordur zaten

Evet malesef değişen bişi yok diyorum ya arkamda duran yok tek çocukla sığamıyorsun annenin evine bi de 2. ci geliyor ne yapayım susuyum diyorsun ve konuyu anneme ve yengeme açtığımda yattıysa boşan gel ama bi fotoğraf yüzünddn boşanıp gelme tavır net bu tabi ki sadece o soruyu sormadım o gün çok kavga ettim hamileyim sonuçta sancılandım telini kırdım yine aldı zaten güven bitti sevgimi zaten bitirmişti

malesef annem ve yengemin dediği tek şey bu oldu artık ben rahatsız oluyorum akrabamda açık giyinen olunca her çevreye girdiğimde bakıomu gözüm sürekli onda görünce de yol felan dinlemeyip bağırıyorum bok var bak elaleme diye

dünden beri boşanma işlemlerine bakıyorum boşancam artık aynı evde bile yaşamak nefes almak öldürüyor beni

ben artık ne cevap vereceğimi bile bilmiyorum artık vicdanım rahat değil ya nasıl kimse görmüyor onu bile aklım almıyor

boşanma davası açıcam dün araştırdım hep uyumadım gidip açıcam delillerim var o düşünsün artık

Anneniz ve yengeniz sizi dediğiniz gibi onlara yük olmayın diye başlarından savmışlar. Benim verebilecegim tavsiye elbette simdi hamilesiniz mümkün değil ama kendi ayaklarinizin üstünde durmak için en kisa zamanda bir yol bulmaya bakın. Nefret ettiğiniz biriyle ayni evde yaşayıp bir de her türlü hizmetini görmek zorunda olmak size eziyettir. Doğacak olan bebek bir yaşına falan girse ve siz çalışsanız yine de aileniz sizi yaninda istemez mi? Gündüz çocuklara baksinlar sadece. Eve maddi yardiminiz olacak sonucta.

hem ihbar hem boşanma zaten deliller elimde mahkemeye sunduğumda bu bir suç olduğundan zaten ihbar kabul edilir

Artık yapacak bişi yok evladım atamazlar ya davayı açıcam pazartesi günü bugün hastane işlerim var yoksa bugün giderdim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…