- 16 Nisan 2018
- 249
- 292
- 18
- Konu Sahibi samsun5525
-
ben kapalıyım dışarı açık çıkma lüksüm olamaz dar giymek ne haddime hemen çıkar olurdu açıkkende kendi pis fikirli olduğu için milleti de öyle bilmesi normal değil miGeçen gün eksisozluk’te takılırken bi konu okuyordum, orda bi Twitter linkine denk geldim açtım.. Keşke açmasaydım.. Şok oldum gördüklerim karşısında.
Birsürü erkek sokaktaki kadınların arkadan fotoğrafını çekmiş bunu paylaşıyor hesaplarda.. Özellikle türbanlıların.. Allah’ım şok oldum! Bu nasıl bir adiliktir dedim, yüzlerce fotoğraf. Genç kızlar, evli çocuklu kadınlar yanlarında çocukları var adam “off şu kalçaya bak” diyerek fotoğrafı atmış.
Hatta kimi hesap gizliden “kendi karısının” gizli fotoğrafını çekip paylaşmış.. Tiksindim!
Bu çok büyük bi sapkınlık, sapıklık.. Üzüldüm o kadınlara.. Daha neler vardı da tiksinerek kapattım hemen sayfayı..
Yani dikkat edin sizin bile gizli çekiminizi yapmış olabilir.. Hadi yapmasa bile büyük iğrençlik bu.
Hiçbir şeyden haberi olmayan insanlar sırf “kadın” oldukları için bu iğrençliğin içindeler, kimisi çoluk çocuğuyla beraber.. Ve altına birsürü mahlukat sapıkça yorumlar yapmış.
Kimler evli acaba bu pisliklerle demiştim içimden, Allah sabır versin o kadınlara demiştim. Biri sizsiniz geçmiş olsun.
Ama bu yaptıklarını yanına bırakmayın lütfen.
Çocuklarınızda var çok üzüldüm.. O adama fazla güvenmeyin. Boşanmanın yollarını arayın. Çünkü eşim dediğiniz adam malesef bir sapık.
ve en iğrenci de ona kadınlık yapmak zoruma gidiyor artık çok zoruma bi de yatmadıysa sorun yok diyen kafalar dolu etrafımdaBen böyle insanlara aciyorum ya. Ne kadar zavallilar. Yani birinin poposunu çekiyor. Sonra ona bakiyor halleniyor falan. Zavallica bir hareket. Allah ıslah etsin böylelerini. Aslinda çok şeyler yasamak istiyor kadinlarla demek ki ama yapamiyor. Evlenmese keske böyeleleri. Istedigi kadinla beraber olup gecirse hayatini. Ama yook hem colugu çocuğu olacak hem böyle şeyler yapacak.
diğer fotoları gördüğümde de bu çocuğuma hamileydim malesef ki hamileliğim sancılı geçiyor sağolsunSizi doğrudan fiziksel olarak aldatmayip bir daha yapmayacagina yemin edince bu sapiga bir çocuk daha vermeye karar vermişsiniz. Umarim biri dışarıda ne yaptığını farkeder yoksa siz kiyamayip polise ihbar etmeyeceksiniz belli. Bu arada aldatan insan degisebilir ama bu tip sapikliklari olan insanlar değişmez, bir süre unutturur sonra aynen devam etmenin yoluna bakar.
Ben zaten diğer fotoları görünce hepsini kendi telime alıp kırdım ama yine aldı akıllanmazeşinizin yaptığı şey büyük terbiyesizlikBazen keşke kameralı telefon denen şey hiç olmasaydı diyorum
Bu direk aldatma mi bilemem. Ama hastalik olduğu kesin. Bu huyundan vazgecmesi icin neler yapilabilir ona bakin. Yani o kadinlara da yazik ya. Hiç haberleri yok fotoğrafları çekiliyorve en iğrenci de ona kadınlık yapmak zoruma gidiyor artık çok zoruma bi de yatmadıysa sorun yok diyen kafalar dolu etrafımda
Evet malesef değişen bişi yok diyorum ya arkamda duran yok tek çocukla sığamıyorsun annenin evine bi de 2. ci geliyor ne yapayım susuyum diyorsun ve konuyu anneme ve yengeme açtığımda yattıysa boşan gel ama bi fotoğraf yüzünddn boşanıp gelme tavır net bu tabi ki sadece o soruyu sormadım o gün çok kavga ettim hamileyim sonuçta sancılandım telini kırdım yine aldı zaten güven bitti sevgimi zaten bitirmiştiDaha önce de yapmış aynı şeyi. Bu sapıklığı nasıl affedip devam edebildiniz? Adama "derdin ne" demişsiniz de asıl sizin derdiniz ne ben onu merak ettim. Yemin edince inandınız mı gerçekten? Bazı konuları şok içinde okuyorum gerçekten.
Umarım bir gün birisi fark eder de hem olay çıkarıp rezil eder hem de mahkemelerde süründürür eşinizi.
"Böyle insanların nasıl biri olduğunu eşi dostu hiç mi fark etmiyor" diye düşünüyordum, fark etseler de bir şey değişmiyormuş meğer.
malesef annem ve yengemin dediği tek şey bu oldu artık ben rahatsız oluyorum akrabamda açık giyinen olunca her çevreye girdiğimde bakıomu gözüm sürekli onda görünce de yol felan dinlemeyip bağırıyorum bok var bak elaleme diyeYatmadiysa sorun yok ne demek ya. O şekilde aldatsa karşı tarafin rızası olur. Fotoğrafını çektiği bütün kadinlari taciz etmiş durumda. Hem de kendilerini savunma fırsatları bile olmadan habersizce. Adam değişmeyecek ben o kadar söyleyip çekiliyorum.
dünden beri boşanma işlemlerine bakıyorum boşancam artık aynı evde bile yaşamak nefes almak öldürüyor beniEşimin neden ısrarla skinny pantolonumu giydiğimde sıkıntılı sıkıntılı bana baktığını anladım şu konuyu okuyunca.
40 yıl düşünsem böyle sapıklık aklıma gelmezdi
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben olsam daha ilk vukuatında boşardım, bir sapıkla evli olmak çok kötü bir şeydir sanırım
Bari tedaviye gitsin diycem ama ben yapmadım diyen biri sorun olarak görmüyordur zaten
dünden beri boşanma işlemlerine bakıyorum boşancam artık aynı evde bile yaşamak nefes almak öldürüyor beni
ben artık ne cevap vereceğimi bile bilmiyorum artık vicdanım rahat değil ya nasıl kimse görmüyor onu bile aklım almıyorÖnceden de yakalamışsınız işte o zaman hamile kalmadan yemin bile etse bitirecektiniz. Bütün hatalar tekrar edilen yeminlerden doğuyor hep.
İnsan değişmiyor. Ne yaparsanız yapın değişmiyor.
Ve kocanızın yaptığı açık bir şekilde suç teşkil ediyor. Fotoğrafını çektiği bayanlar bu durumu görse ve kocanızı mahkemeye verse ne olacaktı? Hiç mi görmedi kimse fotoğraf çekerken?
Aklım almıyor adam evli, çoluğu çocuğu var, karısı var. Ama gidiyor kadınların belden aşağısını çekiyor.
Hastalık bu, sapıklık derecesine gelmiş belki de sapıktı. O fotoğrafları ne yapıyor? Cinsel malzemesi mi yapıyor?
Ya da satıyor mu o fotoğrafları birine mi atıyor. Bir kadının belden aşağısı evli bir adamın telefonunda geziyor.......
Allah’ım bayılacağım.
Güç kuvvet ver Allah’ım...
boşanma davası açıcam dün araştırdım hep uyumadım gidip açıcam delillerim var o düşünsün artıkBir sapikla evlisiniz
Çevrenizdeki herkesi uzaklaştırin en azından bu adamdan.
Boşanmaya niyetli değilseniz...
Çocuklarınızın ruh sağlığı için boşanmak en doğru karar. Hatta eşinizin tedaviye ihtiyacı var. O fotoğraflardaki siz olsanız? Kiziniz olsa? Susar miydiniz?
ben kararlıyım bi de ne hakkım varsa alıcam onu süründürmeden bana rahat yokOğlanları da kendi gibi yetiştirir bu
En iyisi ayrılmak bence
Umarım yapabilirsin
malesef annem ve yengemin dediği tek şey bu oldu artık ben rahatsız oluyorum akrabamda açık giyinen olunca her çevreye girdiğimde bakıomu gözüm sürekli onda görünce de yol felan dinlemeyip bağırıyorum bok var bak elaleme diye
Esiniz resmen bir sapık. Allah yardımcınız olsun.ben kararlıyım bi de ne hakkım varsa alıcam onu süründürmeden bana rahat yok
hem ihbar hem boşanma zaten deliller elimde mahkemeye sunduğumda bu bir suç olduğundan zaten ihbar kabul edilirvalla şuraya ban yemeyi göze alip zibilyon tane hakaret yazardım da sizi daha da üzmek istemiyorum.
Boşanma durumunuz olmayacaksa ailesine ve ailenize durumu anlatacağınızı ve gerekirse polise kendisini ihbar edeceğinizi söyleyin. Güç bulabilirseniz ve bu adamdan kurtulabilecekseniz bunları söylemekle kalmayın yapın.( ki doğru olan ikinci kısım) Anlasın sapık dünyanın kaç bucak olduğunu.
aminEsiniz resmen bir sapık. Allah yardımcınız olsun.
Artık yapacak bişi yok evladım atamazlar ya davayı açıcam pazartesi günü bugün hastane işlerim var yoksa bugün giderdim deAnneniz ve yengeniz sizi dediğiniz gibi onlara yük olmayın diye başlarından savmışlar. Benim verebilecegim tavsiye elbette simdi hamilesiniz mümkün değil ama kendi ayaklarinizin üstünde durmak için en kisa zamanda bir yol bulmaya bakın. Nefret ettiğiniz biriyle ayni evde yaşayıp bir de her türlü hizmetini görmek zorunda olmak size eziyettir. Doğacak olan bebek bir yaşına falan girse ve siz çalışsanız yine de aileniz sizi yaninda istemez mi? Gündüz çocuklara baksinlar sadece. Eve maddi yardiminiz olacak sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?