Eşim her gün bileziklerimi istiyor, huzursuzluk çıkmasından bıktım

meleklerinsozu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2025
21
9
3
Evleneli daha yeni oldu ama eşim her gün bileziklerimi istiyor. Ben de ısrarla vermiyorum ve huzursuzluk çıkıyor hep. Düğünde zaten sadece 8 adet bilezik taktılar bana. O taktıklarını da geri istiyor. Arabası var ama yükseltmek istiyormuş. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bıktım sürekli bu konuyu tartışmaktan.

Evleneli daha yeni oldu ama eşim her gün bileziklerimi istiyor. Ben de ısrarla vermiyorum ve huzursuzluk çıkıyor hep. Düğünde zaten sadece 8 adet bilezik taktılar bana. O taktıklarını da geri istiyor. Arabası var ama yükseltmek istiyormuş. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bıktım sürekli bu konuyu tartışmaktan.
Bankaya koyarak . Zorla kolunuzdan tutup bankaya götürecek değil ya

Siz daha evleneli 1 ay olmamış😳😳

Sadace 8 derken kaç tane takcaklardi daha .

Sana takılan takılar hukuken de dinen de sana aittir. Ne bileyim ölümmkalım hastalık vb olur verirsin ama beyimiz arabasını yükseltecek diye altın verilmez
Senin altınlara mı güvenmiş. Huzursuzluk çıkarsın dursun. Bu konuda fikrim değişmeyecek boşuna hergün benimle tartışmaya girme de.
Yani başka şeyler de söyle diyeceğim de daha yeni evlisin. Çok sinirlendim yine😠😡

Sana takılan takılar hukuken de dinen de sana aittir. Ne bileyim ölümmkalım hastalık vb olur verirsin ama beyimiz arabasını yükseltecek diye altın verilmez
Senin altınlara mı güvenmiş. Huzursuzluk çıkarsın dursun. Bu konuda fikrim değişmeyecek boşuna hergün benimle tartışmaya girme de.
Yani başka şeyler de söyle diyeceğim de daha yeni evlisin. Çok sinirlendim yine😠😡
Ben de sinirleniyorum artık sabrım kalmadı. Başka söyleyeceğim şeyleri söyle sen :(

Anlamadım ben seni 10 mayısta konu açmışsın düğüne 1 ay var diye 20 mayıs evlenmişsin bile :)

Sadece 8 mii 🙄 bana 4 tane taktılar onuda alırken kuyumcuda ev alırken alacaz emanet dediler ahahha çok bedava gittik çokkk zorla yıllarca birikim yapıp araba aldık eşiniz istiyorsa verin nolacakki huzurluyken boştan sebeplerden huzursuzluk çıkmasın evliliğinizin başından arabamızı binbir hevesle alırken bilezikleri çıkarırken eşim üzüldünmü diye sordu asla dedim çünkü yine bize ait olan birşey ve kumara alkole karı kıza gitmeyecek hevesliyseniz 2 tanesini vermeyin gerisini verin ben borçlar için ev için toplam 12 tane bileziği verdim 5 yıl içinde annemin bileziği dahil şimdide hem ev hemde arabamız var başkasına vermesine kesinlikle izin vermem ama malımıza mal katacaksak neden olmasın 🤭

Evleneceğimiz insanı iyi tanımazsak sırf evlendim demek için evlenirsek böyle durumları yaşamak şaşırtmaz.

Sadece 8 mii 🙄 bana 4 tane taktılar onuda alırken kuyumcuda ev alırken alacaz emanet dediler ahahha çok bedava gittik çokkk zorla yıllarca birikim yapıp araba aldık eşiniz istiyorsa verin nolacakki huzurluyken boştan sebeplerden huzursuzluk çıkmasın evliliğinizin başından arabamızı binbir hevesle alırken bilezikleri çıkarırken eşim üzüldünmü diye sordu asla dedim çünkü yine bize ait olan birşey ve kumara alkole karı kıza gitmeyecek hevesliyseniz 2 tanesini vermeyin gerisini verin ben borçlar için ev için toplam 12 tane bileziği verdim 5 yıl içinde annemin bileziği dahil şimdide hem ev hemde arabamız var başkasına vermesine kesinlikle izin vermem ama malımıza mal katacaksak neden olmasın 🤭
Bedavaya gittik demeyin kendınıze …
en azından size söylenmiş böyle böyle emanet die . Şuan gönülsüz kadın yeni evlenmiş vermek istemiyor huzurlu değil demek ki bu konudaki gelmiş konu açmış . 10 günlük evlilikte adam huzur bırakmamış belli ki altın altın die kadında .

Bedavaya gittik demeyin kendınıze …
en azından size söylenmiş böyle böyle emanet die . Şuan gönülsüz kadın yeni evlenmiş vermek istemiyor huzurlu değil demek ki bu konudaki gelmiş konu açmış . 10 günlük evlilikte adam huzur bırakmamış belli ki altın altın die kadında .
Valla bedavaya gitmişim bence çünkü o takılan 4 taneciktede gözüm yoktu gideceklerinden haberli şekilde yaşıyordum 😅 ha ev alınacak diye ses etmedim ama araba alınacak diye sonradan kolumdakileride çıkarıp verirken üzülmedim sonuçta havaya atılmıyorki zaten bilezik birikim içindir ya ev alırsın ya araba ya arsa yoksa ne işe yarayacakki elinde sonunda bişeylere gidecek ister 10 günlük evli olunsun ister 10 yıllık kocaların gözleri maalesef bileziklerde oluyor o yüzden hayatta ne dertler varken böyle saçma şeyler için evliliğin başında huzursuzluk yapmaya gerek yok ayrıca araba ikisininde oluyor ya hani beraber geziyorlar eğleniyorlar bilemedim bana saçma geldi

konudan bağımsız ne altın meraklısıymışsınız yahu 🤪 kim taktı ne taktı kaç gr utanmafınızmu yok çok değilmi mesajlarınız konunuz hep altın.
Zoraki bir evlilikmiydi sizinki?
Severek evlendiyseniz mutluysanız?
E araba alacaksa yatırım amaçlı artık sizinde payınız var belki sizin adınıza alacak arabayı?

Tüm mesajlarını okudum. O koca sana müstahak. Az bile sabretmiş. Düğün gecesi istemesi lazımdı.

Aklın fikrin maddiyatta. Her başlığın maddiyat odaklı. Evliliğin de çıkar amaçlı adeta. Hiç anlaşmaya huzura dair bir şey sormamışsın. Nişanda altın, düğünde saat bla bla.

O kadar sığ ve para odaklısın ki. Şu an yaşadığın şey sürpriz değil. Hatta bence olması gereken. Senin evliliğin gibi evlilikler hep böyle olur.

Altını varmış... görmemişin oğlu olmuş..

Back
X