- 17 Nisan 2014
- 196
- 59
- 98
- Konu Sahibi PudraPembesi34
-
Mrb kızlar. 4 senedir birlikte oldugum kişiyle 1,5 aylık evliyim. 3 senedir bnm çok önem verdiğim özel günleri hiç önemsemiyor. Ben ona dogum günlerinde süprizler, el emeğimle ugraşlarımla yaptıgım hediyeler ve pastalar yaptım. Ama o tam aksine.. saat kala öncesinden bile hatırlatsam parası olsa bile bi pasta bile almıo iyiki dogdn msjı bile atmıo. Kendi planımı kendim yapıorum genede onuda mahfediyor. Ablası var evli coluklu cocuklu. Sürekli onlara gitmemizi istiyo. Buyuzden hiç kafa yapımız uymuo.muhabbetleri sarmıyo tek kalıyorum.. ayda yılda 1 gitsek hiçbişey demiycem. Afederdiniz ama gerdek gecesinin sabahı ablası çay koydk gelin diye aradı eşimde tamam dedi kavga çıkardım gitmedim. Bugün bayramın 1.günü. maddi olarak çok açılamayız bunu biliorum ama en azından sahile gel gidelim bile demedi. Bn evlendim diye aile sorunlrm yüzündn ailemede ziyarete oyuzdn gidemedik. Akraba ilişkileri kopuk bi sülaleyiz. Ve bana dediki ablamlar karasuya gitmiş gel gidelim dedi bi kaç ay önce gittiğimizde 17 kişi çok farklı insankarla aynı evde kalmak zorunda kaldık kalamadkta arabada yattık ogün bugündür çıldırıyorum bu muhabbetlere. Gitmeyelim dediğimde bana bagırdı çağırdı. Yabani olduk fln dedi tartıstık. Şuan evde pijamalarımla kendi yatgmda yatıorum ve aglıorum. Ben ve ailem çk önem veririz böyle özl günlere. Bugün ilk dfa bi bayramda böyleyim. Buarada cinsel hayatımzda yok gibi. Kendini begnmişlk olrk algılamayın ama ben kendime çk bakıyorum ve ona göre çok daha iyiym. Ayrılmak istediğimde pskopat oluyo. Hediyeler alıo sevgi cümleleri vs... ama ben çok mutsuzum bian diorumki neden evlendin... ailemi karşıma aldım kimsem kalmadı okadar fedakarlık yaptım.. bütün bunlara ragmen karşlıgını senelerdir alamıyorum. Onu çok seviyorum bu halinle bile ama bazende nefret ediorum...
Canım çok haklısın kızmakta. Bence ablasına söylemene gerek yok. Eşini yumuşak ama kararlı bi sesle uyar bence.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ablasına gittiğinizde yumuşak ama iğneleyici konuşun
Ablacım biz yeni evliyîz kimse anlayış göstermiyo yalnız kalamıyoruz
başbaşa kalmak istiyoruz ama kimseyi kırmamak için bişey diemiyoruz
Artık doldum biri bişey derse kırıcaktım kalbini kim olursa olsun de
Mesaj yerine gider
Evet bu konşmyı yakın zmnda ypcm inş anlar
Kızlar sevdiğim için evlendim. Bu özel günler için çok kavga ettik düzelicem dedi ama işte böyle sorun ortada. Herneyse ben bu yazıyı yazdıktan sonra özürüm olarak seni şileye götüreyim bikaç gece kalalım dedi. Tmam dedim hemen hazırlandım, gece ordaydık. Sabah oldu dayısının kızının kocası aradı. Ağvadayız şileye geliyoruz ordaymışsınız dedi. Eşim bana söyledi kabul etmedim. Bikaç satliğine havuza gelirler dedi gene tamam dedim. Geldiler otelimizin havuzuna girdiler. Akşam üstü pikniğe gidelim dediler ben tatilde piknik sevmediüimi söyledim yüzümü döktüm. Gene ısrar ettilr tmm dedim.piknikte telefonla konusuyo gibi yaptım akşam gelin ozmn işim biter göeüşürüz vs gibisinden. Akşam oldu, gitmedler. Lüx bi restorana gittik. Buarada 5 yaşında cocukları vardı sürekli aglıyodu. Restorantta altına kaçırdı cocuk. Masaya yatırdı uyuttu falan. Masayamı yatırcaksın dedim gene takmadı. Sürekli yüzüm asıktı. Döndük otele bizdwn eşyalarını aldılar çıkarkende sabah görüşürüz dediler. Onlar gittikten snra eşimle çok tartıstık eşimi alıp bastım döndüm istanbula. Çok para hsrcadık kalmadgmz günlerin bile parasını vermiş olduk. Burnu sürtsün diye ayrı yattık msj falan attı bana özür msjı uzun uzun. 2gün çok soguktum. 3.günü sabahtan aynı yere gittik akşama kadar havuzdaydık akşam evimize geldik. Ben açık sözlü birisiyim, bi okadarda sıcak kanlı. Bi plan yaptogomızda söylüorum müsait dğilim başka zamana diye kalp kırmadan. Bnm arkdaslarım ailem bile rahatsız etmemek için aramıyolar. Of çıldırcam bidahakine ablasınla konuşmalımıyım? Onla konusmam yeter herkese söyler. Bu ablası karasu olayondaki kişi. Bide ne söylemeliyim tartışmadan. Evliliğim için napmalıyım çok sıkıldım bu durumdan . Gerçekten bana görr değil bu olaylar. Ben tatile gitmişim rahat olmak istiorum
belki kızabilirsin bana ama söyleyeceğim canım ... bence sorun her ikinizde daha çokta sende ... sen aileni arkana alıp evlenmişsin , eşininde ailesini yok saymasını istiyorsun onları unutmasını ... ablası sizi kahvaltıya çağırmış kavga ettim gitmedim demişsin ... daha 1 günlük evliyken ... bizde gittik gerdek ertesi kayınvalidemlere kahvaltıya güzel güzel kahvaltımızı yaptık sohbetimizi ettik 2 saat sonrada müsaade isteyip kalktık valla bizi yiyen olmadı :) ya anın tadını yaşa ... dayısının kızı mı geldi sizinle görüşmek mi istedi niye reddettiğini anlamadım onlarla geçirdiğin anın tadını yaşa eğlenmeye bak , çocuk masaya yatırdıysa yatırdı bundan sen niye gocunuyosun boşver , bi daha nerde göreceksin o restorandaki insanları ...sonuçta 3 günlüğüne gitmişsiniz yani geriye iki gün kalıyo kocanla vakit geçirebileceğin :) kendi arkadaşlarına kendi ailene kırmadan eşinle vakit geçirebileceğini söyleyebiliyormuşsun bunu kırmadan kocanın kuzeninide söyleyebilirdin sabah görüşürüz dediklerinde , niye kocanla huzurunu bozuyorsun :) kusura bakma ama daha 1,5 aylık evliyken ayrı uyumak nedir :26: ablasıylada mesafeni aşmadan bi samimiyet kur oldu bitti.... azcık yapıcı olmaya bakmalısın bana göre ... kavga etmeden sesinizi yükseltmeden konuşun ... insan kendini bilir baktın sinirleneceksin sonra konuşalım de çık odadan ... tak kulağına kulaklığını müzik dinle onun dediklerinide duymazsın ... sakinleşince konuşursunuz ... aynı taktiği o sinir olduğunda sesini yükselttiğindede uygula :) zamanla herşey yoluna girer sıkma canını :)
Eşler evlenmeden önce yalnız kalmak istiyorlar evlenice anlayışsız ailesi rahat bırakmıo
Sen dişini göstermeden de huzura kavuşamazsın ilk gittiğinde yap hatta sen çağır senin evinde yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?