eşim her özel günümü mahfediyor

Belki de sorun evlenirken ailenizi karsiniza almaniz, bir suru fedakarlik yapmanizdir...

Esinizde 'Nasil olsa bana kiyamaz, benim dedigim olur' algisi olusmus...

Sizin onem verdiginiz hususlar onu icin ayni degeri tasimiyor cunku siz iliskinin tasiyici kolonu gorevini ustlenmissiniz...

Esler bir taraf yapici yaklasiyor diye onun ustune gitmese, anlayisi surekli karsidan beklemese, biraz da kendisi elini tasin altina koysa evlilikler mukemmel olur...

Aksi halde o evlilik bir ya da her iki taraf icin de cehennem hayati olur... Sizinki gibi...

Bu gidisati degistirmezseniz sizi daha kotu gunler bekliyor...

Beklentilerinizi, yapmak istediklerinizi ve istemediklerinizi cok sakin bir sekilde konusun esinizle...

Kesinlikle aglamayin ya da bagirip cagirmayin...

Bunlari o yaparsa 'sakinlestiginde tekrar konusalim' diyin yine makul bir tavirla...

Ama sornunuzu halledene kadar gundem degismesin ki esiniz ciddiyetinizi anlasin cunku ozel gunleri dikkate almamasindan ve surekli aktaba ziyaretleri talep etmesinden cok daha onemli sorunlariniz var...

Canim bak sizdeki sorun iletisimsizlik.
Sen aileni karsina alsan da onlar seni karsina almazlar. Sen onlarin parcasisin.
Bu yuzden esinle otur konus. Bu sekilde bi evlilik istemiyorum de.
Onu suclayici degilde. Sunlar benim canimi sıkıyor. Bunlar beni mutsuz ediyor. Henuz bir bucuk aylik evliyiz de.
Canim ya evlilikte iletisim cok onemli.
Bunu basaramazsaniz inan iskence olur.
Yerinde olsam guzelce giyinir hazirlanir annemin evine el opmeye giderdim.
Esime de mesaj atardim istersen gel istemezsen gelme. Onlar benim ailem.
Bunu boyle kabul etmezsen baska cozum yollari buluruz diye.
Dik dur canim. Kadin egildikce daha cok egiyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyide canım 1.5 aylık evliymissinix ama 3 yıldır boyle diyosun madem niye evlendim bile bile.
Soyle bisey anlatayım biz ilk geceden sonra telefonumuz acikti. Kp de biz yorgunuz diye tellerini kapatmışlar. Kp nin teli de esimin teline aktarmalı is dolayısıyla. Biz yattık gecenin 4 unde telefon geldi 7.30 da esimin amcası hadi kahvaltıya gelin diye. Megersem kp yi aramis tel bize aktarmış esim de o an tamam amca geliyoruz dedi ama amcası da sok oldu siz miydiniz diye. Velhasil esim dedi ki gitmesek ayıp olabilir. E dedim seni mı kiricam gidelim. Gittik cok da guzel bi kahvaltı yaptik.2 yıllık evliyiz hala esim bi olayı anlatır ve der senin kadar harika bir kadın yoktur dunyada diye. Ben o gun gitmeden belki yıllar boyu karsima çıkardı istediğimi yapmadın diye.
Demek istedigim su madem evlendiniz artık bazı konuları büyütmeyin. Misal ablasının gittiği yerde bir pansiyon varsa aynı tarihte oraya gidin sizde,gunu birlikte geçirin yarıya pansiyona gidin

Siz sevginizi,ilginizi biraz geri çekin bence. Bir arkadaş da yazmış şuan sizi cebinde hissediyor. Her şeye rağmen onunla evlenmişsiniz. O da bu yüzden sizi kaybetme korkusu yaşamıyor. Kendinizde söylemişsiniz ayrılmaya kalksam hemen hediyeler alıyor özür diliyor diye. Siz ona sağlam bir gözdağı vermezseniz bu durum böyle devam eder. Ayrıca bir iyi ki doğdun mesajı hor görülür mü eşten. Her şey parayla olmuyor evde hiç para harcamadan da kutlanabilir özel günler. Seven insana sevdiğinden duyacağı iki güzel cümle bile yeter. Bunlar zor olmamalı.

4 senedir tanıyamadığınız insanı 1.5 ayda mı tanıdınız? Böyle olduğunu bile bile evlenmişsiniz. Ayrıca 1.5 aylık bir evlilikte cinsel hayatın olmaması da sizi uzaklaştırır.. En azından oturup karşılıklı sorunlarınızı anlatıp çözmeye çalışmalısınız bence.. Böyle evlilik işkenceye dönüşür..

Kızlar sevdiğim için evlendim. Bu özel günler için çok kavga ettik düzelicem dedi ama işte böyle sorun ortada. Herneyse ben bu yazıyı yazdıktan sonra özürüm olarak seni şileye götüreyim bikaç gece kalalım dedi. Tmam dedim hemen hazırlandım, gece ordaydık. Sabah oldu dayısının kızının kocası aradı. Ağvadayız şileye geliyoruz ordaymışsınız dedi. Eşim bana söyledi kabul etmedim. Bikaç satliğine havuza gelirler dedi gene tamam dedim. Geldiler otelimizin havuzuna girdiler. Akşam üstü pikniğe gidelim dediler ben tatilde piknik sevmediüimi söyledim yüzümü döktüm. Gene ısrar ettilr tmm dedim.piknikte telefonla konusuyo gibi yaptım akşam gelin ozmn işim biter göeüşürüz vs gibisinden. Akşam oldu, gitmedler. Lüx bi restorana gittik. Buarada 5 yaşında cocukları vardı sürekli aglıyodu. Restorantta altına kaçırdı cocuk. Masaya yatırdı uyuttu falan. Masayamı yatırcaksın dedim gene takmadı. Sürekli yüzüm asıktı. Döndük otele bizdwn eşyalarını aldılar çıkarkende sabah görüşürüz dediler. Onlar gittikten snra eşimle çok tartıstık eşimi alıp bastım döndüm istanbula. Çok para hsrcadık kalmadgmz günlerin bile parasını vermiş olduk. Burnu sürtsün diye ayrı yattık msj falan attı bana özür msjı uzun uzun. 2gün çok soguktum. 3.günü sabahtan aynı yere gittik akşama kadar havuzdaydık akşam evimize geldik. Ben açık sözlü birisiyim, bi okadarda sıcak kanlı. Bi plan yaptogomızda söylüorum müsait dğilim başka zamana diye kalp kırmadan. Bnm arkdaslarım ailem bile rahatsız etmemek için aramıyolar. Of çıldırcam bidahakine ablasınla konuşmalımıyım? Onla konusmam yeter herkese söyler. Bu ablası karasu olayondaki kişi. Bide ne söylemeliyim tartışmadan. Evliliğim için napmalıyım çok sıkıldım bu durumdan . Gerçekten bana görr değil bu olaylar. Ben tatile gitmişim rahat olmak istiorum

Canım çok haklısın kızmakta. Bence ablasına söylemene gerek yok. Eşini yumuşak ama kararlı bi sesle uyar bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çok haklısın kızmakta. Bence ablasına söylemene gerek yok. Eşini yumuşak ama kararlı bi sesle uyar bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kaç kere uyardım ama olmuyo. Eşimin annesi babası köyde. Ablaları yegenleri falan burda. En çok ablası eniştesi arıyor. Eşim senelerdir tek başına yaşamış burda. Kimse ozmn aramıyodu sormuyodu. Son 6,7 aydır böyleler. Evlendik dahada azıttılar ya. Konuşmam lazım yani artık. Evlenmemiz acele oldu kimse yoktu ablası okadar arıypdu soruyodu bi temizliği bırak çöp almadı çöp istemiorumda ama bnm demek istediğim bnm yüzüm var uyarmamda... ama nasıl konusayım ne diyim hç bilemiorum

kocanın ailesiyle herzaman arada bir mesafe olmalı kesinlikle.yoksa çok şeye karışırlar.kendimden biliyorum

sana hakveriyorum canım.eşinle güzelce konuş.seni seviyorsa zaten seni kıramaz kıyamaz

Ablasına gittiğinizde yumuşak ama iğneleyici konuşun
Ablacım biz yeni evliyîz kimse anlayış göstermiyo yalnız kalamıyoruz
başbaşa kalmak istiyoruz ama kimseyi kırmamak için bişey diemiyoruz
Artık doldum biri bişey derse kırıcaktım kalbini kim olursa olsun de

Mesaj yerine gider

Evet bu konşmyı yakın zmnda ypcm inş anlar

belki kızabilirsin bana ama söyleyeceğim canım ... bence sorun her ikinizde daha çokta sende ... sen aileni arkana alıp evlenmişsin , eşininde ailesini yok saymasını istiyorsun onları unutmasını ... ablası sizi kahvaltıya çağırmış kavga ettim gitmedim demişsin ... daha 1 günlük evliyken ... bizde gittik gerdek ertesi kayınvalidemlere kahvaltıya güzel güzel kahvaltımızı yaptık sohbetimizi ettik 2 saat sonrada müsaade isteyip kalktık valla bizi yiyen olmadı :) ya anın tadını yaşa ... dayısının kızı mı geldi sizinle görüşmek mi istedi niye reddettiğini anlamadım onlarla geçirdiğin anın tadını yaşa eğlenmeye bak , çocuk masaya yatırdıysa yatırdı bundan sen niye gocunuyosun boşver , bi daha nerde göreceksin o restorandaki insanları ...sonuçta 3 günlüğüne gitmişsiniz yani geriye iki gün kalıyo kocanla vakit geçirebileceğin :) kendi arkadaşlarına kendi ailene kırmadan eşinle vakit geçirebileceğini söyleyebiliyormuşsun bunu kırmadan kocanın kuzeninide söyleyebilirdin sabah görüşürüz dediklerinde , niye kocanla huzurunu bozuyorsun :) kusura bakma ama daha 1,5 aylık evliyken ayrı uyumak nedir :26: ablasıylada mesafeni aşmadan bi samimiyet kur oldu bitti.... azcık yapıcı olmaya bakmalısın bana göre ... kavga etmeden sesinizi yükseltmeden konuşun ... insan kendini bilir baktın sinirleneceksin sonra konuşalım de çık odadan ... tak kulağına kulaklığını müzik dinle onun dediklerinide duymazsın ... sakinleşince konuşursunuz ... aynı taktiği o sinir olduğunda sesini yükselttiğindede uygula :) zamanla herşey yoluna girer sıkma canını :)

tamam sürekli eşinin ailesini görmek
hoş olmayabilir ama kavga çıkarmanında anlamı yok
eşin her çıkardıgın kavga karşılık iyice zıtlaşacak
sen kavga çıkardın diye vazgeçmeyecek
daha sakin yaklaş olaylara

Ya ben onun ailesini unutmasını istemiyorum ama orda belirttiğm gibi eşim daha 17 yaşındayken istanbula gelmiş tek başıma şuan 28 yaşında. Senelerdir yararları dokunmamış. Şimdi niye? Bnm akrabalarım dostlarım böyle şeylere karşı bende öyleyim. Ben bu tarz şeyleri sevmiyorum. Bişey demesemde sinirlerim bozuluyo tad alamıyorum. Gerdek gecesnin sabahı kahvaltıya gitmek bana göre aşırı ters.. ztn sevmiyorum onların muhabetini. Bnm kfam dha baska onların daha başka. Gitmeyelim demiyorumki hergün arıyolar çok rahatsız oluyorum. En yakın zamanda konuşcam ablssınla yoksa bu şekilfe devam edersedaha kötü aramız bozulcak

Eşler evlenmeden önce yalnız kalmak istiyorlar evlenice anlayışsız ailesi rahat bırakmıo
Sen dişini göstermeden de huzura kavuşamazsın ilk gittiğinde yap hatta sen çağır senin evinde yap

Aynen öyle. Biz evlenmeden öncede hergün görüşüyoduk zaten. Ama onların muhabbetleri daha başka. Benm kafam çok daha başka. Onlarla gezdiğimdrn yediğimden içtiğimden gerçekten bişey anlamıyorum. Ben oturup sahilde çay içip eşimle güzel muhabbet etmek isterken, onlar sahilde akrabalarının dedikodusunu yapıo gürültülü gürültülü cümbür cemaat..... kafa yapımıx uymuyo dediğim örneklerden birisi bu

ablasının caya cagırması felan problem degıl. bence sız buyutuyorsunuz ortada sorun gercekten goremedım. karasuya gıdelım dedıyse gıdın ne var bunda kocanızın dedıgını yapın evlendınız artık

demekki özel günleri önemsemiyo, zorla değer veriyormuş gibi yapamaz ki, zaten çoğu erkek doğum günüydü falan filandı önemsemez sana özel değil yani ama dersen ki x kişilerin doğum gününü önemsiyor o zaman bir sorun var diyebiliriz, şu da var beklentilerinin altında ezilip içinden bişey yapmak gelmiyorda olabilir
ablası konusunda bence niyet önemli ablası iyi niyetli bi insansa idare et derim ama bence ablasıyla konuşmamalısın bu eşinin çözebileceği bi sorun, 1,5 aylık evliyken sürekli akraba muhabbeti sıkar evet, bence eşin bir iki bahane bulsun onlarda anlar daha aralıklı ararlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…