- 19 Mayıs 2020
- 47.852
- 215.118
- 598
Bu coğrafyada erkeklerin çoğu narsisist. Sebebi de şehzade gibi yetiştirilmeleri.Narsist kokusu aldım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu coğrafyada erkeklerin çoğu narsisist. Sebebi de şehzade gibi yetiştirilmeleri.Narsist kokusu aldım...
Aynen ya nr biçim erkekler var beb eşime çok kızardım oda kıyafet konusunda ıste almayalım büyür diye diye kızım 3 yaşında oldu ondan sonra yeter dedim şimdi oyuncak kıyafet yani A dan Z ye alırım yemek konusundada çok şükür öyle değil özellikle hamile olunca bir istersem 10 çeşidinden getirirdi acayip sınır oldum konu sahibide kocası demiş o üzülmüş alıştırmasa keşke akıllı olsaSiz sustukça adam tepenize çıkmış. Susmayın, o bir konuşuyosa siz beş konuşun, senin icin çalışıyorum katlaniyorum diyosa katlanicaksin tabi katlanmak istemiyorsan evlenmicektin deyin, bebek zayıfsa sen doğru dürüst besleyemiyosun, bana bakamiyosun deyin, basınız agriyosa başımı agrittin deyin. Onun sizi suçlamasına fırsat vermeden onu suçlayin.
Siz çalışmıyor musunuz? Eve tek o para getiriyorsa ipleri iyice eline almış. Maalesef anlattığınız tipte insan çok var. Değişir mi bilmiyorum. Oturup uzun uzadıya konuşun, buraya yazdığınız gibi sizi üzen şeyleri anlatın.Merhaba kızlar.Konuya nasıl başlasam bilmiyorum ama eşim başına gelen her şeyde beni suçluyor. Sürekli stres halinde . Iş yerinde bi sorun yaşasa ben senin icin calisiyorum senin için katlanıyorum bunlara diyerek başima kakıyor. Herkesle dertlesir uzun uzun konusur ama benimle hiçbir şey paylaşmaz. Her şeyle kendi mücadele ediyormuş güya. Benim yaptıklarımı hiç görmüyor ben günümü gün ediyorum zannediyor. Simdi 8 aylık hamileyim yani başim agriyor demeye bile korkuyorum kendine dikkat etmiyosun diye kızıyor. Elimi yanlışlıkla yaksam burnumdan getiriyor . yani derdimi unutup onun kızmasiyla uğraşıyorum. Bugün bebegin biraz zayıf oldugunu öğrendik. Şimdi burnumdan getiriyor iyi bakamadın bakamıyosun diye. Gerçekten napacagimi şaşırdım. Bi yandan beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bi yandan bana sürekli her şeyi idareli kullan diyor manavdan bisey istemeye korkuyorum. Maddi sikintimiz da yok. Kafayi yemek üzereyim. Yani millet hamileyken nazlanir şımarir ben sancilansam bile söylemeye korkuyorum. Bebeğe alışveriş yapmamız lazim onu bile sanki bem kendim için istiyormuşum gibi davranıyor. Nasil başa çıkayım bana bir akıl verin![]()
keşke psikiyatriye gitmeye ikna olsa yoksa düzelmez cnm bi kere bile bi psikolog ile konuşsaMerhaba kızlar.Konuya nasıl başlasam bilmiyorum ama eşim başına gelen her şeyde beni suçluyor. Sürekli stres halinde . Iş yerinde bi sorun yaşasa ben senin icin calisiyorum senin için katlanıyorum bunlara diyerek başima kakıyor. Herkesle dertlesir uzun uzun konusur ama benimle hiçbir şey paylaşmaz. Her şeyle kendi mücadele ediyormuş güya. Benim yaptıklarımı hiç görmüyor ben günümü gün ediyorum zannediyor. Simdi 8 aylık hamileyim yani başim agriyor demeye bile korkuyorum kendine dikkat etmiyosun diye kızıyor. Elimi yanlışlıkla yaksam burnumdan getiriyor . yani derdimi unutup onun kızmasiyla uğraşıyorum. Bugün bebegin biraz zayıf oldugunu öğrendik. Şimdi burnumdan getiriyor iyi bakamadın bakamıyosun diye. Gerçekten napacagimi şaşırdım. Bi yandan beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bi yandan bana sürekli her şeyi idareli kullan diyor manavdan bisey istemeye korkuyorum. Maddi sikintimiz da yok. Kafayi yemek üzereyim. Yani millet hamileyken nazlanir şımarir ben sancilansam bile söylemeye korkuyorum. Bebeğe alışveriş yapmamız lazim onu bile sanki bem kendim için istiyormuşum gibi davranıyor. Nasil başa çıkayım bana bir akıl verin![]()
Aynen ya nr biçim erkekler var beb eşime çok kızardım oda kıyafet konusunda ıste almayalım büyür diye diye kızım 3 yaşında oldu ondan sonra yeter dedim şimdi oyuncak kıyafet yani A dan Z ye alırım yemek konusundada çok şükür öyle değil özellikle hamile olunca bir istersem 10 çeşidinden getirirdi acayip sınır oldum konu sahibide kocası demiş o üzülmüş alıştırmasa keşke akıllı olsa
Cins bu erkeklerin hepsiHayır idare etmeye çalışmayı, israf olmasın diye uğraşmayı anlarım ama sürekli sürekli suçlayıp da ego tatmin etmek nedir. O zaman evlenmiyceksin arkadaş, madem bu kadın bu kadar kusurluydu neden evlendin
Merhaba kızlar.Konuya nasıl başlasam bilmiyorum ama eşim başına gelen her şeyde beni suçluyor. Sürekli stres halinde . Iş yerinde bi sorun yaşasa ben senin icin calisiyorum senin için katlanıyorum bunlara diyerek başima kakıyor. Herkesle dertlesir uzun uzun konusur ama benimle hiçbir şey paylaşmaz. Her şeyle kendi mücadele ediyormuş güya. Benim yaptıklarımı hiç görmüyor ben günümü gün ediyorum zannediyor. Simdi 8 aylık hamileyim yani başim agriyor demeye bile korkuyorum kendine dikkat etmiyosun diye kızıyor. Elimi yanlışlıkla yaksam burnumdan getiriyor . yani derdimi unutup onun kızmasiyla uğraşıyorum. Bugün bebegin biraz zayıf oldugunu öğrendik. Şimdi burnumdan getiriyor iyi bakamadın bakamıyosun diye. Gerçekten napacagimi şaşırdım. Bi yandan beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bi yandan bana sürekli her şeyi idareli kullan diyor manavdan bisey istemeye korkuyorum. Maddi sikintimiz da yok. Kafayi yemek üzereyim. Yani millet hamileyken nazlanir şımarir ben sancilansam bile söylemeye korkuyorum. Bebeğe alışveriş yapmamız lazim onu bile sanki bem kendim için istiyormuşum gibi davranıyor. Nasil başa çıkayım bana bir akıl verin![]()
Korkmuyorum zaten ama sürekli diklenince de kavga çıkıyor. Dışarı karşı aşırı iyidir eli açıktır. Yeğenine bile kenfi çocuğu gibi alışveriş yapar . ailesine sürekli maddi yarfim yapar ama bana gelince sürekli bi basa kakma
Alttan alip susarak bas edememissin. Artik bir cinnet ve sonra ipleri eline alma zamani.