Eşim herşeyde beni suçluyor.

Siz sustukça adam tepenize çıkmış. Susmayın, o bir konuşuyosa siz beş konuşun, senin icin çalışıyorum katlaniyorum diyosa katlanicaksin tabi katlanmak istemiyorsan evlenmicektin deyin, bebek zayıfsa sen doğru dürüst besleyemiyosun, bana bakamiyosun deyin, basınız agriyosa başımı agrittin deyin. Onun sizi suçlamasına fırsat vermeden onu suçlayin.

Sakin sakın asla ve asla onun dediği gibi pasif olmayın lütfen rica ediyorum bakın yalvarıyorum size bu erkelerin çoğu alışveriş konusunda öyle ilk bir zaman benim eşimde öyleydi yemin ederim çekinirdim geçen seneye kadar artik bende takmıyorum gerektiği zaman çatır çatır aldırıyorum çünkü bende fuzuli almam ki öyle olmasına rağmen yinede idare et idare et yek sözü oydu bıkmıştım artık ama yook baktim olmuyor idare etmiyorum dediğim gibi fuzuli olmasada çıkıp alıyorum sende al konuşsun boş ver bni dinle ilk bi zaman konuşur sonra alışır ama yok beni dinlemezsen sen onun gibi olmaya başlarsın benden demesi

Siz sustukça adam tepenize çıkmış. Susmayın, o bir konuşuyosa siz beş konuşun, senin icin çalışıyorum katlaniyorum diyosa katlanicaksin tabi katlanmak istemiyorsan evlenmicektin deyin, bebek zayıfsa sen doğru dürüst besleyemiyosun, bana bakamiyosun deyin, basınız agriyosa başımı agrittin deyin. Onun sizi suçlamasına fırsat vermeden onu suçlayin.
Aynen ya nr biçim erkekler var beb eşime çok kızardım oda kıyafet konusunda ıste almayalım büyür diye diye kızım 3 yaşında oldu ondan sonra yeter dedim şimdi oyuncak kıyafet yani A dan Z ye alırım yemek konusundada çok şükür öyle değil özellikle hamile olunca bir istersem 10 çeşidinden getirirdi acayip sınır oldum konu sahibide kocası demiş o üzülmüş alıştırmasa keşke akıllı olsa

Merhaba kızlar.Konuya nasıl başlasam bilmiyorum ama eşim başına gelen her şeyde beni suçluyor. Sürekli stres halinde . Iş yerinde bi sorun yaşasa ben senin icin calisiyorum senin için katlanıyorum bunlara diyerek başima kakıyor. Herkesle dertlesir uzun uzun konusur ama benimle hiçbir şey paylaşmaz. Her şeyle kendi mücadele ediyormuş güya. Benim yaptıklarımı hiç görmüyor ben günümü gün ediyorum zannediyor. Simdi 8 aylık hamileyim yani başim agriyor demeye bile korkuyorum kendine dikkat etmiyosun diye kızıyor. Elimi yanlışlıkla yaksam burnumdan getiriyor . yani derdimi unutup onun kızmasiyla uğraşıyorum. Bugün bebegin biraz zayıf oldugunu öğrendik. Şimdi burnumdan getiriyor iyi bakamadın bakamıyosun diye. Gerçekten napacagimi şaşırdım. Bi yandan beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bi yandan bana sürekli her şeyi idareli kullan diyor manavdan bisey istemeye korkuyorum. Maddi sikintimiz da yok. Kafayi yemek üzereyim. Yani millet hamileyken nazlanir şımarir ben sancilansam bile söylemeye korkuyorum. Bebeğe alışveriş yapmamız lazim onu bile sanki bem kendim için istiyormuşum gibi davranıyor. Nasil başa çıkayım bana bir akıl verin😏
Siz çalışmıyor musunuz? Eve tek o para getiriyorsa ipleri iyice eline almış. Maalesef anlattığınız tipte insan çok var. Değişir mi bilmiyorum. Oturup uzun uzadıya konuşun, buraya yazdığınız gibi sizi üzen şeyleri anlatın.
Bir de afedersiniz öyle zalim bir adam anlatmışsınız ki. Bu adamadan çocuk yapmaya Nasıl karar verdiniz? Keşke önce bir baksaydınız evliliğiniz yolunda gidiyor mu diye

Merhaba kızlar.Konuya nasıl başlasam bilmiyorum ama eşim başına gelen her şeyde beni suçluyor. Sürekli stres halinde . Iş yerinde bi sorun yaşasa ben senin icin calisiyorum senin için katlanıyorum bunlara diyerek başima kakıyor. Herkesle dertlesir uzun uzun konusur ama benimle hiçbir şey paylaşmaz. Her şeyle kendi mücadele ediyormuş güya. Benim yaptıklarımı hiç görmüyor ben günümü gün ediyorum zannediyor. Simdi 8 aylık hamileyim yani başim agriyor demeye bile korkuyorum kendine dikkat etmiyosun diye kızıyor. Elimi yanlışlıkla yaksam burnumdan getiriyor . yani derdimi unutup onun kızmasiyla uğraşıyorum. Bugün bebegin biraz zayıf oldugunu öğrendik. Şimdi burnumdan getiriyor iyi bakamadın bakamıyosun diye. Gerçekten napacagimi şaşırdım. Bi yandan beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bi yandan bana sürekli her şeyi idareli kullan diyor manavdan bisey istemeye korkuyorum. Maddi sikintimiz da yok. Kafayi yemek üzereyim. Yani millet hamileyken nazlanir şımarir ben sancilansam bile söylemeye korkuyorum. Bebeğe alışveriş yapmamız lazim onu bile sanki bem kendim için istiyormuşum gibi davranıyor. Nasil başa çıkayım bana bir akıl verin😏
keşke psikiyatriye gitmeye ikna olsa yoksa düzelmez cnm bi kere bile bi psikolog ile konuşsa

Aynen ya nr biçim erkekler var beb eşime çok kızardım oda kıyafet konusunda ıste almayalım büyür diye diye kızım 3 yaşında oldu ondan sonra yeter dedim şimdi oyuncak kıyafet yani A dan Z ye alırım yemek konusundada çok şükür öyle değil özellikle hamile olunca bir istersem 10 çeşidinden getirirdi acayip sınır oldum konu sahibide kocası demiş o üzülmüş alıştırmasa keşke akıllı olsa

Hayır idare etmeye çalışmayı, israf olmasın diye uğraşmayı anlarım ama sürekli sürekli suçlayıp da ego tatmin etmek nedir. O zaman evlenmiyceksin arkadaş, madem bu kadın bu kadar kusurluydu neden evlendin

Korkma. Başın ağrıyosa söyle. Hamilesin nazlan. O seni suçladığında sen onu iki suçla
Kendine değer ver
Bu tip insanlar karşıdakini ezdikçe daha çok ezer. Sakın. Emin ol bebeğin bu baba karşısında susan ezilen bi annesi olmasından hoşlanmaz

Kendine değer ver lütfen. Nasıl sinirlendim eşine
Dışarıdaki insanlara melek gibi olup her derdini anlatan evdeki hayat arkadaşını umursayıp tek kelam etmeyen erkeklerden nefret ediyorum.
Sen değil o sorunlu unutma

Erkekler şöyle böyle demicem sizin kocanız öyle çünkü
O ayrı mesele bu duruma uzun vadede katlanmak imkansız
Ne yapacaksın çalışmak istiyorum diyeceksin muhtemelen poposu tutuşur

çocuk için bakıcı bulmak kolay mı?
Ev işi yapma o sizin için çalışıyorsa sen de ev işi yapıyorsun
Ütüsünü yapma yemek yapma madem öyle

ekonomik özgürlüğün olsun evliliğin durumunu iyi görmedim

Korkmuyorum zaten ama sürekli diklenince de kavga çıkıyor. Dışarı karşı aşırı iyidir eli açıktır. Yeğenine bile kenfi çocuğu gibi alışveriş yapar . ailesine sürekli maddi yarfim yapar ama bana gelince sürekli bi basa kakma

El iyisi işte
Keşke bebek olmasaydı.
Üzüldüm adınıza. Çünkü bu adam baba olmayı hak etmiyor. Saygı duymak zorunda. Kavga çıkacak diye duygularınızı bastırmayın olur mu. Katlanarak devam eder. Çıksın kavga önemli değil. Sen değil o illallah etsin kavgalardan pes etsin. Suçlu o çünkü

Bebeğiniz stresten kilo almıyor. Başıma geldi oradan biliyorum. Benim bebeğim de stresten gelişim geriliği olmuştu. Hiçbir şey hiç kimse karnınızdakşnden değerli değil. Eşine haddini bildir.

Sessiz birisin sanki ..eşin senin üzerinde baskı kurmuş şu an resmen psikolojik baskı altındasın..
Yeter Artık deme vaktin gelmiş geçiyor bile ..

Alttan alip susarak bas edememissin. Artik bir cinnet ve sonra ipleri eline alma zamani.

Kesinlikle ayni fikirdeyim cunku boylelerine suyuna gitmek yaramiyor bacim. Gittikce uste cikip seni eziyorlar. Isleri terdine dondurmeye bak. Tabi ki bunu yaparken sana zarar verecek bi hareketi olmadigindan emin ol yani siddete ugrama sakin. Zaten oyle bi yapisi varsa hemen kendini belli eder..

O nasıl herşey de seni suçluyor. Sen de onu suçla..

Senin yüzünden bebek zayıf kaldı evet kendime bakamıyorum çünkü aşırı stres altındayım sayende de, psikolojik olarak rahat olamadığım için senin yüzünden iştahım gelmiyor de, yada yediklerim yaramıyor çünkü sürekli moralimi bozup bana baskı uyguluyorsun de.

Yani de ki o da suçunu bilsin, bi yeter artık demenin zamanı gelmiş senin kocaya.

öyle dediği zaman öyle bir çıldırırım ki birdaha ağzını açmaya korkar ,

sesini çıkarsana bacım yaaa , nedemek çocga iyi bakamamışsın , çok biliyorsa kendi dogursun gerizklı

Back
X