• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hiç bir yatırıma yaklaşmiyor

Merhabalar,
Eşimle 20senelik evliliğimiz var,maalesef öyle çok mutlu değiliz.öylesine idare ediyoruz,işte bilirsiniz dövmüyor sövmüyor ortada iki tane çocuk var diye .
Eşim paraya hiç önem vermeyen kişi .
Aşim ,catim ,yatacak yerim varsa yeter diyen biri.
Ben ise paramı değerlindirmek istiyorum.Hep çaliştim ama hepte harcadım ev ve çocukların giderlerine.

Şimdiki sorum biriktirdiğim param var, üstüne biraz eklersek ev alabiliriz.
Konuşuyorum karar verelim biraz olsun beni destekle diyorum ,dinlemiyor bile beni.
Biz yurtdışındayiz ,yalnız böyle bir olaya girmeye korkuyorum.Türkiyede güvenecek kimsem yok.
Emlakciya güvenemiyorum.
Birde beni tehdit ediyor ,yalnız asla gidemezsin ,bir daha buraya ayak basamazsin olay çikartirim diyor.
Sanki ben dostumla buluşmaya gidicem.
Başka yatırım araçlarına bakıyorum ,
BES emeklilik yada mevduat kredisi ondada illaki bir türkiyeye girmem gerekiyor ,Konto aça bilmek için.
Ben huzursuz oluyorum ve öfkeliniyorum param ,var ama birşey alamıyorum.

Vallaha boşanmak istiyorum ,bir adım atamadım.Kafamda bin türlü sorular.
Bu huyu beni çileden çıkartıyor..
Birde pişkin pişkin benimle alay geçiyor,o kadar çok paran varsa bana kiyakli araba alabilirsin diyor.

Ne yapsam kizlar
Paraniz da varmis biraz hele ki yurtdisindasiniz deli misiniz cekiyorsunuz mutlu olmadiginiz adami??? Cocuklar boyle evlerde mutlu degil yani anlayamadiniz mi bunu? Babam annemi doverdi bizim cocuklugumuzda. Annem calismasina ragmen ayrilmadi. Simdi ben esimle tartisirken sesi yukselse baska odaya kaciyorum. Tartismayi sorun cozmeyi bi turlu ogrenemedim cunku hep bagris cagris gordum. Korktum kactim. Ama simdi bebegim var ve azimliyim. Gerekirse onun yanjnda sakinca konusarak ondan kacmadan coZmeye calisacagim sorunlarimizi. ki ogrensin.
Ama eger esimi sevmiyor olsaydim(ki mesajlarimdan hatirlayanlar olur esim asla kusursuz bi insan degil) bebegime ragmen bosanirdim.
Hele ki boyle gevsek bir adamla omur gecmez.

Back