eşim hiç birşeyi takdir etmiyor:((

flowersgarden

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
130
1
296
İstanbul
merhabalar
konu eşim ve yemeklerimi bir türlü ona beğendiremem!!! aslında yemeklerim çok güzel oluyor. yiyen herkes çok beğenir. antepliyiz biz. antebin yemeklerini herkes beğenir. her zaman çok memleket usülü yemek yapmasamda eşim hiç biz zzamn yemeklerimi beğenmiyyo. akşam etli biber dolması vardı ayıptır sölyemesi her zaamn oduğu gibi önce koklar yemeği sonra tedına bakar beğenmez!!! bu güzel olmamış dedi bende ne zaman beğeniyorsun ki dedim yemeklerimi!! bana yemekmi yapıyorsun demezmi!!! evde 5 yaşında çocuk var o ne yiyo peki dedim hiç yemek yapmıyorum da açmı kalıyo dedim. ayıptır söylemesi cumartesi fırında tavuk yapmıştım öğlen çocuga yedirecem ısıttım eşimede ısıttım yesin diye ayy o nasıl görünüyor öyle ben onu yemem dedi mis gibi yemeği yemedi. dışarı gittiğimzde anca ayy şuranın yemeği güzel buranın yemeği güzel diye bayılır evdeki tavugu yemedi gittik dısarda tavukcuda çok güzel oluyo diye tavuk yedi gelde kızma!!!valla takdir edilmemekten eline sağlık denmemesinden çok sıkıldım. yaparsın yaparsın herşey boşşş!!

eşinin seninle bir sorunu olabilir mi?
bence takma kafanı, senın ona aldırış etmedığını görünce vazgeçecektir bu hareketlerınden.

nimetleri bulmuşta burun mu kıvırıyor ... yazık cok yazık....takdir edilmek istiyor insan bi eline sağlık sözü yetiyorken gönül almaya bu erkekler niye böyle odun hatta moloz ... biz şımartıyoruz onları ...

siz herzamanki gibi yemeklerinizi yapın, oğlunuzla birlikte afiyetle yiyin
eşinizin paşa keyfi isterse yesin, istemezse yemesin
ev yemeğinin tazeliği, hijyeni hiç dışarının yemeğiyle bir olur mu?
bunun için hiç canınızı sıkmayın

bende eşim çok sevdiği için sık sık nohut ve kuru fasülye yemeği yapardım,
eşim bigün ablamın yanında sirines hiç nohut ve kuru fasülye yemeği yapmaz dedi
öyle mi dedim ve o günden sonra bu yemekleri hiç yapmadım
madem eşim başkarına yemek yapmadığımı söylüyor, onu yalancı çıkarmak istemem

En gıcık insan huyu senin kocanda da var maalesef. Bence durumun senle ilgisi yok yemeğe başlamadan koklayıp ayy bu güzel olmamış diyen insanlar normal değiller sana denk gelmiş. Yapma yemek filan gitsin dışardan yesin. yapıyorsanda beğenmesini bekleme kalksın güzelini kendi yapsın.
Benim bir arkadaşım var böyle herşeye burun kıvırır kim yaparsa yapsın sorun değil rest.dakine bile aynı muamele. Abim desen öyle beğenmez hiçbirşey gider hep dışardan yer. Sanki onlar ne kadar güzel olabilir ki ev yemeğinden düşün yani. o yüzden takma sen ve herkes beğeniyorsa sorun sen de değil kocanda..

hayatta en nefret ettiğim şeylerden biridir nimeti yemeden koklamak. evde yapılan yemek ne kokabilir ki?? Allah yardımcın olsun arkadaşım. haklısın insan takdir edilmek istiyor ama hiç moralini bozma, ya da eşine belli etme. yap yemeğini yemez burun kıvırırsa evde bu var de otur çocuğunla ye. erkek başıyla evde sıcak yemeği bulmuşta burun mu kıvırıyor??? dışarıda yiyelim derse de ben o sağlıksız yağlı yemekleri sevmiyorum onlar senin ağzına layık dersin gitsin kendi yesin. umarım akıllanır ve emeğinin kıymetini bilir. acaba annesinin yemeklerine burun kıvırıp hep dışarıda mı yiyordu, alışmış olabilir mi??

Hiç takmayın kafanıza, siz düzenli olarak yemeğinizi yapın, oğlunuzla beraber oturup mis gibi yiyip kalkın.

Eşinizde yemek orada yerse yer yemezse oturur kendisi yapar, yada dışarıda yer gelir, oda olmazsa aç gezer.

benim eşim de aşağı yukarı böyle. evlenmeden önce az yağlı sebze yemekleriyle besleneceğim için kendimi şanslı hissediyorum diyırdu. şimdi annesinin hamur işlerini özlüyor hayır sadece yemekte memnuniyetsiz olsa anlarım ama beni hiç takdir etmiyor.

aynı sorun bendede var benimkide sadece yemeklerimi takdir ediyor ama onun harici her konua ben başarısız ve çocukçayım , o herşeyin en güzelini bilir, kaç defa lafıma gelse de kabul etmiyor acaba buda bi hastalık mı??

asci tutsun o zaman evine
hayret
ne piserse yenir evde
benim esim en son sulu köfte yapmistim begenmedim dedi
wc ye döktüm tencereyi hepsini yani
o gün bugündür begenmedigi yemek bile olsa
iste bilmem neyi eksik ama olsun eline saglik yerim ben der

yapma sende ne yapıyorsun kendini yoruyorsun, yokluğunu görsün o zaman anlar kıymetini bu ne yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…