Merhaba bayanlar, öncelikle herkese hayırlı bayramlar dilerim size danışmak istediğim bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arefe günü çocuklarım rahatsızlandı ve eşim işte olduğu için küçük erkek kardeşimi çağırdım hastaneye gidelim mi diye, kız kardeşim de beraber gelmiş yardımım dokunur diye hastaneye gittik geldik bende kahvaltıyı bende yapalım o kadar yol geldiniz dedim onlarda kabul etti güzel bir kahvaltı yaptık,
Bu sırada erkek kardeşimin banka işi çıktı siz oturun abla ben seni sonra alırım işim bitince dedi kız kardeşime gitti daha sonra annem beni 3 kere aradı neden bize gelmediniz vs. Hadi bize gelin, bak yalnızım bekliyorum, dedim ki daha saat 13.30, ufak bir banka işi çıktı kardeşimden için gelsin olmazsa hep beraber size geliriz, işi en geç 16 da bitermiş dedim o saatte sizde oluruz inşallah dedim, üzerine 2 daha aradı ayy hadi gelin otobüsle gelin vs. Dedim anne acele etme bizim buradan otobüs çok geç geçiyor kardeşim gelsin geliriz dedim tamam dedi,
Derken 14.00 de erkek kardeşim işim bitti diye geri bize geldi, küçük oğlumda uyumuştu, annem bekliyor kaç kere aradı artık uyusada anneme ayıp olmasın kucaklayıp çıkalım dedim çıktık anneme geldik hepimiz,
Tam kapıdan girdik, aa siz mi geldiniz bende tam çıkıyordum dedi bana, bende hayırdır nereye dedim bir yiğeni var annemin biz görüşmesini istemiyoruz ama ısrarla görüşüyor, ona gideceğini beraber sarma falan saracağını söyledi(kızın sarmasını) çok bozuldum ama yine birşey demedim kız kardeşim anne ama bizi çağırdın sen gidiyorsun madem öyle neden ısrar kıyamet bizi çağırdın bak bir yemek bile yok onuda yapmamışsın biz yaptın sandık herkes ne yiyecek dedi, oturun yapın ikiniz dedi ve gitti ve ben hala şoktayım..
Derkenn o sinirle yemeğe koyulduk içimden saydıra saydıra yaptım ama yine bişey demedim 3 saat sonrası telefonum çaldı baktım annem efendim dedim
Dedi ki babana söyle beni çarşıya götürsün alışveriş yapacağım dedi, dedim ki söyleyeyim iyi olur beni de geçerken evime bıraksın babam dedim, niye gidiyorsun ki dedi bekle dedi 5 dk. Sonrada eve geldi
Hiç konuşmadım birşey de yemedim kardeşime dedim ki, beni eve bırakabilir misin?
Tamam abla sen hazırlan dedi, tam hazırlandım dedi neden gidiyorsun?
dedim sen insanla dalga mı geçiyorsun benim evimde yemeğim hazırdı, herşeyim hazırdı, bizim planımızda vardı çay bahçesine gidecektik ama belki 5 kere telefon ettin ısrar kıyamet çağırdın bende üzülme, yalnız kalma diye uyuyan çocuğu uyandırdım da geldim dedim, benim buraya gelmemin ne anlamı var evine çağıran insan çağırdığı kişiyi böyle bırakır gider mi ayıptır senin bu yaptığın dedim, sonrası ağlama sızlama krizleri bağırdı çağırdı kapıları çarptı bana nankörsün sen dedi bende çıktım eve geldim, şimdi yarın bayram gezmesi malum bu kadar hengameden sonra nasıl davranmalıyım, yinede gidip ellerini öpeyim mi sizce? Burada suçum varsa söyleyin lütfen bende bileyim sizce nankörlük olacak ne yapmışım hatalı mıyım?