- Konu Sahibi flowersgarden
-
asci tutsun o zaman evine
hayret
ne piserse yenir evde
benim esim en son sulu köfte yapmistim begenmedim dedi
wc ye döktüm tencereyi hepsini yani
o gün bugündür begenmedigi yemek bile olsa
iste bilmem neyi eksik ama olsun eline saglik yerim ben der
aynı sorun bendede var benimkide sadece yemeklerimi takdir ediyor ama onun harici her konua ben başarısız ve çocukçayım , o herşeyin en güzelini bilir, kaç defa lafıma gelse de kabul etmiyor acaba buda bi hastalık mı??
bilmiyorum hastalık mıdır nedir... ama yaramı deştin onu biliyorum :) ne yapsak da çözsek bu işi anlamadım ki... görüldüğü üzere hamileyim. ve ailemizden uzak bir yerdeyiz. çok şükür sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum. dolayısıyla hiç mızmızlanmıyorum. eşimden birkaç kere bulaşıkları makineye kaldırmasını istedim yapmadı, ses çıkarmadım. geçen gün gelmiş kaynanası, kendi annesi, görümcesi, kardeşleri, vs. buralı olan bir arkadaş doğuma yakın bebeğine tütü etek dikmiş. diyor ki ''meral çok aktif kız. o hengamede bir de etek dikmiş.'' sonradan aklıma geldi ben kimseden yardım almadan hem ev işlerini yapıyorum hem çalışıyorum, meral'in yardımcısı çok... beni tembel, bencil, başarısız biri gibi değerlendiriyor.
hiç üzme ve yıpratma kendini , biliyorum ki ağzınla kuş tutsan düşünceleri değişmiycek, birde benimkisi aşırı takıntılı bir insan , ben saldım çayıra resmen bi şeyi beğenmediyse buyur daha güzelini yap diyorum ve kendimi yormuyorum , nasılsa yaranılmıyo, o beni üzmeye çekinmiyo ben niye çekineyim ki, bak birde hamilesin sakın kendini yıpratma sonra daha çok üzülürsün
geçen gün bir tane çikolata yedim diye kıyameti kopardı. bana bir bakışı bir azarlayışı vardı görmeliydin ağlattı beni. doktora sordu dün, doktor zararlı olmaz ne olacak kilo alır sadece deyince benim hırsım bin kat daha arttı. sanki ben birşey bilmiyorum. konuşmuyoruz şimdi. öğlende memlekete gidiyoruz. milletin yanında konuşup yalnız kalınca susacam. gerçi bu hiç işe yaramıyor ama napıyım içimden de konuşmak gelmiyor zaten.
siz herzamanki gibi yemeklerinizi yapın, oğlunuzla birlikte afiyetle yiyin
eşinizin paşa keyfi isterse yesin, istemezse yemesin
ev yemeğinin tazeliği, hijyeni hiç dışarının yemeğiyle bir olur mu?
bunun için hiç canınızı sıkmayın
bende eşim çok sevdiği için sık sık nohut ve kuru fasülye yemeği yapardım,
eşim bigün ablamın yanında sirines hiç nohut ve kuru fasülye yemeği yapmaz dedi
öyle mi dedim ve o günden sonra bu yemekleri hiç yapmadım
madem eşim başkarına yemek yapmadığımı söylüyor, onu yalancı çıkarmak istemem
küsmekle de olmaz ki elbet konuşmuşsundur sakin zamanınızda üzüldüğünden kırıldığından bu duruma hassasiyetinden bahetmişsindir ne diyor, ben elimden geleni yapıyorum sen böyle yapınca hevesim kaçıyor dedinmi hiç ne diyo merak ettim
bu yeni bir olay olduğundan konuşmadık. dün canım yine tatlı bir şey istemişti iş çıkışı alıp gelmiş. ben de ''dünkü hareketinden sonra hiç değeri kalmadı'' dedim. o da ''bugün sen bile keyfimi kaçıramazsın'' dedi. neden diye sordum, bir oğlu olacağını öğrendiği içinmiş. o an zihnim durdu ben doğuracam farkındaysan demek aklıma gelmedi. ben ona kızınca o da bana kızıyor :S ve üste çıkmak için inanılmaz kırıcı oluyor şu anlattığım olayda olduğu gibi. nasıl anlaşacağımı şaşırdım.
söylemesi kolay belki ama en azından şu hassas dönemimde uğraşmaya çalışma , benim ilk evlendiğimde daha sorunluydu ilk günlere nazaran düzelmeler ilerlemeler oldu ama ben hiç bi zaman sessiz kalmadım , yanlış bulduğum hareketinde hemen düzelttim aman sorun çıkmasın susayımd emedim, sustuğumda ben haklıyım o yüzden susuyo gibi düşünülüyo, sağlıkla bebeğini kucağına al sonra ayarını verirsin şimdilik kendi haline bırak arkadaşım , oğlan demekki hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün rahat sağlıklı bir doğum olsun İnşallah :)
merhabalar
konu eşim ve yemeklerimi bir türlü ona beğendiremem!!! aslında yemeklerim çok güzel oluyor. yiyen herkes çok beğenir. antepliyiz biz. antebin yemeklerini herkes beğenir. her zaman çok memleket usülü yemek yapmasamda eşim hiç biz zzamn yemeklerimi beğenmiyyo. akşam etli biber dolması vardı ayıptır sölyemesi her zaamn oduğu gibi önce koklar yemeği sonra tedına bakar beğenmez!!! bu güzel olmamış dedi bende ne zaman beğeniyorsun ki dedim yemeklerimi!! bana yemekmi yapıyorsun demezmi!!! evde 5 yaşında çocuk var o ne yiyo peki dedim hiç yemek yapmıyorum da açmı kalıyo dedim. ayıptır söylemesi cumartesi fırında tavuk yapmıştım öğlen çocuga yedirecem ısıttım eşimede ısıttım yesin diye ayy o nasıl görünüyor öyle ben onu yemem dedi mis gibi yemeği yemedi. dışarı gittiğimzde anca ayy şuranın yemeği güzel buranın yemeği güzel diye bayılır evdeki tavugu yemedi gittik dısarda tavukcuda çok güzel oluyo diye tavuk yedi gelde kızma!!!valla takdir edilmemekten eline sağlık denmemesinden çok sıkıldım. yaparsın yaparsın herşey boşşş!!
Nasıl ya nimeti wc'ye mi döktünüz.
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?