- 30 Mayıs 2017
- 412
- 3
- 103
- 28
- Konu Sahibi birboslukta
-
Merhaba çok çaresizim ne olur akıl fikir verin. Eşim intiharın eşiğinde mutsuzluğun dibinde. 31 yaşında, birtakım maddi zorluklar problemlerle beraber, ailevi problemler de yaşıyorduk, yaşıyoruz daha 2 yıllık evliyiz cinsellikten yana bir problem yokken bir anda isteksizlik ve iktidarsızlık başladı üç ay oluyor. ben bir yıldır ilişki sonrası enfeksiyon koku problemi yaşıyordum ama her zaman değil. üç günlük fitil kullanınca geçiyordu, 2-3 defa yaşadım bu problemi bir yıl içinde. Hep sadece ilişkiden sonra oluyor ilaçla geçiyordu ,Sonrasında geçti ama şimdi ilişkiye bile giremiyoruz üç ay oldu kafası hep dolu dertli ama sanırım geçmişteki koku problemim den etkilendiği için artık cinsellik yaşayamıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum felaket. Suçlu benmişim gibi. doktora gittik her şeyine baktırdık, doktor zihninin atamayabileceğini söylemiş geçmişteki koku enfeksiyon geçmişimi diyor yani.. ayrıca stresten olduğunu söylemiş bol egzersiz demiş ilaç yazdı kullanıyor iki hafta oldu tık yok.. denedik olmuyor sertleşemiyor hemen küçülüyor kendini çok kötü hissediyor çok hak veriyorum.. mutluluğumuz söndü resmen maddi olarak da çok zor bi dönemdeyiz tek çözümü varmış bi şok dalgası ile iki üç seans ta düzeltiyorlarmış penisi.eswt mi neydi .. ama seansı bile 25-30 bin tl özel klinikler yapıyormuş. Gecelik giyiyorum ona yanaşıyorum ama yok yani benim güzelliğimle alakası yok kendi de söylüyor seni seviyorum ama içimde isteksizlik var diyor ne yapacağımı şaşırdım ne morali ne yaşama isteği kaldı düşmanımın başına bile gelmesin diyor nasıl çözeceğiz bilmiyorum bekarken benle ilk tanıştığı zamanlar ki eşimi özlüyorum o zaman ikimizde daha mutluyduk şimdi nedense kendimi suçluyorum ‘benle tanışıp evlenmese daha mutluydu’ gibi
Eşiniz intiharı düşünüyor siz niye ilişkiye giremiyoruz diye mi dertleniyorsunuz.Merhaba çok çaresizim ne olur akıl fikir verin. Eşim intiharın eşiğinde mutsuzluğun dibinde. 31 yaşında, birtakım maddi zorluklar problemlerle beraber, ailevi problemler de yaşıyorduk, yaşıyoruz daha 2 yıllık evliyiz cinsellikten yana bir problem yokken bir anda isteksizlik ve iktidarsızlık başladı üç ay oluyor. ben bir yıldır ilişki sonrası enfeksiyon koku problemi yaşıyordum ama her zaman değil. üç günlük fitil kullanınca geçiyordu, 2-3 defa yaşadım bu problemi bir yıl içinde. Hep sadece ilişkiden sonra oluyor ilaçla geçiyordu ,Sonrasında geçti ama şimdi ilişkiye bile giremiyoruz üç ay oldu kafası hep dolu dertli ama sanırım geçmişteki koku problemim den etkilendiği için artık cinsellik yaşayamıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum felaket. Suçlu benmişim gibi. doktora gittik her şeyine baktırdık, doktor zihninin atamayabileceğini söylemiş geçmişteki koku enfeksiyon geçmişimi diyor yani.. ayrıca stresten olduğunu söylemiş bol egzersiz demiş ilaç yazdı kullanıyor iki hafta oldu tık yok.. denedik olmuyor sertleşemiyor hemen küçülüyor kendini çok kötü hissediyor çok hak veriyorum.. mutluluğumuz söndü resmen maddi olarak da çok zor bi dönemdeyiz tek çözümü varmış bi şok dalgası ile iki üç seans ta düzeltiyorlarmış penisi.eswt mi neydi .. ama seansı bile 25-30 bin tl özel klinikler yapıyormuş. Gecelik giyiyorum ona yanaşıyorum ama yok yani benim güzelliğimle alakası yok kendi de söylüyor seni seviyorum ama içimde isteksizlik var diyor ne yapacağımı şaşırdım ne morali ne yaşama isteği kaldı düşmanımın başına bile gelmesin diyor nasıl çözeceğiz bilmiyorum bekarken benle ilk tanıştığı zamanlar ki eşimi özlüyorum o zaman ikimizde daha mutluyduk şimdi nedense kendimi suçluyorum ‘benle tanışıp evlenmese daha mutluydu’ gibi
ne yapacağımı şaşırdım ne morali ne yaşama isteği kaldı düşmanımın başına bile gelmesin diyor nasıl çözeceğiz bilmiyorum
Depresyonda biriyle yaşamak çok zor tabiki siz de etkileniyorsunuz ama eşinizi siz ayakta tutacaksınız şuan en çok sizin desteğiniz önemli.şimdi nedense kendimi suçluyorum ‘benle tanışıp evlenmese daha mutluydu’ gibi
Boşluğuma geldi2-3 ay cinsellik yaşanmadı diye iktidarsızlık tedavisi olarak adamın kafasına elektrikle şok dalgası vermeyi mi düşündünüz?
Eşinizden ziyade siz sağlığınızı ihmal etmeyin. Kronik enfeksiyon çok riskli. Fitille geçip tekrar gelmesi felan ihmale gelmez. İlerlerse tüplerin tıkanmasına bile yol açıyor hamilelikte bebek kaybına yol açıyor kendi sağlığınızı da düşünün eşinizin yanındaMerhaba çok çaresizim ne olur akıl fikir verin. Eşim intiharın eşiğinde mutsuzluğun dibinde. 31 yaşında, birtakım maddi zorluklar problemlerle beraber, ailevi problemler de yaşıyorduk, yaşıyoruz daha 2 yıllık evliyiz cinsellikten yana bir problem yokken bir anda isteksizlik ve iktidarsızlık başladı üç ay oluyor. ben bir yıldır ilişki sonrası enfeksiyon koku problemi yaşıyordum ama her zaman değil. üç günlük fitil kullanınca geçiyordu, 2-3 defa yaşadım bu problemi bir yıl içinde. Hep sadece ilişkiden sonra oluyor ilaçla geçiyordu ,Sonrasında geçti ama şimdi ilişkiye bile giremiyoruz üç ay oldu kafası hep dolu dertli ama sanırım geçmişteki koku problemim den etkilendiği için artık cinsellik yaşayamıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum felaket. Suçlu benmişim gibi. doktora gittik her şeyine baktırdık, doktor zihninin atamayabileceğini söylemiş geçmişteki koku enfeksiyon geçmişimi diyor yani.. ayrıca stresten olduğunu söylemiş bol egzersiz demiş ilaç yazdı kullanıyor iki hafta oldu tık yok.. denedik olmuyor sertleşemiyor hemen küçülüyor kendini çok kötü hissediyor çok hak veriyorum.. mutluluğumuz söndü resmen maddi olarak da çok zor bi dönemdeyiz tek çözümü varmış bi şok dalgası ile iki üç seans ta düzeltiyorlarmış penisi.eswt mi neydi .. ama seansı bile 25-30 bin tl özel klinikler yapıyormuş. Gecelik giyiyorum ona yanaşıyorum ama yok yani benim güzelliğimle alakası yok kendi de söylüyor seni seviyorum ama içimde isteksizlik var diyor ne yapacağımı şaşırdım ne morali ne yaşama isteği kaldı düşmanımın başına bile gelmesin diyor nasıl çözeceğiz bilmiyorum bekarken benle ilk tanıştığı zamanlar ki eşimi özlüyorum o zaman ikimizde daha mutluyduk şimdi nedense kendimi suçluyorum ‘benle tanışıp evlenmese daha mutluydu’ gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?