Eşim hiç iyi değil

birboslukta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
412
3
103
28
Merhaba çok çaresizim ne olur akıl fikir verin. Eşim intiharın eşiğinde mutsuzluğun dibinde. 31 yaşında, birtakım maddi zorluklar problemlerle beraber, ailevi problemler de yaşıyorduk, yaşıyoruz daha 2 yıllık evliyiz cinsellikten yana bir problem yokken bir anda isteksizlik ve iktidarsızlık başladı üç ay oluyor. ben bir yıldır ilişki sonrası enfeksiyon koku problemi yaşıyordum ama her zaman değil. üç günlük fitil kullanınca geçiyordu, 2-3 defa yaşadım bu problemi bir yıl içinde. Hep sadece ilişkiden sonra oluyor ilaçla geçiyordu ,Sonrasında geçti ama şimdi ilişkiye bile giremiyoruz üç ay oldu kafası hep dolu dertli ama sanırım geçmişteki koku problemim den etkilendiği için artık cinsellik yaşayamıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum felaket. Suçlu benmişim gibi. doktora gittik her şeyine baktırdık, doktor zihninin atamayabileceğini söylemiş geçmişteki koku enfeksiyon geçmişimi diyor yani.. ayrıca stresten olduğunu söylemiş bol egzersiz demiş ilaç yazdı kullanıyor iki hafta oldu tık yok.. denedik olmuyor sertleşemiyor hemen küçülüyor kendini çok kötü hissediyor çok hak veriyorum.. mutluluğumuz söndü resmen maddi olarak da çok zor bi dönemdeyiz tek çözümü varmış bi şok dalgası ile iki üç seans ta düzeltiyorlarmış penisi.eswt mi neydi .. ama seansı bile 25-30 bin tl özel klinikler yapıyormuş. Gecelik giyiyorum ona yanaşıyorum ama yok yani benim güzelliğimle alakası yok kendi de söylüyor seni seviyorum ama içimde isteksizlik var diyor ne yapacağımı şaşırdım ne morali ne yaşama isteği kaldı düşmanımın başına bile gelmesin diyor nasıl çözeceğiz bilmiyorum bekarken benle ilk tanıştığı zamanlar ki eşimi özlüyorum o zaman ikimizde daha mutluyduk şimdi nedense kendimi suçluyorum ‘benle tanışıp evlenmese daha mutluydu’ gibi

Evlilik uzun bir yol, insanların sağlık problemleri olur, geçip gitmiş buna takılı kalması normal değil. İlaçların fayda etmesi zaman alır, ona biraz müsade edin, baskı yapmayın. Maddi sorunlar, ruhsal sorunlar hepsi bir arada adamın dengesi bozulmuş bu kadar üstüne varmayın. Psikolojik destek aldırın zira belli ki sorun fiziksel değil

İntihar derken ciddi anlamda mı intiharı düşünüyor yoksa durumlardan dolayı mı öyle yazdınız anlayamadım. Eşinizle beraber çift terapisi aldınız mı acaba ? Üzüldüm gerçekten. Bizde biraz maddi yönden sıkıntılar yaşıyoruz işsizlikten dolayı. Ama ev kendimizin Allaha şükürler olsun. Kiradaysanız gerçekten zor bir durum onun kendini yetersiz hissediyor olması da bunlara sebebiyet verebilir. belki terapi falan alırsanız beraber enazından iyi gelir

Eşiniz intiharı düşünüyor siz niye ilişkiye giremiyoruz diye mi dertleniyorsunuz.
Adam intihar diyor ne geceliği yahu.

Siz detaylarda boğulup sorunun ana kaynağını atlamışsınız. Muhtemelen eşiniz ağır depresyonda o yüzden yaşamaya karşı olduğu gibi cinsellige karşı da isteksiz.
Psikiyatriye sıkı takip + maddi sıkıntı icin gerekirse çalisin+ ailevi sorunlar icin yapici olun her zaman yaninda oldugunuzu hissettirin+ sabırlı olun
Iyilestiginde diger sorunlar da ortadan kalkacaktir emin olun
Ha bir de vajinal enfeksiyon icin eşiniz de ürolojiye gidip tedavi alsin yoksa bu kisir döngü devam eder. Ondan size bulasiyordur

ne yapacağımı şaşırdım ne morali ne yaşama isteği kaldı düşmanımın başına bile gelmesin diyor nasıl çözeceğiz bilmiyorum

şimdi nedense kendimi suçluyorum ‘benle tanışıp evlenmese daha mutluydu’ gibi
Depresyonda biriyle yaşamak çok zor tabiki siz de etkileniyorsunuz ama eşinizi siz ayakta tutacaksınız şuan en çok sizin desteğiniz önemli.
Lütfen kendinizi suçlamayın,yargılamayın,kötü hissetmeyin. Şuan eşim bir hastalik geciriyor ama atlatacak ben her zaman destekçisiyim diye kendinize hatirlatin ve güçlü durun. Sizin güzel enerjinize ve desteğinize ihtiyacı var.Güçlü durun. Bu günler de geçer elbet sonuçta tedavisi olan bir hastalik yeterki dogru adimlar atilsin.

Eşinizden ziyade siz sağlığınızı ihmal etmeyin. Kronik enfeksiyon çok riskli. Fitille geçip tekrar gelmesi felan ihmale gelmez. İlerlerse tüplerin tıkanmasına bile yol açıyor hamilelikte bebek kaybına yol açıyor kendi sağlığınızı da düşünün eşinizin yanında

Çözülmesi gerek yığınla sorunlarınız varken sadece cinsellik yaşayamadığınız için özelmeniz ilginç. Halbuki adamı rahat bırakmanız çözülecek bir şey. Ama diğer konularınız ve düşünce yapınız için nasıl bir çözüm gerekiyor bilemedim.

Valla üşenmedim eski konularınıza da göz gezdirdim ve diyorum ki siz N Nurpnrr gibi kendine münhasır bir karaktersiniz

Bir de demeden edemicem, başarı başarı diye tutturmuşsunuz asla çıkıp çalışmayı düşünmemişsiniz. Eşiniz borçtan nefes alamıyor kalk çalış diyor size siz çalışmayı geçtim üstüne online alışveriş bağımlısısınız. Bunların üstüne adam nasıl ötsün de sizin çocuk sevdanız çözülsün ?

Eski konularinizi okumak istemedim direkt bu konuya yorum yazacagim.

Siz duzenli olarak enfeksiyon gecirirken herhangi bir doktor eşli tedavi onermedi mi merak ettim?

Bir de adamcagiz intiharin esigindeyse cinsellik dusunmemesi bana epey normal geldi.

Adami şoklatmadan once maddi durumunuzu duzeltmek icin biseyler yapin, mesela ise girebilirsiniz, oyle bi fikir geldi bi anda aklima, sizce nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…