Eşim hiç iyi değil

Ben ne alaka konu ile çözmedim

Ayrıca ilacı etki etmediği için çok kötü yani üç aydır bu şekilde ailevi sorunlar üstüne geldi ben arada kaldım ama eşimin yanında durdum vs derken hiç mutlu değil, alışveirş yapmıyorum şuan evden çalışıyorum kazandığımı da ev kredimiz için eşime veriyorum ki biraz mutlu olsun yükü hafiflesin gibi hissetsin diye. Ben bu tarz sorun yaşayanlarınız var mı diye merak edip tavsiyenizi almak istedim

Eşimden geçtiğini sanmıyorum çünkü ikimizde Doktorlara gittik ama hiçbiri böyle bişey söylemedi ama ilişkiden sonra oluyordu sonra ben iyileştim sandım bi ilişkiye girmeyi denedik ama malesef enfeksiyon mu mantar mı neyse geçmemiş işte sonrasında hep kendimi suçladım ama şuan iyiyim

Konu sahibi biliyor musunuz kavun karpuz da yata yata büyür

Çalışmayı neden düşünmüyorsunuz?

Kocanız tek bir maaşla hangi bir derdinizi düşünsun? Hiç aklınıza bunlar geliyor mu?

Cinsel hastaliklar ve idrar yollari enfeksiyonu boyledir, evlilik ya da cinsel iliski varliginda eşli tedavi olmazsa hastalik dongusunden cikilamaz. Jinekologunuzun onermemesi tamamen iyi doktora denk gelmemenizle alakali.

Esinizde urolojiye gitsin ve sizin surekli enfeksiyon kaptiginizi anlatip es tedavisi istesin.

Kendinizi kusurlu, eksik, yetersiz hissetmeyin, suçlamayın. Eşinizin birçok problemi varmış, kafası o haldeyken isteksiz olması, cinsel performansının düşmesi çok normal.

Eşiniz maddi sorunlar nedeniyle mi intiharın eşiğinde? Psikiyatriye göründü mü? İlişkinizdeki koku probleminden önce de isteksizlik ve buhran yaşıyor muydu? Siz çalışıyor musunuz?

eştende bulaşır çünkü umumi wclere girip çıkıyorlar biz kadınlar çok hassasız ona bişey olmaz o mikropu alır size verir siz çekersiniz bu sonsuz bir döngü olur sürekli tekrar eder ve koku vs diyorsunuz ya mantar var yada başka birşey lütfen bol su için ayaklarınızi belinizi sıcak tutun pamuklu iç çamaşırı ve ütüleyin bitmez enfeksiyon yoksa

İşte önemli olan iş işten geçtikten sonra değil, asıl mesele vakti zamanında çalışmak destek olmak bütün yükü erkek diye eşe yıkmamak.
Ne alaka ya gencecik insanların evde oturup, kocam bana baksın mantığı ben anlamıyorum, hayat bir çark ve o çarkın işleyen bir dişi olmak bizi diri tutan şey, siz evlendim diye nasıl bu çarkın bu kadar dışında kalıyorsunuz daha doğrusu neden kalıyorsunuz asla anlamıyorum, evlenene kadar çalışıp evlendikten sonra bırakmanızı da anlamıyorum, evlendiniz kocanız oldu diye yıkılmışsınız resmen adamın üstüne, ki çalışmanızı istediğini de söylemiş yani 34 bin lira kredi ödeyen adama evden online alışveriş yaparak ve bebek bebek diye tutturarak köstek olursanız tabi gelir intiharın eşiğine, yazık adam ezilmiş onca yükün altında, ondan sonra evden çalışıyorum destek oluyorum o işler öyle olmuyor işte, 2 senede bozulan psikoloji belki 12 sene toparlanmayacak, evliliğin de adamın da içine mıçmışsınız kısacası çok üzgünüm.
Bu saatten sonra yapacağınız şey doğru düzgün bir işe girip çalışmak ve eşinize psikolojik destek aldırmak, adamın kafa gitmiş kuş sonraki iş yani baskı kurmayın üzerinde.

Son düzenleme:
Enfeksiyon eşli tedavi olmazsanız geçmez tabi birbirinize bulaştırıp durursunuz ben sizin doktora gitmediğinizi bile düşünmemeye başladım şu an eczaneden arkadaş tavsiyesi ile ilaç alıyor olabilirsiniz, hamile kalabilmek için arkadaş tavsiyesiyle eczaneden bir şeyler aldığınız gibi .Bi boşanıcam diyorsunuz bir borç içinde yüzerken evde oturuyorsunuz bir sonraki ay çocuk diye tutturuyorsunuz ne hikmetse birden bire evde iş belirdi ona da inanmadım. Bence eşinizden önce sizin tedavi olmanız lazım, adama zarar veriyorsunuz

Her şey çok çabuk değişiyor hayatınızda. Borçlar almış başını gider ve çalışmıyorken çocuk düşünüyormuşsunuz, öncesinde boşanmayı da düşünmüşsünüz. Şimdi evden çalışmaya başlamışsınız, cinsel problemleriniz çıkmış, intiharı düşündürecek borçlar. Kafanız epey karışık gibi.
Calısıyorum arkadaslar evden işim var

İyi kazanabileceğiniz bir işe girin ve adamcağıza destek olun. Kredi borcunuzu bitirin. Sonra cinsellik sorununa odaklanırsınız. Hayat müşterek bazı adamlar eşlerinin cinsel sorunlarının tedavi sürecinde aylarca sabırlı davranıyor. İki üç ayda adama iktidarsız damgası vurup daha da kötü hissettirmeye gerek yok. Ben çok üzüldüm eşinize adam depresyonda ve hiçbir destekçisi yok. Cinselliği bir kenara bırakın da adamın depresyonuna odaklanın ve mali yüklerini eşit şekilde bölüşün. O zaman cinsellik sorunu da çözülecektir bence. Ayrıca ilişkiden sonra oluşan enfeksiyon eşten bulaşıyordur büyük ihtimalle buna da dikkat edin çok ciddi sorunlara yol açabilir ileride.

Şuan gebeliği rafa kaldırdık zaten ilişkiye bile giremiyoruz çünkü onun için ne olursa yaparım sürekli evden çalışıyorum para kazanmaya başladım zaten derdim seks seks değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…