Esim hic kıymet bilmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesinden boyl gormus. Ama sen onun annesi degilsin. Yapma, dönme etrafinda. Emin ol ihtiyacin oldugunda o yapmayacak. Hamilelik, lohusalik, uykusuzluk yasadiginda bunu anlayacaksin

Bn anormal bir şey goremedim ev hanımıysanız
Neden?

Ev hanımları eşlerinin hizmetçisi mi oluyor?

Çorap çıkarmak, battaniye getirmek, su getirmek ve bunların görev olarak görülmesi normal mi yani?

Ev hanımı evden sorumludur evet ama kocaman eli ayağı tutan adama hizmet etmenin çalışmak yada çalışmamakla alakası yok.

Kadınlar böyle düşünürse erkekler ne yapsın?

Geçen gün eşim çok yorgun geldi. Hadi oturduğu yerde yesin yazık diyerek tepsiye hazırladım yemeğini. 6 yıllık evlilikte ilk kez yaptım bunu. Şoka girdi ve "mutfakta masada yerim ya bu ne niye böyle yaptın" dedi. Ahsjsjs. Artık nasıl alıştıysa ilgisizliğe, ilgiyi garipsedi adam.

Ben sadece oğluma bakmakla yükümlüyüm o da belli bir yaşa kadar. Koca adama niye çocuk gibi bakayım? Yemek yapıyorum sofra hazırlıyorum ve bu yaptığımı bile çok büyük bir iş olarak görüyorum evet. Aç kalmıyor ve bunu nimet olarak görmeli. Eve geldiğinde tencerede yemek görüyor ve evet buna şükretmesi gerek. Ne kadar verirsen o kadar ister. Sadece evlilik için değil tüm ilişkiler için geçerli bu durum. Kendi ailemizin evinde bile görev gibi sürekli temizlik yaparsan bir süre sonra teşekkür etmeyi unutur ve niye bu sefer yapmadın diye hesap sorarlar. Benim hayatta bulunma gayem "hizmet" değil. Hatta en tiksindiğim kelime ve eylemdir "hizmet". İçimden gelir yaparım eyvallah. Ancak mecburiyet değil. Evladımı doyurmaya, ona bakmaya mecburum. Bu hayata gelmeyi o seçmedi, benim kararımdı. Paşa paşa yapacağım bakımını. Ama o kadar.

Ben bunları deyince kendilerine feminist diyen ancak feminizmin ne olduğunu bile bilmeyen bir güruh "evet yemek yapmak zorunda da değiliz" diyor ki o kısma katılmıyorum. Eşitlik, iş bölümü, hayatı eşit oranda paylaşmak vs. Ben şu an evdeysem ve çalışmıyor isem elbette yemeği ben yapacağım, sofrayı da ben kuracağım. Adama düşen görev de dışarıda çalışıp para kazanmak. İkimiz de çalışıyor isek ev işleri de ortak yapılacak. Ancak ev hanımı da olsan, çalışıyor da olsan eşe çocuk gibi bakma zorunluluğun yok.

Bir kere adamla sevişmek istemezsin yahu. Evladım gibi baktığım adam seksi görünmez gözüme. En fazla yanağını sıkar hanimiş benim küçüğüm derim. Keza adam da sizi annesi gibi görmeye başlar bir müddet sonra. Sırtı terleyince bez koyan, çorabını çıkaran, ağzına eppek tıkayan kadın da seksi bir partner Olamaz. Mümkün değil.

Eşler anne ya da baba değildir. Öyle davranma zorunlulukları da yoktur. Sonra ne oluyor biliyor musunuz? "eşim çok iyi biri çok iyi bir ev hanımı ve anne. Ama bana çekici gelmiyor" "eşim çok iyi bir baba evine ekmeğini getirir ama onunla cinsellik yaşamak istemiyorum" gibi şikayetler başlıyor. Valla siz bilirsiniz. Eş yerine anne olmayı tercih ediyorsanız yapmaya devam edin. İstemiyor iseniz istediği kadar böğürsün yapmayın.

Cok totosunu kaldirmissin. Bulunmaz hint kumasi sanki. Az yesin de kendine bir hizmetci tutsun. Kadinlar hep sunda yaniliyor: sacini supurge edince cok sevilmiyorsun, aksine hor goruluyorsun cunku kendi degerini kendin dusuruyorsun. Sen kendi kiymetini bilse idin corabimi cikar dediginde corabini niye ben cikariyorum ayol, esek kadar adamsin, cocuk musun der gulerdin. Aciz degil ya... oldu yemegi de agzina cigneyip sen verseydin bari. Cok abartmissiniz.... Evlilik paylasimdir, tum yuku siz tasiyacaksaniz neden bir de bu adamin koleligine soyundunuz. Ne ozelligi varmis bu prensin?

Allahıma çok şükür buradasınız. Sayfalarca sizi aradım. Ev hanımı iseniz ile başlayan bir küçümseme, bir ima aradım bulamayıp çok üzüldüm. Var olun. Hep var olun ki hemcinslerine böylesine destek olan, ne kadar değerli olduklarını hatırlatan insanların olduğunu bilelim.

Benim kocada öyleydi cnm istediğini yapmaya alıştırmasaydın keşke baştan ne yaparsan öyle gidiyor yapılmadıni görünce mecbur alışıcaktı kadınları köle gibi görüyolarya ifrit oluyorumm

bu kadar kısının ıcınde bırtek sızın sesınız catlak cıktı
sızce de bunda bır sorun yok mu ?
sız bunu dusunedurun soyle kosede

Tuvaletten bittiii diye de bağırıyor mu? :110:İlgi görmek uğruna uşağı olmuşsunuz adamın yaranamamışsınız tabi ki beklenen üzre. Bu şekilde ilgi göremezsin onu bi unutun siz. Önce adamın hizmetçiliğini bırakın sonra gelin konuşalım. Zira takmış durumdasınız ilgiye, ne durumda olduğunuzu görmüyorsunuz.

Siz onun eşi misiniz yoksa tam zamanlı hizmetçisi mi?
Çorabımı çıkar ne ya tövbe yarabbi.
aynen öyle.keyfim yerindeyse hadi diyelim içimden geldi 1 yaparım 2 yaparım 3. de az ye de bi uşak tut kendine derim.Normal istekler ricalar değil ki bunlar.Böyle ömür geçmez.

İçime fenalık geldi. Eşinize diyecek birşey yok ki benim de çorabımı çıkar dediğimde çıkaran biri olsa her emri verirdim. Ha böyle bir eşim olsa ve çorabımi çıkar dese yediririm o çorabı ayrı konu. Hiç sesinizi çıkarmayın mazallah eşiniz sizden soğur falan. Tovbe estağfurullah yahu.

Annesi fena kötü alıştırmış.Bugün yine her konuya maydanoz olduğum bir gün yorum yapmadan gecemedim yine.
Yat uzan battaniyem nerde çorabımı çıkart gibi isteklerde bulun sen de o ne öyle ekmek elden su gölden.
3 yaşındaki çocuğumun istekleri istek değilmiş.Annecim saçlarımı tarar misin diye rica ederek konusan çocuğum var 3 yaşında.Annecim sen cok yoruluyorsun sana kiyamam diyen.Demek istedigim bu iş annede bitiyor.Annesi iyi birşey yapmamış koca bebeğine.Sonra çocuğunuz ileride bu yapılanları örnek alacak vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X