Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben hiç bi şekilde boykotumu kaldırmıyorum :)ağzımın payını aldımeşim geçen yıl aldığım hiç giymediği kazağı bugün giymiş hemde hiç söylemyodum artık giy diye. burda yazdıklarım malum oluyo olabilirmi![]()
bu olay sonunda yeni bir krize kadar giyisi almama boykotumu kaldırıyorum![]()
bence de zor olan kırmamak ama her insan ince değil maalesefya ben dün kendime bir kitap aldım okumak için. ve heves edip hediye paketi yaptırdım. evde eşim gördü ve ona aldığımı sandı ki hiç kitap okumaz nasıl mutlu oldu anlatamam sonra bi baktım kitap elinde okuyor. ve çok iyi biliyorum sadece ben aldığım için. ama aynısını bende ona yapıyorum. gönül kırmak çok kolay zor olan kırmamak. ayıp.
yok arkadaşım kazağı aldığım çantaya koydum 5 gün evde durdu dokunmadı bile bende bugün gittim kendine iki tabe cici bluz oldım:)))bir yürüyen meşe vakası daha
hiç değilse evde giysin
geri götür ne demek
ALLAH ALLAH valla iyilik yaramıyor bazı insanlara seninki de betermiş bırak versin camiye.....seni çok iyi anlıyorum bende sinirden ağladım çünkü ben gittim verdim sen de öyle yaap yerine kendine bişey alBenimkide öyle ben bot aldım kışlık botu yok diye yok neymiş camiye bırakcakmış hayır yapacakmış yok topukluymuş yok rahatsızmış yok ne gerek varmış kendı ihtiyaçlarım için ayırdığım parayı kullandım (kuaför vs.) dıye ağzımdan burnumdan getirdi sinirden ağladım yaaaaaa
hiç aklıma gelmedi walla. bildiğim kadarıyla bi sorun yok ama olur mu olur... açlığa tahammülü yoktur bi de ailesinde herkes şeker hastasıŞaşırdım kaldım insan kendine hediye alındı diye sinirlenir mi yahu :44: arkadaşım şimdi ne alaka diceksin belki ama, sormadan edemedim.. Eşinde kan şekeriyle alakalı bir problem var mı? Yani çok acıktığında gereksiz bir sinir hali oluyor mu? Benim bu şekildeki saçmalamalarım hep açlık anıma denk geliyor da direkt kendimden pay biçtim![]()
içten içe neler saydım ben ona:)sana alanda kabahat hıııh diyeydin![]()
yok ya 60 tl idi pahalı değil. istemese bile önce tşk etmeliydiacaba aldığınız kazağın fiyatı çok yüksekti eşiniz de fiyatı öğrendi o yüzünden mi geri ver, parasını al dedi? aklıma gelen ilk bu oldu ...erkekler giyime verilen para konusunda hassastırlar. yine de ne olursa olsun verdiği tepki hoş değil sizi kırmadan kendini ifade etmeliydi.
arkadaşlar bi takım kışlık ihtiyaçlarım vardı eşim para verdi alış verişe gittim bugün . kendime bişeyler alınca kıyamadım ona da bi kazak aldım. kendime bir şeyi eksik alayım o da mutlu olsun dedim ama tam tersi oldu eşim suratını astı görünce ben senden bişey istedim mi ben kendim zevkime göre alırım bişey alacaksam ne gerek var dedi üstüne giydi beğenmedim çok kötü cebi bile yok dedi canım çok sıkıldı yani insan beğenmese bile bi tşk eder geri ver parasını al dedi dedi de dedi yani ...halbuki kalın bi kazak istiyordu bende içi peluş gibi olan kazak aldım ama yaranamadım canım sıkıldı akşam akşam ...annesi dandik bişey bile alsa giyer ama beni sinir etti