canım troid hormonlarına baktırdınız mı?genellikle bu zayıflamaların altında bu hormon bozukluğu yatar.sağlıkçı olarak bi dahiliye uzmanına gidip bu hormon testlerini yaptırmanızı öneririm. a.s
onu denedik canım ama nmideye bi fayda vermedi...Gastrit ve ülser tedavisinde sabah-akşam l er kaşık tahin yenir, taze yumurta ile çarpılarak yenilirse daha faydalı olur.
canim birde bunu dene..belki faydasi olur..
canım hakiki arı sütü bal ve polan karışımı var macun gibi aynı ,eczanelerde yada aktarlarda bulunur kesinlikle tavsiye ediyorum eşinin acaib iştahını açıcak ben kendim kullandım kilo almak için yanlız sakın metal kaşık kullanma küçük tahta kaşık kullan metal kaşık öldürüyo içeriğini
ins.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bende gittim bugün aldım onu canım çok heyecanlıyım inşallah o işe yarar
ins.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
öncelikle geçmiş olsun :1hug:
şeker ölçümü yaptırdınız mı?
stresli bi işi varsa ondan da olabilir
tam teşekküllü bi hastaneye gidip tüm kontrolleri yaptırın.babamda böyle olmuştu.şeker çıktı
tüm iç organlara serpmiş babamın ki
ama şimdi normal kiloda ve çok sağlıklı opuyorumnanaktan
mide de bi problem yoksa ben bi şurup içiyorum yemeden duramıyorum,doktorlara söyleyin yazarlar mutlaka hihoyyyt
geçmiş olsun her gece yatmadan ballı süt içsin bak nasıl alıyor kiloyu ama tabi doktor ilaç verdimi kontrol edilmesi lazım kilo alması için ilaçlar var doktor kontrolünde sorabilirsiniz .
yok canım yaa her gece yatmadan koca bi kupa (dikkatini çekerim bardak değil kupa )ballı muzlu süt yapıyorum ama nerdeeeee:çok üzgünüm:
Geçmiş olsun canım.. :teselli: eşinin gibi benimde midemde asit fazlası var midem rahatsızken çok zayıftım 6 yıl önce tedavi oldum iyileştim 10 kilo aldım...yalnız 3 ay oldu büyük bir stres yaşadım midem yine aynı oldu yemek yiyemedim doktorada gidemedim 2 ay içersinde 9 kilo verdim halen vermeye devam ediyorum az az yemeye başladım ama kilo alamıyorum..bunları şu yüzden anlatıyorum eşin büyük bir üzüntü yaşadımı acaba eğer öyle olunca kilo alamıyosun canım ondan. :1no2: Besin degeri yüksek olan gıdaları yese daha iyi olur .Zararlı besinler midesini daha kötü yapar ben sütlaç yiyorum her akşam onada yapabilirsin bi denesin ama düzenli her akşam....:çok üzüldüm canım inşallah kilo alır..:
Miğde hastası biri olarak nazichane fikirlerimi söyleleyim..
Hep kepekli lifli şeyler yesin,önce birkaç dilim kepek ekmeği yesin o miğdenin asidini çeker. Sonra normal gıdasını alsın hepsini okuyamadım inşallah iştahı yerindedir..
Bol protein alsın, balık yağı hapları da çok kilo yapar onun metobolizması da hızlı galiba...
Geçmiş olsun bu arada.
Allah allah çok ilginç ama doktorlar ilaç falan vermiyormu kilo aldırıcı balık yağı falan verilir çocuklara zayıflıktan hasta olur daha çok zayıflarsa ne diyor doktorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?