eşim için çok üzülüyorum adam resmen eriyor :(

canım troid hormonlarına baktırdınız mı?genellikle bu zayıflamaların altında bu hormon bozukluğu yatar.sağlıkçı olarak bi dahiliye uzmanına gidip bu hormon testlerini yaptırmanızı öneririm. a.s

tavsiyen için çok teşekkür ederim canım sağolasın

yemeklerden sonra eşine çörek otu içir cnm .. bir avuc fln.. iştah acıcıdır..
pekmez yedir ,hamur işlerine dvm et..
bitki uzmanlarından da tavsiye olmanı öneririm.
modern tıbbın yterli kalmadıgı yerde bazen bitkiler imdada yetişiyor.

Son düzenleme:
kızlar bugün aktara gittim tekrar ( adama abone oldum artık dükkana girergirmez adam budamı işe yaramadı yaw dedikaydirigubbakcemile3) yeni bişey aldım arı sütü ve poleni ve hakiki harnup pekmezi bu ikisin karıştırıp macun yaptım günde 3 kaşık alınması gerekiyo bi ayda 5 kilo aldırıyomuş.. ibnşallah bu bi çare olur artık

Gastrit ve ülser tedavisinde sabah-akşam l er kaşık tahin yenir, taze yumurta ile çarpılarak yenilirse daha faydalı olur.

canim birde bunu dene..belki faydasi olur..

Gastrit ve ülser tedavisinde sabah-akşam l er kaşık tahin yenir, taze yumurta ile çarpılarak yenilirse daha faydalı olur.

canim birde bunu dene..belki faydasi olur..
onu denedik canım ama nmideye bi fayda vermedi...

canım hakiki arı sütü bal ve polan karışımı var macun gibi aynı ,eczanelerde yada aktarlarda bulunur kesinlikle tavsiye ediyorum eşinin acaib iştahını açıcak ben kendim kullandım kilo almak için yanlız sakın metal kaşık kullanma küçük tahta kaşık kullan metal kaşık öldürüyo içeriğini

bende gittim bugün aldım onu canım çok heyecanlıyım inşallah o işe yarar

öncelikle geçmiş olsun :1hug:
şeker ölçümü yaptırdınız mı?
stresli bi işi varsa ondan da olabilir
tam teşekküllü bi hastaneye gidip tüm kontrolleri yaptırın.babamda böyle olmuştu.şeker çıktı
tüm iç organlara serpmiş babamın ki
ama şimdi normal kiloda ve çok sağlıklı opuyorumnanaktan
mide de bi problem yoksa ben bi şurup içiyorum yemeden duramıyorum,doktorlara söyleyin yazarlar mutlaka hihoyyyt

tavsiyen için çok teşekkür ederişm ama o testlerin hepsi yapıldı temiz çıktı sorun mde asidinin fazla olmasıydı ilaçla düzelir gibi oldu

eşimde zayıftı... 181 cm 57 kiloydu.... uyku düzeni yoktu, doktor hafif bir anti depresan verdi;onunla kilo aldı... tedavi biteli iki yıl oldu uykusu düzenli artık...şimdi 63 oldu

geçmiş olsun her gece yatmadan ballı süt içsin bak nasıl alıyor kiloyu ama tabi doktor ilaç verdimi kontrol edilmesi lazım kilo alması için ilaçlar var doktor kontrolünde sorabilirsiniz .

geçmiş olsun her gece yatmadan ballı süt içsin bak nasıl alıyor kiloyu ama tabi doktor ilaç verdimi kontrol edilmesi lazım kilo alması için ilaçlar var doktor kontrolünde sorabilirsiniz .

yok canım yaa her gece yatmadan koca bi kupa (dikkatini çekerim bardak değil kupa )ballı muzlu süt yapıyorum ama nerdeeeee:çok üzgünüm:

yok canım yaa her gece yatmadan koca bi kupa (dikkatini çekerim bardak değil kupa )ballı muzlu süt yapıyorum ama nerdeeeee:çok üzgünüm:

Allah allah çok ilginç ama doktorlar ilaç falan vermiyormu kilo aldırıcı balık yağı falan verilir çocuklara zayıflıktan hasta olur daha çok zayıflarsa ne diyor doktorlar .

Geçmiş olsun canım.. :teselli: eşinin gibi benimde midemde asit fazlası var midem rahatsızken çok zayıftım 6 yıl önce tedavi oldum iyileştim 10 kilo aldım...yalnız 3 ay oldu büyük bir stres yaşadım midem yine aynı oldu yemek yiyemedim doktorada gidemedim 2 ay içersinde 9 kilo verdim halen vermeye devam ediyorum az az yemeye başladım ama kilo alamıyorum..bunları şu yüzden anlatıyorum eşin büyük bir üzüntü yaşadımı acaba eğer öyle olunca kilo alamıyosun canım ondan. :1no2: Besin degeri yüksek olan gıdaları yese daha iyi olur .Zararlı besinler midesini daha kötü yapar ben sütlaç yiyorum her akşam onada yapabilirsin bi denesin ama düzenli her akşam....:çok üzüldüm canım inşallah kilo alır..:

Son düzenleme:
Miğde hastası biri olarak nazichane fikirlerimi söyleleyim..

Hep kepekli lifli şeyler yesin,önce birkaç dilim kepek ekmeği yesin o miğdenin asidini çeker. Sonra normal gıdasını alsın hepsini okuyamadım inşallah iştahı yerindedir..

Bol protein alsın, balık yağı hapları da çok kilo yapar onun metobolizması da hızlı galiba...

Geçmiş olsun bu arada.

Son düzenleme:

yok canım yaaa hiç üzüleceği bir şey omadı biz evleneli nerdeyse 2 sene olcak hayatının en mutlu seneleri olduğunu söyler durur hatta bebişimiz oldu dahada mutlu oldu ..
beim yaptığım yemekleri eminim kimse yapmıodur sadece 2 kişiyiz hergün 5 çeşit yemek yapıyorum neler neler anlatamam ama almıyor nasıl metabolizma varmış adamda yaw ben yeseydim onun yediklerini şimdiye fil gibi olmuştum yerimden kalkamazdım :çok üzgünüm:

sağolun teşekkür ederim tavsiyeniz için ama balık yağı hapı zaten kullanıyor ama henüz tık yoookkk:çok üzgünüm:

Allah allah çok ilginç ama doktorlar ilaç falan vermiyormu kilo aldırıcı balık yağı falan verilir çocuklara zayıflıktan hasta olur daha çok zayıflarsa ne diyor doktorlar .

veriyorlar balık yağı hapıda kullanıyor ama daha bi fayda yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…