canim cölyak hastaligi degil degil mi?
ben zarari nedir esiniz icin bilmiyorum ama
kilo almak icin salatalik ve hurma yi ayni anda yemek gerekiyormus..
ama yas hurma mi kuru hurma mi onu bilmiyorum tabiki
midesinden kaynakli bir sorun bilmiyorum iyi olmayabilir gecmis olsun canim
Canım mideyle alakalı birşey bu önce onu tamir etmelisiniz ki sonra yedikleri ona kilo yapsın.
Yani sorun içeride yerimseniben
Benim komşum kanını değiştirerek yada kan ilave ederek mi ne o şekilde kilo almıştı.
Bi arkadaşım da spor yaparak kilo almıştı.
Ama sizin sorununuz mide de belli. Yemek yiyemiyor falan da değil. İştahıda varmış.
Sigarayı bırakması çok iyi olmuş bu onda belirli bi süre sonra kilo yapması lazım.
Mutlaka birden fazla doktora gidin, asla ihmal ve pes etmeyin.
Hem eşiniz 1 yılda verdiyse o kiloları eğer tedavi olursa 1 yılda da geri alacaktır sabırlı olmaya çalışın a.s.
Moralinizi yüksek tutun pozitif düşünün :1hug:
desteğin için çok sağol canım evet mide asidi var ama bunu asit dengeleyici ilaçlarla onarmaya çalışyoruz ...
sigarayıda bırakamadı yeniden başladı hemde günde 1 paket içiyo ona inat bende başladım 1 paketde ben içiyorum sonumuz hayır olsun artık...
:umursamaz:
Çok üzüldüm. Yanlış üstüne yanlış yapmayın.
Herşeyden önce çocuğunuz var sorumluluk sahibisiniz.
Sigarayı bırakmakla başlayın işe. Sonra hapların yararınıda görürsünüz.
Siz moralmen pes etmeyin mücadele edin ki eşiniz ısrarlarınıza dayanamayıp tedavi olsun.
Böyle yaparsanız olmaz ki ama süprizzzzz
Öncelikle çok geçmiş olsun.
ılaç tedavisinin yanı sıra tamamen bitkisel kürler deneyin.
Mide asiti ile ilgili kitaplarda ya da nette biraz araştırma yaparsınız hangi sebze-meyvelerin faydalı olacağını bulabilirsiniz.
Tabii dikkatli olun nette herkes kendi kendini doktoru olup yanlış uygulamalar içinde olabiliyor.
Güvenilir sitelerden tanıdık bitkiler ile kürler deneyebilirsiniz.
Lütfen eşiniz ile beraber sigarayı bırakın.Onun hastalığı sizin bebeğinizi emzirmeniz sigarayı bırakmak için daha ne bekliyorsunuz.
Tekrar acil şifalar...
canım sen de at şunu kafadan arada senin bünyen de zarar görcek. sigara haklısın kolay bırakılmıyor ama kesin diye birşey yok yeter ki istesin. spor yapsa. spor çok iştah açıyor aslında
canım çok geçmiş olsun...bendede sindirim sistemi rahatsızlıkları var çok zor gerçekten..anlıyorum seni ve eşini ben evlenemiyorum bile...yalnız sana şunu söyliyim bazı midelerde gastrit ülser olunca çok yediyor bazılarındaysa hiç yedirmiyor ve kilo verdiriyor....ballı kudret narı alabilirsin....sonra yemekten sonra çörek otu yiyebilir..çünkü yemekten önce yerse kilo verir sonra yemeli...Allah şifa versin en kısa zamanda
cnm cok gecmis olsun yaaa üzülmee herseyin caresi vardir
ins kisa zamanda atlatirsiniz cnm:teselli:
canım biz sana ne kadar akılda versek bence doktorluk iş ; eşinin bir hastalığı varmı doktora gitmiştir mutlaka, her türlü tetkikleri yaptır araştırsın doktorlar bir sorun olup olmadığına baksınlar, kilo verme sebebini bilmeden çare bulunmaz sorunun kaynağına ineceksin ki tedavi edilsin guatr olabilir mide rahatsızlığı olabilir
cokkkkkkkk gecmıs olsunn
allh sıfalıgını versın ınşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?