eşim için katlanmak

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
merhaba arkadaslar,

önceki konularımdan belki hatırlarsınız görümcemin bi çok konuda yanında oldum destek oldum 10 yıllık evliyim ama o onyıl boyunca ne sevincimi ne üzüntümü payşlaşmadı inanın telefon numaram bile kayıtlı değil onda hiç bir sıkıntım da aramaz sormaz yani umrunda olmadım hiç. şimdide bir ay sonra kızının mezuniyet töreni varmış bize 5 saat uzakta bi şehirde doğal olarak gitmek istemiyorum ama anladığım kadarıyla görümcem eşime duygu sömürüsü yapıyo yalnız gimeyelim sizde gelin kalabalık olalım diye zaten bu aralar maddi problem yaşıyoruz git gel 10 saat kendi aracımızla gideriz gidersek ama ben artık onlar için bişey yapmak istemiyorum. eşimde gitmek istiyor ben istemiyorum diyorum ısrar ediyo sen gelmezsen bende gitmem diyoki zaten onun gitmesinide istemiyorum. sizce napayım eşim için gideyimmi yoksa artık ben de biraz kendimi çekeyimmi

gitmek istemiyorsaniz gitmeyin derim. Esinizede ama nedenini aciklayin güzellikle :p
açıklıyorum canım size yazdıklarımı aynen eşimlede paylaşıyorum oda hak veriyo bana. bazen ablamla konuşuyorum eşimi de ara hal hatır yap diyorum diyo ama hiç aramıyo eşimde ben ablam için değil yeğenim için gitmek istiyorum diyo. yeğenini çok sever

merhaba arkadaslar,

önceki konularımdan belki hatırlarsınız görümcemin bi çok konuda yanında oldum destek oldum 10 yıllık evliyim ama o onyıl boyunca ne sevincimi ne üzüntümü payşlaşmadı inanın telefon numaram bile kayıtlı değil onda hiç bir sıkıntım da aramaz sormaz yani umrunda olmadım hiç. şimdide bir ay sonra kızının mezuniyet töreni varmış bize 5 saat uzakta bi şehirde doğal olarak gitmek istemiyorum ama anladığım kadarıyla görümcem eşime duygu sömürüsü yapıyo yalnız gimeyelim sizde gelin kalabalık olalım diye zaten bu aralar maddi problem yaşıyoruz git gel 10 saat kendi aracımızla gideriz gidersek ama ben artık onlar için bişey yapmak istemiyorum. eşimde gitmek istiyor ben istemiyorum diyorum ısrar ediyo sen gelmezsen bende gitmem diyoki zaten onun gitmesinide istemiyorum. sizce napayım eşim için gideyimmi yoksa artık ben de biraz kendimi çekeyimmi
Ben anlamıyorum size değer vermeyen insanlara neden bu kadar fedakarlık yapar şımartırsınız.Sen eşin için katlanmak yerine,eşin senin değerini arttırıp gitmesin.Ya da çok istiyorsa kendi gitsin.

açıklıyorum canım size yazdıklarımı aynen eşimlede paylaşıyorum oda hak veriyo bana. bazen ablamla konuşuyorum eşimi de ara hal hatır yap diyorum diyo ama hiç aramıyo eşimde ben ablam için değil yeğenim için gitmek istiyorum diyo. yeğenini çok sever

hm anladim cnm. Size ilgisiz davraniyor diye sizde geri tepki olarak ilgisiz davranmak istemiyorsunuz daha dogrusu vicdaniniz el vermiyor. Ne kadar temiz kalplisiniz :KK52:

Ama maddi durumunuz el vermiyorsa özür dileyin ve kücük bir hediye yollayin, gönlünü alin kizin derim :)

Bence gitmemelisin ..
Taviz verme , madem o seni arayip sormuyor sende ne ara ne sor nede git.

Esin sorun cikartmadigina görefe ben oldam gitmezdim.
Herkede hak ettigi kadsr deger vermeli fazlasi zarar..

hm anladim cnm. Size ilgisiz davraniyor diye sizde geri tepki olarak ilgisiz davranmak istemiyorsunuz daha dogrusu vicdaniniz el vermiyor. Ne kadar temiz kalplisiniz :KK52:

Ama maddi durumunuz el vermiyorsa özür dileyin ve kücük bir hediye yollayin, gönlünü alin kizin derim :)
bu olabilir canım bi hediye göndermek bunu eşimle bi konuşayım teşekkürler :)

Ben anlamıyorum size değer vermeyen insanlara neden bu kadar fedakarlık yapar şımartırsınız.Sen eşin için katlanmak yerine,eşin senin değerini arttırıp gitmesin.Ya da çok istiyorsa kendi gitsin.

bundan 5-6 ay kadar önce bi kaza geçirdim bırakın gelmeyi aramadı bile yakın bi zaman önce bi rahatsızlık geçirdim eşimde bende perişan olduk çok şükür atlattım yedi kat yabancılar aradı sordu evime geldi o bir telefonu çok gördü. sonra eşim sitem etmiş ablasına 1 ay sonra aradı oda eşimin telefonundan

Eşinizin gitmesine karişmamalisıniz .Onlarla ayni araba da gitsin sorun masrafsa.
.

aslında tam olarak sorun masrafta değil şimdiye kadar bana ablalık yapmış olsaydı inan harcanan parayı gözüm görmezdi bi şekilde karşılardık masrafları. asıl sorun verilen değerin karşılıksız kalması

hiç gitmek istemiyorum ve bunu konuyu eşimi kırmadan evimin huzurunu etkilemeden çözmek istiyorum

bence gitmeyin
ne kadar fedakarlık yaparsanız o kadar üzüleceksiniz
bir ara görümcenize de yaptığı soğuklukları söylersiniz
bakalım ne diyebilecek..

eşiniz istiyorsa gitsin..

bence gitmeyin
ne kadar fedakarlık yaparsanız o kadar üzüleceksiniz
bir ara görümcenize de yaptığı soğuklukları söylersiniz
bakalım ne diyebilecek..

eşiniz istiyorsa gitsin..

eşime sen istersen kızımla git diyorum oda sen olmazsan gitmem diyor ama bunu söylerken sesinden üzüldüğünü anlıyorum

Sizin yerinizde olsam son kez eşime gitmek istemediğimi ve nedenlerini söylerdim. Eşiniz istiyorsa gitsin ama sen gelmezsen gitmem derse de hiç vicdan yapmayın gitme o zaman çünkü ben gelmeyeceğim deyin. Ben artık öyle yapıyorum eskiden çok vicdan yapardım ama şimdi umurumda bile olmuyor hak etmeyen insanlara hak ettiğinden fazla değer vermemeyi öğrendim.

X