• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim için önce anne baba ve yengesi

senefera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
2
0
86
35
Muğla
ben 1,5 yıllık evliyim ama eşimle sadece karı -koca olabildik maalesef aile olamadık. her şeyi anne ve babasıyla paylaşır ben hep başkalarından duyarım. sadece buda değil ailesinin maddi durumu iyi çok şükür. ama hep diğer gelinine iyi . diğer oğlunun tüm borçları ödenir evin eşyanın iyisi alınır her ay hesaplarına para yatar ben evleneli 1.5 yıl oldu daha çöp almadı bana. tabi bunlar eşimle benim sürekli tartışmama sebep oluyor. eltime saten nevresim takımı diktirmiş gizlice , altın set takımları alınmış ama beni görünce gelde evimi temizle diyor. öyle bir çıkmazdayımki ne yapacağımı bilmiyorum

canım o senin evine saana bişey almasın evinde söz hakkı olmasın, sende onun evini temizlemeye gitme.Boşver yani diğer gelinine istediğini yapsın ben olsam buna takılmazdım, eşin zorluyormu annemin her dediğini yapıcaksın diye? Eğer öyle bir zorlama yoksa sorunda yok bence

ben 1,5 yıllık evliyim ama eşimle sadece karı -koca olabildik maalesef aile olamadık. her şeyi anne ve babasıyla paylaşır ben hep başkalarından duyarım. sadece buda değil ailesinin maddi durumu iyi çok şükür. ama hep diğer gelinine iyi . diğer oğlunun tüm borçları ödenir evin eşyanın iyisi alınır her ay hesaplarına para yatar ben evleneli 1.5 yıl oldu daha çöp almadı bana. tabi bunlar eşimle benim sürekli tartışmama sebep oluyor. eltime saten nevresim takımı diktirmiş gizlice , altın set takımları alınmış ama beni görünce gelde evimi temizle diyor. öyle bir çıkmazdayımki ne yapacağımı bilmiyorum

almasinlar nıe takılıyorsun kı ben alsalarda istemem....temizlige cagirdıgındada kıbarca reddet gitmek istemıyorsan...

takmayayım diyorum ama olmuyo kayınvalideye gitmeme şansım varmı bu seferde eşimle tartışıyoruz. arkadaşımın düğünü var akşam annesinden erken kalktık diye etmediğini bırakmadı gitmeyip napıcam

walla ben de bu dertten muzdaribim.. ben kapımı kapatır hayatıma bakarım derim iyi zamanlarımda kendi kendime ama bazen öyle dellenirim ki..bunu kabul etmek bana da zor geliyo.. varsa bilen yol gösteren ne güsel olur

eskiden olsa sana mı yapmış onca şeyi öbür gelinine gitsin desin o temizlesin bunu söyle açıkaçık derdim ama eşine güvenmiyorsan asla böyle birsey deme. ki esinde arkanda duran biri gibi değil sen zarar görürsün

sen iyi ol canım boşver vicdanın rahat olsun yeter emin ol gün gelir hesap döner bakarsın herkes kapında mum birde erkekler evliliği kavramaları 3 yıl ve bir çocuktan sonra oluyo o zaman anlıyolar çocuk başlıo sorun yaratmaya aaaa ben babayım bir ailem ve sorumluluğum var diyorlar geç düşüo ama ne yapalımmm :1::1::1:

Back
X