Eşim iett otobüsüne çarptı

Ya bir şey soracağım. Arkadan çarpan her zaman kusurlu sayılmıyor mu? Ne olursa olsun?

Eşine arkadan çarpan otobüs değil mi canım? Sizde neden hata varmış ki? 🤔
Eşim sapağı kaçırıyorum diye aniden sağa kırmış. O sırada otobüs durakta duruyormuş ama o da bi anda hareket edince arkadan çarpmış. Yani iki tarafta suçlu. Otobüs bakmadan duraktan yola atladığı için eşim de kontrolsüz şerit değiştirdiği için. Zaten kusur hesaplanırken dikkate alınan kanun maddelerini yazmışlar. Tam uyuyor duruma

2022 çok şanssız başlamış sana.allah beterinden korusun diyelim.benim için de kötü başladı ha bire para kaybediyorum.sitede avukat üyeler var belki konunu biliyorlardır yardımcı olurlar

Böyle düşününce de diyorum ki aman giden para olsun. Ben ücretsiz izindeyken birikimimiz benim güvencemdi. Bir anda yarısı taşınmaya gitti. Kalanı hatta belki de daha fazlası da iett ye gidecek. Allah korusun eşime bir şey de olabilirdi. Sağlık olsun napalım. Yine de korkmuyor değilim iett den :D

Miktarı bilmiyorum ama kamu hizmeti araçlarının çalışamadığı sürenin parasını ödetiyorlar.
alla alla bunu ilk defa duydum şaşırdım.ama ben akıllı kadınım parktan çıkarken karıştırdım frenle gazı eşimin aracına çarptım.o ara kargo arabası da vardı iyi ki ona çarpmamışımm.demek ki kargo dağıtamayacağız günlerce diye böbreklerime kadar isteyeceklerdi tövbe tövbe :KK12: :KK45:

alla alla bunu ilk defa duydum şaşırdım.ama ben akıllı kadınım parktan çıkarken karıştırdım frenle gazı eşimin aracına çarptım.o ara kargo arabası da vardı iyi ki ona çarpmamışımm.demek ki kargo dağıtamayacağız günlerce diye böbreklerime kadar isteyeceklerdi tövbe tövbe :KK12: :KK45:
Halbuki arkadan arabama iki kez çarpıp kaçan adama hiçbir şey olmamıştı
Sıradan vatandaşız diye demek :D

Halbuki arkadan arabama iki kez çarpıp kaçan adama hiçbir şey olmamıştı
Sıradan vatandaşız diye demek :KK70:
ben otobüslerden hep çekinirim.o gitmeden hareket etmem beklerim.meğer doğru bir hareketmiş korkaklık değil.baksana tüm masrafı ödetiyorlarmış.bir de körüklü bunlar 2 otobüs sayılırsa vayy halimize :KK45:

ben otobüslerden hep çekinirim.o gitmeden hareket etmem beklerim.meğer doğru bir hareketmiş korkaklık değil.baksana tüm masrafı ödetiyorlarmış.bir de körüklü bunlar 2 otobüs sayılırsa vayy halimize :KK45:
Ya bir de bu otobüslerin sahipleri varmış. Şoför otobüs sahibini çağırmış bi teyze gelmiş shhaha
Ben buna daha çok şaşırmıştom

Ya bir de bu otobüslerin sahipleri varmış. Şoför otobüs sahibini çağırmış bi teyze gelmiş shhaha
Ne varsa bu teyzeler de var. Açin Müge izleyin kadınlar trilyonluk dolandiriliyorlar. 😂😂 Bende ilk başlarda bu teyzeler de bu para ne geziyor diye düşünmüştüm 😂😂

teyze tutumluymuş yememiş içmemiş otobüs almış baksana.Bu arada senin sinirler bozulmuş aslında.ağlayacak haline send e biz de gülüyoruz baksana.ben de borsa da kaybettikçe aynı durumdayımm.üstüne keyif kahvesi bile içiyorum artık ayoll.psikolojimiz trajikomik aslında :KK45:

Selam hanımlar,
Eşim bir kaza geçirdi. Sağa dönerken iett otobüsü aracın sol arkasından çarpmış. İki tarafta da hata var ve kusur oranı %50 50 çıkmış.
İett şoförü ilk başta tutanak tutmak istememiş. Sanayiye gidelim, biz yaptıralım, çünkü sen hatalısın, sana tazminat çıkar demiş. Ama eşim yine de tutanak tutmuş.

Adam demiş ki bu aracın tek seferi 100 euro ve günde 8 sefer yapıyor. Tamir için çalışmadığı günlerin parasını senden alırlar...

Şimdi adam doğru mu söylüyor? İett bizden yarısını mı tazmin edecek? Çünkü 50 50 kusur oranı.... ilk defa başımıza geliyor. 100 eurodan hesapladığımızda günlük 6 bin vermemiz gerekiyor. O da otobüs kaç gün yatar bilmiyorum.

Kusur oranına 5 gün itiraz etme hakkı varmış. Adam itiraz ederse ve kusur oranı aleyhimize değişirse bizim de bir itiraz hakkımız oluyor mu?
Kısacası daha önce başına gelen vs var mı?
Şoför doğru demiş. Başıma hiç gelmedi eşim hep der, belediye otobüslerine dikkat et, çlışmadığı parayı bizden tahsil ederler diye. Çok geçmiş olsun

teyze tutumluymuş yememiş içmemiş otobüs almış baksana.Bu arada senin sinirler bozulmuş aslında.ağlayacak haline send e biz de gülüyoruz baksana.ben de borsa da kaybettikçe aynı durumdayımm.üstüne keyif kahvesi bile içiyorum artık ayoll.psikolojimiz trajikomik aslında :KK45:
Napim ya ağlim mi sütüm mü kesilsin :D

aman sakın bebecik aç kalmasın.varsın paran gitsin alıştık nasılsa .fazla köşede para olunca mutlaka bir bela bir cinslik beni buluyor.sen de bendenmişsin baksana.ev sahibin olacak cins mutlu mu peki gidiyorsun diye?
Söylemedik
Kıvransın acaba çıkacaklar mı ne olacak diye
Ev sahibimin şu an oturduğu evin üst katına taşınıyorum desem 😋

Back
X