- 10 Nisan 2014
- 42.517
- 113.875
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
günde 100 euro mu 8 sefer de 100 er euro mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa iyi nakliye masrafindan kurtuldunuz bununla.Söylemedik
Kıvransın acaba çıkacaklar mı ne olacak diye
Ev sahibimin şu an oturduğu evin üst katına taşınıyorum desem![]()
Güzel mesajlar gönderince duymayan evren bunu duyacaksa selamün helloEvrene böyle mesaj gönderme bence![]()
İnşallah öyledir ama bizim izmirde eshota çarpmıştı arkadaş bilerek otobüsü 1 ay yaptırmadı belediye ve o 1 ayın parasını aldılar çarpan arkadaştan çalıştığı saat başına para alıyorlar bence bir avukata filan danışın keşke anlaşıp direkt kendi aranızda halletseydiniz inşallah çok uçuk rakamlar çıkarmazlar Allah kolaylık versinHanımlar iett şoförü komşumuza sorduk
Yok öyle bişi dedi
Diğer komşumuz da iett te arkadan çarpmıştı kusuru 100 de 100
Bişi olmadı dedi
Doğru çalışmadığı hergün için bir ödenek çıkıyor bu taksiler içinde geçerliSelam hanımlar,
Eşim bir kaza geçirdi. Sağa dönerken iett otobüsü aracın sol arkasından çarpmış. İki tarafta da hata var ve kusur oranı %50 50 çıkmış.
İett şoförü ilk başta tutanak tutmak istememiş. Sanayiye gidelim, biz yaptıralım, çünkü sen hatalısın, sana tazminat çıkar demiş. Ama eşim yine de tutanak tutmuş.
Adam demiş ki bu aracın tek seferi 100 euro ve günde 8 sefer yapıyor. Tamir için çalışmadığı günlerin parasını senden alırlar...
Şimdi adam doğru mu söylüyor? İett bizden yarısını mı tazmin edecek? Çünkü 50 50 kusur oranı.... ilk defa başımıza geliyor. 100 eurodan hesapladığımızda günlük 6 bin vermemiz gerekiyor. O da otobüs kaç gün yatar bilmiyorum.
Kusur oranına 5 gün itiraz etme hakkı varmış. Adam itiraz ederse ve kusur oranı aleyhimize değişirse bizim de bir itiraz hakkımız oluyor mu?
Kısacası daha önce başına gelen vs var mı?
google da araştırdım biraz.kusurlu taraf ödemek zorunda çalışılmayan günleri diyor.ama burada yarı yarıya kusur var.bence otobüs şoförü yarısını ödemek zorunda zararınİnşallah öyledir ama bizim izmirde eshota çarpmıştı arkadaş bilerek otobüsü 1 ay yaptırmadı belediye ve o 1 ayın parasını aldılar çarpan arkadaştan çalıştığı saat başına para alıyorlar bence bir avukata filan danışın keşke anlaşıp direkt kendi aranızda halletseydiniz inşallah çok uçuk rakamlar çıkarmazlar Allah kolaylık versin
Bu durumda kendi de az ödemek için 1 günde yaptırı bencegoogle da araştırdım biraz.kusurlu taraf ödemek zorunda çalışılmayan günleri diyor.ama burada yarı yarıya kusur var.bence otobüs şoförü yarısını ödemek zorunda zararın
Duyduğum en güzel yatırımlık yalnız bayıldımYa bir de bu otobüslerin sahipleri varmış. Şoför otobüs sahibini çağırmış bi teyze gelmiş shhaha
Ben buna daha çok şaşırmıştom
gelin k.k kadınları paralarımızı birleştirip otobüsler alalımm.filo kurarız valla kalabalığız.ama çarpan olursa kim ödeyecek önce onu bir öğrenelimDuyduğum en güzel yatırımlık yalnız bayıldım![]()
Metrobüs alabiliyorsak hakkımı metrobüsten yana kullanmak istiyorumgelin k.k kadınları paralarımızı birleştirip otobüsler alalımm.filo kurarız valla kalabalığız.ama çarpan olursa kim ödeyecek önce onu bir öğrenelim![]()
Kadınlar Kutobüsü :) Ücretsiz "KV kart" için gelinden iyilik onayı falan alırız. Çocuklara bakan dede ve nenelere beleş :) Görümcelere yasahhh :)gelin k.k kadınları paralarımızı birleştirip otobüsler alalımm.filo kurarız valla kalabalığız.ama çarpan olursa kim ödeyecek önce onu bir öğrenelim![]()
Yanlış yönlendirmek istemem çünkü bu tarz bir araca çarpmadım. Ama zorunlu mali trafik sigortanız karşılar bence. Poliçenizin böyle bir kazaya karşı bir üst limiti olur. Poliçenize bir bakın isterseniz ya da sigorta firmanızı arayıp sorun.
Kaç iett den kaçBen artık bu bilgiyle Istanbulda araç kullanamam![]()
He ya euro demeyeydi iyiydiEuro mu :)? Belediye başkanının bundan haberi var mi peki. Hop-on-hop-off mu bu yahukorkmayin ya oyle bisey olamaz.