• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ihtiyacin nedir diye sormiyor ?

ay ben hatırladım sızı :110:
oncekı konunuzda kırıldım sıze :63:

bılemıyorum artık :KK12:
sonuc olarak dusuncemde emınım su actıgınız konuyla haklı oldugumu goruyorum
gıttıgı yerde bır hayatı var dedım guzel guzel yazdım orada ama cadı dedınız bıze kotu kalplı dedınız

cadılar kulübü başkanı sensin demek
kızlar yetişin başkanı bulduk :D

Evlenmeden önce nasildi?

Bu adamlar evlenmeden önce cok mu güzel rol yapıyor, yoksa kadınlar mı körü körüne atlıyor?

Karsimdaki insanin maddiyati benim icin teferruattir cunku elim ekmek tutuyor. Calismayan/geliri olmayan biri olsam valla zengin, bana bol bol harcayacak adam arardim. Ekmeğe muhtaç yaşamak ne, neden reva görüyorsunuz kendinize bu hayatı?
Markete kasiyer girseniz 20 level atlarsınız. Bakın en vasat iş bu.

Evlenmeden önce nasildi?

Bu adamlar evlenmeden önce cok mu güzel rol yapıyor, yoksa kadınlar mı körü körüne atlıyor?

Karsimdaki insanin maddiyati benim icin teferruattir cunku elim ekmek tutuyor. Calismayan/geliri olmayan biri olsam valla zengin, bana bol bol harcayacak adam arardim. Ekmeğe muhtaç yaşamak ne, neden reva görüyorsunuz kendinize bu hayatı?
Markete kasiyer girseniz 20 level atlarsınız. Bakın en vasat iş bu.
Ya bence konu sahibi nin resmi nikahı bile yok, sallıyor burda evliyim diye ama adam resmen arada bir bedavadan koynuna girip ayrı bir hayat yaşıyor başka yerde, kırsal yerde erkekler işin içine düğün dernek aile nikâh girerse sahiplenir kadını, bu kadar boş bırakmaz kimse karısını

Ya bence konu sahibi nin resmi nikahı bile yok, sallıyor burda evliyim diye ama adam resmen arada bir bedavadan koynuna girip ayrı bir hayat yaşıyor başka yerde, kırsal yerde erkekler işin içine düğün dernek aile nikâh girerse sahiplenir kadını, bu kadar boş bırakmaz kimse karısını
Yandın.. sana şimdi şerefsiz yazacak :D

Eşim eve bakmıyor bana bunu al diyorum almıyor ala cam diyip oyalıyor kandırıyor maaş yatmadı diyor halbuki yatmış.Hic kıyafet almadı bana.Marketten şunu al dedim almadı gitti
Halbuki eşinden ayrı duramıyordun ,aşktan ağlıyordun.Ne ara bu aşamaya geldin ayol

Ben sana demiştim onun başka hayatı başka karısı var diye ,sen o zaman bize küfür ve beddua ettin.Aşkımda aşkım dedin ,şimdi ne oldu:110:

Boşver başa kakılacagına almasın daha iyi
ben hiç beklentiye girmemişim çünkü *kocam bana şu kazağı alırmısın* desem alırdı belki ne bileyim :D güçlü kadınız ya biz kendi göbek bağımızı kesenlerden olduk hep.başımada kakacaksa ne işim var o adamla zaten.evlilik böyle bişey değil.

açmış açmış konuları doğru düzgün cevaplamamış
bu konunuzla ilgilenecek misiniz konu sahibi?
H hayalim2
bide bebek gibi ağlamayın adamı kendinizden iyice uzaklaştırmayın olur mu?

Back
X