- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Sen bana geçen konuda şerefsiz dedin , bak rabbim başına verdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bana geçen konuda şerefsiz dedin , bak rabbim başına verdi
ay ben hatırladım sızı
oncekı konunuzda kırıldım sıze
bılemıyorum artık
sonuc olarak dusuncemde emınım su actıgınız konuyla haklı oldugumu goruyorum
gıttıgı yerde bır hayatı var dedım guzel guzel yazdım orada ama cadı dedınız bıze kotu kalplı dedınız
Ya bence konu sahibi nin resmi nikahı bile yok, sallıyor burda evliyim diye ama adam resmen arada bir bedavadan koynuna girip ayrı bir hayat yaşıyor başka yerde, kırsal yerde erkekler işin içine düğün dernek aile nikâh girerse sahiplenir kadını, bu kadar boş bırakmaz kimse karısınıEvlenmeden önce nasildi?
Bu adamlar evlenmeden önce cok mu güzel rol yapıyor, yoksa kadınlar mı körü körüne atlıyor?
Karsimdaki insanin maddiyati benim icin teferruattir cunku elim ekmek tutuyor. Calismayan/geliri olmayan biri olsam valla zengin, bana bol bol harcayacak adam arardim. Ekmeğe muhtaç yaşamak ne, neden reva görüyorsunuz kendinize bu hayatı?
Markete kasiyer girseniz 20 level atlarsınız. Bakın en vasat iş bu.
Yapamıyor ki, adam başka şehirde çalışıyor.
Yandın.. sana şimdi şerefsiz yazacakYa bence konu sahibi nin resmi nikahı bile yok, sallıyor burda evliyim diye ama adam resmen arada bir bedavadan koynuna girip ayrı bir hayat yaşıyor başka yerde, kırsal yerde erkekler işin içine düğün dernek aile nikâh girerse sahiplenir kadını, bu kadar boş bırakmaz kimse karısını
Yalnız kocan almıosa, bu bir sorundurama yine de sen bilin dabiii.
Halbuki eşinden ayrı duramıyordun ,aşktan ağlıyordun.Ne ara bu aşamaya geldin ayolEşim eve bakmıyor bana bunu al diyorum almıyor ala cam diyip oyalıyor kandırıyor maaş yatmadı diyor halbuki yatmış.Hic kıyafet almadı bana.Marketten şunu al dedim almadı gitti
valla siz yazınca bana da dank etti hiç kimse bi çöp almamış banada hep kendi ayaklarımın üstünde durmuşum evli ve çocuk sahibi biri olarak. ama hiç soruşturmakta aklıma gelmedi neden diye?Valla bana da kimse 1 çöp almıyor ama bugune dek bana kimse bişi almıyoo demedim
valla siz yazınca bana da dank etti hiç kimse bi çöp almamış banada hep kendi ayaklarımın üstünde durmuşum evli ve çocuk sahibi biri olarak. ama hiç soruşturmakta aklıma gelmedi neden diye?
ben hiç beklentiye girmemişim çünkü *kocam bana şu kazağı alırmısın* desem alırdı belki ne bileyimBoşver başa kakılacagına almasın daha iyi
Nasıl yani? Konu sahibi adamın karısı değil mi?Ben sana demiştim onun başka hayatı başka karısı var diye ,sen o zaman bize küfür ve beddua ettin.Aşkımda aşkım dedin ,şimdi ne oldu![]()
Biz şüphelendik önceki konusunda ,nikahın var mı diye sorduk ,bize cevap vermedi.Muhtemelen imam nikahi ile kalmış.Nasıl yani? Konu sahibi adamın karısı değil mi?![]()