- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
- 53
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
İyi geceler arkadaşlar... 8 ay önce doğum yaptım , on gün sonra babam vefat etti... Çok zor günler geçirdim. Sütüm kesildi üzüntüden , 7 yaşındaki kardeşime ayrı bir üzüldüm zaten o daha çok küçük babama ihtiyacı vardı... :'( Benimde babama ihtiyacım var her zaman onu hergün daha çok özlüyorum... Aslında sorunum bunlardan kaynaklı olabilir.. Sorunuma gelince ; son bir aydır aşırı ağlama isteği , mutsuzluk , bir anda sinirlenme , öfkelenme , herşeyden sıkılma vs gibi şeyler yaşıyorum. Buna karşın eskidende kullandıgım antidepresanlara sığınmak istedim. Yaklasık iki buçuk yıl önce lustral ,selectra, prozac kullanmıştım. Şimdi de selectra kullanmaya basladım.(50 mg) . Doktora randevu alıp gidemedim ama en kısa zamanda gideceğim.. Eşim ise ilacı kullanmamı istemiyor. Ya bayılırsan , bişey olursa , az konuşmanı sevmiyorum vs diyor kesinlikle istemiyor. Bense içmek istediğimi , kendimi daha gamsız daha rahat hissettiğimi içimdeki öfkenin azaldıgını söyledim. Annemlere dahi gitmek istemiyorum artık. Kardeşimin gözlerine bakınca içim parçalanıyo ben bile babamın yokluguna alısamamısken onu üzgün görmek beni çok etkiliyo.... Okulda tüm arkadasları ve ögretmenine babam öldü diyormuş.. Ama size yemin ederim gözlerine baksanız o acıyı görürsünüz zaten... Babamı ben çok özlüyorum çok seviyorum ama kardeşime dayanamıyorum... Ayrıca 8 aylık bebeğim var ve yoruluyorum ister istemez annemde kaynanamda çalışıyor... Bende gündüzleri hem ev işi hem bebek geriliyorum.. Bazen camdan atmak istiyorum kendimi.. Hani sanki öyle dolmuşum ki , herşeyi düşünüp kafama takıyorum bu da beni boğuyor artık..
Uzun oldu kusura bakmayın aranızda bu ilacı kullananlar varsa kilo kaybettiler mi onuda öğrenmek istiyorum....
Uzun oldu kusura bakmayın aranızda bu ilacı kullananlar varsa kilo kaybettiler mi onuda öğrenmek istiyorum....
Son düzenleme: