Eşim ile 1. Evlilik Yıl Dönümümüz de çok kötü kavga ettik :(

ama ne güzel düşünmüş almış bir şeyler bir erkekten ne bekliyorsun ki. hatırlamayanı da o kadar çok. kadınlar sadece geilp yanağıma öpücük kondursa kutlasa yeter diye ağlarlar sen bulmuşsun ve kavga çıkartmışsın. ayıpladım açıkçası..
bu arada nişanlım bizim özel günleri hiç hatırlamaz birşey de almaz.. ben derim bana şu gün şunu yapcaksın diye:))

Ben bugün karar verdim madem özenmeye gerek yok elimizdekilerle mutlu olmayı öğreneceğiz bundan sonraki her özel günde kendisine koca bir gül buketi alacağım. Hem pratik hemde kolay. Bakalım o mutlu olacak mı ? Bu nasıl bir fikir
mutlu olur tabiki o senden özenle dikilmiş bir gömlek üstüne de kavga istemedi ki. gül buketi ve yüzündeki gülümsemeyi versen daha mutlu olurdu kendi kendine iş çıkarıp huzurunuzu bozmuşsunuz

Bence ayıp etmişsin ve çok gereksiz bir tartışma , allah başka dert vermesin

Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Dün 1. evlilik yıl dönümümüzdü. Ben ona çok güzel bir hediye aldım. Sadece ona özel çok şık bir gömlek diktirdim. İçine onu sevdiğimi yazan bir not işlettim. Gerçekten çok özendim. Kumaşından ipliğine düğmesinde modeline kaç gün uğraştım. Bir saat ona uygun hediye paketi aradım. Hazırladım verdim. Oda çok beğendi. Ama o bana hediye olarak bir internet sitesinden gül ve çikolata gönderdi. Kendi gidip almamış bile sadece internetten sipariş etmiş. Ben ise onun hediyesine okadar çok özendim ki. Ayrıca çiçek çok güzel bi hediye ama yine de bana özel her zaman saklayabileceğim bir hediye almasını isterdim. O beni maddiyata önem vermekle suçladı. Ben parasal açıdan söylemedim hiç emek vermemiş olmasına kızdır. En azından çiçeği gidip beğenip alabilirdi. Yani kısaca hediye yüzünden baya kavga ettik. O beni paragöz olmakla bense onu ilgisiz olmakla suçladım. Şuanda çok üzgünüm. 1. yıl dönümümüz kötü geçti. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Yazık gerçekten gününüzü mahvetmişsin.Onu yapamayanlar bile var.Bugün çiçek alır yarın başka bir şey yapar .Sorun çıkartmaya ne meraklısınız buluyorsunuzda bunuyorsunuz.

Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Dün 1. evlilik yıl dönümümüzdü. Ben ona çok güzel bir hediye aldım. Sadece ona özel çok şık bir gömlek diktirdim. İçine onu sevdiğimi yazan bir not işlettim. Gerçekten çok özendim. Kumaşından ipliğine düğmesinde modeline kaç gün uğraştım. Bir saat ona uygun hediye paketi aradım. Hazırladım verdim. Oda çok beğendi. Ama o bana hediye olarak bir internet sitesinden gül ve çikolata gönderdi. Kendi gidip almamış bile sadece internetten sipariş etmiş. Ben ise onun hediyesine okadar çok özendim ki. Ayrıca çiçek çok güzel bi hediye ama yine de bana özel her zaman saklayabileceğim bir hediye almasını isterdim. O beni maddiyata önem vermekle suçladı. Ben parasal açıdan söylemedim hiç emek vermemiş olmasına kızdır. En azından çiçeği gidip beğenip alabilirdi. Yani kısaca hediye yüzünden baya kavga ettik. O beni paragöz olmakla bense onu ilgisiz olmakla suçladım. Şuanda çok üzgünüm. 1. yıl dönümümüz kötü geçti. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Biz bayanlar erkeklerden daha cok önem veriyoruz bizdede tam tersi benim eşim cok önem verir altin taki spor massage spa öyle hediyler alir hep mutlu oluyorum tabiki. Ama her insan farakli boşverin huzurunuzu bozmayin böyle ufak birsey icin

Cok abartiyorsun gereginden fazla romantik kadinda cekilmiyor insani boguyor yazik adama ya ..
Hic almayan adamlar var.Hediyeninde kavgasi mi olur dusunmus almış.
Bizim 1. Yildonumumuzde ben birsey yapmadım kutlamak filanda aklimda yoktu
Esim işten erken cikmis gelmis bir buket cicegiyle ve beni disari cikartti.Ee benim elim boş ?? Ogun kavga cikarsa onun yaptiginin bir onemi kalcak miydi kavga cikartcagina keske hic almasaydin hediye mediye istemiyorum derdim öyle birsey yapsaydı. Cok gorgusuzluk yapmissiniz sirf kendi hediyenle ugrastin diye.

nevar bunda anlamadım,önemli olan düşünmesi değilmi..yani siz bukadar uğraştınız diye onunda mı böyle yapması lazım illa hayatta herşey karşılıklı mı olmak zorunda belki adam yoğundur olamaz mı o anki şartlar onu göstermiştir,veya bunun ile de mutlu olacağını düşünmüştür.Bayanlar genelde her konuda bu şekilde özen gösterebilir fakat bunu erkekten beklemek çok mantıklı gelmiyor.En azından sizi unutmamış ve düşünmüş ne mutlu size..... boşa kalbini kırmışsınız eşiniziz 1.yıl dönümünde ......

Valla hiç yoktan evlilik yıldönümünüzü mahfetmişsiniz. Kimseyi suçlamayın. Bu kadar abartmaya ne gerek var

Ben cok sasirdm acikcasi.Bence cogu kadin icin en guzel hediyedir gul.Bana sadece bi tane gul alsa gunlerce aklimdan cikmiyo.Kaldi ki sadece kutlasa dahi fazlasiyla makbul.Boyle gunlerde en guzel sey birlikte zaman gecirmek

bu mudur sorun ? :KK14:

diğer arkadaşlarım gibi düşünüyorum abartmışsınız, yok yere güzel gününüzü mahvetmişsiniz. ..
bence çiçek ve çikolata çok çok güzel bir hediye.. nasıl geldiğinin önemi de yok bence..

çiçeksepetin de olan aşağı yukarı bütün saatleri ve kolye küpe tarzı şeyleri almıştır eşim biliyorum çünkü hep son dakika da aklına gelir ama unutmaz. en sonunda dayanamadım ve bi daha lütfen ordan bişey alma dedim sağolsun bu sefer farklılık yapmış jartiyer almış nasıl mutlu oldum ama nasıl:KK20: hayır bari çikolata alaydın be adam. yani şükretmek lazım bazen

Senin için o beğenmediğin hediye eşin için mutlu olman gereken bir jestti aslında.

Senin hediye için kendini o kadar paralaman da onun açısından anlamsız olabilir.
Yapıyorsan böyle şeyler beklentisiz yapmalısın.

Çünkü inan bana herkes beklentilerini tam tamına karşılayan eş bulsaydı, evlilik
çok güzel bir şey olurdu..

Sonuç gereksiz kavga çıkarmışsın.

Erkekler ne yazık ki kadinlar kadar ince düşünemiyor. Abartmissiniz

Keske benimde böyle dersim olsa bunda ne var ki,uıldönümünü hatırlamayan erkekler var onların eşleri ne yapsın

Abartmışsınız. Eve gelip atletle maçda izleyebilirdi erkekler hediye işinde bizim kadar iyi değiller maalesef

Back
X