Eşim ile 1. Evlilik Yıl Dönümümüz de çok kötü kavga ettik :(

Canim bosa uzme kendini bende 1. Evlilik yildonumunde yatal odasina mumlarla seni seviyorum yazdim cicekler doktum bi kac cesit hediye aldim ustelik 1 haftalik dogum yapmisim esimde tik yok yani cicek falanda yok hic takilmadim cunku biliyorum boyle seyleri pek umursamaz normalde cok ilgilidir ama ozel gunlerde takintili sevmiyo bu erkeklerin yapisinda var bosuna kavga edip kendi canini sikma

Böyle gereksiz yere fazla hassas insanlari da anlamıyorum.. romantik duygusal olmayi abartan kadınlara ben bilr dayanmıyorken erkekler napsin:)

Erkeklerden fazla beklenti icine girme cnm kocan bile olsa tabi istisnalar vardir mutlaka...

Ha bide su var siz düşünceli,ince düşünceli nezaketli olabilirsiniz.. cok güzel düşünmüş ayrıntılara önem vermissiniz. Belki hediyenizi aldiginizda da eşinize bu kadar nezaketli davranip hediyesini içtenlikle kabul etseydiniz onu zamanla mahcup bile edebilirdiniz.. ama illa karşılık alma hırsı yüzünden kocaniz tarafindan açgözlü ilan edilmissiniz bu da hediyenizi ayrintili dusunmemesinden daha kötü bir olay bence..

erkekler hediyeyimiş manevi değeriymiş çok düşünmüyorlar malesef... Bende 2. Yıldönümünde eşime çok istediği tv koltuğu vardı süpriz yapıp onu aldım ama o bana hiç birşey almamıştı çok şık bir yere yemeğe götürdü... Bu durumda size kalsa boşanma sebebi olurdu sanırım :)

Bu sene kibarca teşekkür edip,bozulduğunu belli etmeseydin;
Senin özenli hediyenden mahçup olup,seneye çok özel bi süpriz hazırlardı...
Ama artık çok geç...

Belki adam gömlekten nefret etti...kırılma diye numara yaptı...mesela ben aslaya yakın terzi işi giymedim...dünyanın parasını bayılıyorsun hem kumaşa hem terziye,ısrarla söylüyorsun istediğin modeli...ben diyorum ayşe,adam bana veriyo hüsamettin :confused:
İnternetten bişey almakta zor mesela...safi stres...dolandırıcı mı,kart bilgilerim güvende mi,ürün kaliteli mi,zamanında yetişir mi? Bazen günlerce yorum okuyorum...gözlerime yazık.
Hemen harcama adamı

Böyle gereksiz yere fazla hassas insanlari da anlamıyorum.. romantik duygusal olmayi abartan kadınlara ben bilr dayanmıyorken erkekler napsin:)
Valla bravo :KK9:
Bigün yatak odasına girsem heryer gül,mum...hatta o korkunç minik notlar...bazıları balona asılı :rolleyes:
Tutamam kendimi kahkahayı basarım...

Bende işte sana katılıyorum. Maddi durumu ile ilgili ciddi bir sorunu yok. O yüzden tam anlamıyla değer görmemiş oluyorum.

Hediye almayınca değer görmemiş mi oluyorsunuz,değer davranışlarla anlaşılır
Keşke sizde almasaydınız da olay çıkmasaydı vede aldınız da ne oldu ben bidaha asla giymem bu kadar laftan sonra gomleği

Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Dün 1. evlilik yıl dönümümüzdü. Ben ona çok güzel bir hediye aldım. Sadece ona özel çok şık bir gömlek diktirdim. İçine onu sevdiğimi yazan bir not işlettim. Gerçekten çok özendim. Kumaşından ipliğine düğmesinde modeline kaç gün uğraştım. Bir saat ona uygun hediye paketi aradım. Hazırladım verdim. Oda çok beğendi. Ama o bana hediye olarak bir internet sitesinden gül ve çikolata gönderdi. Kendi gidip almamış bile sadece internetten sipariş etmiş. Ben ise onun hediyesine okadar çok özendim ki. Ayrıca çiçek çok güzel bi hediye ama yine de bana özel her zaman saklayabileceğim bir hediye almasını isterdim. O beni maddiyata önem vermekle suçladı. Ben parasal açıdan söylemedim hiç emek vermemiş olmasına kızdır. En azından çiçeği gidip beğenip alabilirdi. Yani kısaca hediye yüzünden baya kavga ettik. O beni paragöz olmakla bense onu ilgisiz olmakla suçladım. Şuanda çok üzgünüm. 1. yıl dönümümüz kötü geçti. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Cok abattmissiniz gercekten dusundugune sukredin :)

Adsm ilk kez yildonumu kutluyo.unutmadigina sukret.Herkes farkli.Sen ozenip beceriyosun ama o belki o kapasitede degil.Herkesin eksik/fazla yonu farklidir.O sana kumas iplik hediye kutusuyla ugrasamaz ki.

Seneye de kavga cikacak belli
Biraz kapris ve simariklik gibi olmus

kabga sebebi değil bu bana göre.. erkekler bukadar ince düşünmezler.. boşuna yıpranmışsın..

bu kadar büyütmenize gerek yokmuş bence siz oyle yapmışsınız o da oyle eşit şekilde emek vermek zorunda deil içinden bu gelmiş bunu yapmış...

Benim eşim hediye islerinden hic anlamaz.Doğumumda bana getireceği çiçeğe kadar ben ayarlamıştım.O da hatıra olsun diye,yoksa hediye falan hic dert edilecek şeyler değil bence.Eşim bana sesini dahi yükseltmemistir simdiye kadar..Varsın hediye almayı düşünemesin ne olacak.

Sevginin göstergesi hediye değildir
illaki..Evliliginizin en güzel günlerini üzülerek geçirdiginize değmez inanın ..

Eşimle 6 senedir evliğim, biliyorum huyunu, hediyeden anlamaz, alamaz yani, o sebeple yıl dönümü vs de ben de almıyorum, hiç problem değil, çok iyi bir eş ve baba o sebeple almış ya almamış sıfır önemli diyim. çok ender sürpriz hediye alır, 3 senede bir fln, o yeter işte.

ılk yıl dıye ozendınız sanırım ama sızde ogrenmısoldunuz gelecek yıllarda ona gore hareket edersınız ben en son evlılık yıldonunumuzde (5. yıldonumumuz) sadece kemer aldım oda denk geldıde aldım esımde hep sıradan seyler yaptıgı ıcın tesaduf benım 20 tl aldıgım kemere karsılık bukez o bana cok ıstedıgım akıllı telefonu almıstı utanmadım desem yerıdır.
ama bundan sonra sızde ozenmezsınız oyle sıradanıhtıyacı olan seylerden alırsınız.öğrenıyoruz yavas yavas

Milletin dünya kadar derdi var taktığın şeye bak. Sen özendin yaptın diye oda yapmak zorunda mı? Abartma .

Back
X