Eşim ile 1. Evlilik Yıl Dönümümüz de çok kötü kavga ettik :(

Üzerine düşünülmüş, sizi önemsediğini hissettiren bir hediye almak bütün kadınların hayali ama.. ama sonuçta düşünüp almış diyoruz. Beynimiz çok farklı çalışıyor, bence ilk olarak bunu kabullenmeliyiz. Sizi düşünmüş almış yine bir şeyler. Evet hoşunuza gitmemiş olabilir, ben de hoşlanmazdım fakat siz de duruma körükle gitmişsiniz, idare edememişsiniz. Bizim kadar ince düşünemiyorlar işte :) İstisnalar var tabi ama kaideyi bozmaz!

Erkekler konusunda öğrendiğim bir şey varsa o da onlar söz konusu olduğunda beklentiyi sıfırlamaktır. Onlar bizim gibi ince düşünemiyorlar malesef, bunu kabul etmedikçe hayal kırıklığı yaşarsınız.

Ben eşinizi haklı buldum kusura bakmayın.Adam sizi düşünmüş almış,elinden o kadarı gelmiş belki o an için.Belki unuttu yıldönümünüzü son anda hatırladı ve daha çok uğraşılmış bir şey almaya vakti olmadı.Lütfen bu kadar abartmayın insanların ne problemleri var evliliklerinde.Sonuçta sizi saymış,düşünmüş ve almış.Hiçbir şey almasaydı ya da unutsaydı ne yapacaktınız? Ben eşinizin yerinde olsam bir daha size hediye almazdım ve özel günde kutlamazdım.Hediye aldığım halde,kutladığım halde eşim benle kavga etse,hediyemi beğenmese ciddi söylüyorum ben bir daha asla almam,inat ederim ve kutlamam da.Hediye alıp kutladığım halde laf yiyorum,kutlamayayım bari bundan sonra öyle laf yiyeyim derim.

özendiğiniz hediyenizin bir anlamı kalmamış burnundan gelmiş adamın
haksızlık etmişssinz bence sonuçta cicek cikolata göndertmiş bişey almayadabilirdi

Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Dün 1. evlilik yıl dönümümüzdü. Ben ona çok güzel bir hediye aldım. Sadece ona özel çok şık bir gömlek diktirdim. İçine onu sevdiğimi yazan bir not işlettim. Gerçekten çok özendim. Kumaşından ipliğine düğmesinde modeline kaç gün uğraştım. Bir saat ona uygun hediye paketi aradım. Hazırladım verdim. Oda çok beğendi. Ama o bana hediye olarak bir internet sitesinden gül ve çikolata gönderdi. Kendi gidip almamış bile sadece internetten sipariş etmiş. Ben ise onun hediyesine okadar çok özendim ki. Ayrıca çiçek çok güzel bi hediye ama yine de bana özel her zaman saklayabileceğim bir hediye almasını isterdim. O beni maddiyata önem vermekle suçladı. Ben parasal açıdan söylemedim hiç emek vermemiş olmasına kızdır. En azından çiçeği gidip beğenip alabilirdi. Yani kısaca hediye yüzünden baya kavga ettik. O beni paragöz olmakla bense onu ilgisiz olmakla suçladım. Şuanda çok üzgünüm. 1. yıl dönümümüz kötü geçti. Siz ne düşünüyorsunuz ?

İncinmeniz gayet normal.Siz o kadar emek vermişsiniz,karşılığı gül ve çikolata olmuş,üstelik bu daha ilk Yıldönümünüz,biraz özen beklemek sizin de hakkınız.Ama haksız olduğunuz nokta bu konuyu uzatmak,ikinizin de.Boşu boşuna tatsızlık çıkartmışsınız.Eşiniz daha makul fiyatta bir şeyler almak istemiş.
Yani kavga abartı,ama sizin daha ilk yılınızda hassasiyrt istemeniz haklı,hadi birkaç yıllık evlilik olsa da böyle yapsa "her zaman sürpriz yapılmaz arada böyle sadelikler olur " diyeceğim ama durum farklı.
Ve kabul etmelisiniz ki,erkekler her ne kadar olursa olsun ,bizim gibi nesnelere anlam yükleyemezler veya bu konularda hassas olmazlar.Ama birkez daha söylüyorun öyle bile olsa,ilk yıl dönümü çok daha farklıdır,bunu gerçi evli olanlar daha iyi bilir ama ...
.

10 yıldır evliyim.eşimin varlığı yeter.hediye de neymiş.Allah ona uzun ömürler versin hep benim ve çocuklarımım başında olsun .başka ne isterim.çocukça davranmışsın nokta..

Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Dün 1. evlilik yıl dönümümüzdü. Ben ona çok güzel bir hediye aldım. Sadece ona özel çok şık bir gömlek diktirdim. İçine onu sevdiğimi yazan bir not işlettim. Gerçekten çok özendim. Kumaşından ipliğine düğmesinde modeline kaç gün uğraştım. Bir saat ona uygun hediye paketi aradım. Hazırladım verdim. Oda çok beğendi. Ama o bana hediye olarak bir internet sitesinden gül ve çikolata gönderdi. Kendi gidip almamış bile sadece internetten sipariş etmiş. Ben ise onun hediyesine okadar çok özendim ki. Ayrıca çiçek çok güzel bi hediye ama yine de bana özel her zaman saklayabileceğim bir hediye almasını isterdim. O beni maddiyata önem vermekle suçladı. Ben parasal açıdan söylemedim hiç emek vermemiş olmasına kızdır. En azından çiçeği gidip beğenip alabilirdi. Yani kısaca hediye yüzünden baya kavga ettik. O beni paragöz olmakla bense onu ilgisiz olmakla suçladım. Şuanda çok üzgünüm. 1. yıl dönümümüz kötü geçti. Siz ne düşünüyorsunuz ?

ya hiç almayıp kutlamasaydı? Artık herşey internette.. Sonuçta gidip canlı canlı çiçeği seçmemiş olsa bile internette de çiçeği o size seçti;)

biz de 1. yıl dönümüzüde kavga etmiştik....keşke bu kadar basit olsaydı kavga sebebbimzi bizim de..kusura bakmayın düşüncenize duygunuza saygısızlık almayın basit kelimesini ama..yapmayın nolur bunun için kavga edilmez..adam iyi düşünmüş almış.hoş almasa ne olur..halinize şükredin böyle şeyler için inanın kalp kırmaya değmez...neler var neler..tek derdiniz buysa bence halinize şükredin gidin kocanıza sıkıca sarılın.....

İyi yapmışsınız ...millet nelerle uğraşıyor ,sizse saçmasapan sebepler yuzunden ,eşinizede kendinizede huzursuzluk yaşatmışsınız ,işte bunlar hep dertsizlikten ,dam edin bu şekilde ,şükürsüzlüğe

Gereksiz yere büyütmüşsünüz.. Sonuçta unutmuşta olabilirdi.ama oda kendince hediyesini vermiş.bence durumu toparlayın ve daha fazla büyütmeden gönlünü almaya bakın.

çok özenmemiş olması o hediyeyi değersiz yapmaz
önce hediye önemli değil yeter ki hatırlasın denir sonra hediye gelince bunu mu aldın
ilk evlilik yıl dönümü aklınıza geldiğinde yaptığınız büyük kavgayı hatırlayacaksınız güzel anlarınızı değil böyle çok mu iyi oldu

evliliğin ilk yıllarında karşılıklı olarak beklentiler ve hayalkırıkları oluyor ne yazık ki... biz de ilk evlilikyıldönümümüzde benzer bir tartışma yaşamıştık ve ben güya boşanma kararı almıştım :)

her insan farklı, erkekler biz kadınlardan çok daha farklı...

zamanla evlilikte önemli olanın sevgi, saygı, dürüstlük, bağlılık, arkadaşlık, konuşabilmek, güzel vakit geçirebilmek olduğunu görüyorsun zaten.

İnan bana canını sıkmaya değmez :)

Ya ne kadinlar var yahu.. Ne var cikolayi yersin cicegide evini. Guzel kosesine koyarsin.. Oyle bir anlatmissinki paketiydi islemesiydi diye..beklentini cok yuksek tutmussun bu yuzdende hayal kirikligi olmus herhalde...ama emin ol o cicegi dusunmeyen kocalarda var.. Bosunu zehri zikkim etmissin tum gunu.. Hem kendine hem esine...

Bos yere kendinizi de, esinizide uzmussunuz.
Erkekler kadinlar kadar ince dusunemiyor malesef.
Hem hediyede almamis degil adam, dusunmus, unutmamis ozel gununuzu ve hediye almis.
Sizin gibi ozenseydi guzel olurdu elbet.
Ama bu tavrinizla bundan sonra her hediye durumunu esiniz icin bir soruna donusturmussunuz bence...

Siz tam bir kadın gibi davranmışsınız o da erkek gibi. Ne yani gidip o da size dükkan dükkan gezip hediye mi bakacaktı. Sizin gibi pembe hayallerle bu duygusalllıkla mı seçecekti. Erkekler bu kadar ince düşünemez ben bunu 33 yaşımda öğrendim. Sonuç odaklıdır onlar evlilik yıldönümü hmm hatırlanması lazım hediye lazım hediye internetten bakıldı beğenildi parası ödendi ve eşe teslim edildi. Bu sizi sevmediği özenmediği anlamına gelmez. Unutabilirdi de o da kendince bu şekilde kutlamış. Geçiştirmiş diye düşünmüşsünüz ama geçiştirmemiş aslında. Boş yere gerginlik yaratıp birbirinizi üzmüşsünüz.

Back
X