• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile annem arasında kaldım...:(

Yok canım eve almamak gibi bir durum yok,olamaz.Öyle birşey mümkün değill.Ya benim için hiçbiri önemli değil ben annemin sağlıklı bir şekilde yanımda olmasını istiyorum.Ne yapmalıyım bu konuda bana söyleyin eşime bir türlü söz geçiremiyorum...Bencede çok acı benimde ilerde çocuklarım bana öyle davransa ne yaparım diye düşünüyorum ve icim acıyor.

Esini nasil degistirelim ki. Ya annem gelecek, ya da ben gidicem dersen bosanmaya kadar gidebilir. Bunu goze alabiliyor musun?

Son düzenleme:
Kolayı var canım , haklısın demek bir çok şeyi çözer.
Sana hak veriyorum ama o benim annem elimden başka bir şey gelmez diyeceksin .

Evet kızlar annemi hiç üzmek istemiyorum.Çünkü onu kırdığım zaman geceleri uyku uyuyamıyorum.Ya eşim maddiyatçı değil ben bunu biliyorum anlatmadığım uzun sürecek çokk meseleler var ama çoğunun arkası maddiyata bağlı onun için bunlar benım için önemli değil,hemde hiç önemli değil.Önemli olan annem,eşim,çocuklarımla birarada olduğumuz zaman huzurlu olalım.Başka bir isteğim yok.Eşim kötü bir insan değil sadece biraz olayları büyütüp sürdürüyor.Her konuda her zaman anneme yardımcı olmuştur.Çünkü yanındaki tek çocuğu beim herşeyine eşm koşuyor,ama annem hiç memnun olmuyor.yani kardeşlerim uzakta annemi herşeyiyle biz ilgileniyoruz ama annem bazen eşime bir teşekkürü bile fazla görür.Sakın yanlış alaşılmasın ben annemi sevmediğimden demiyorum,eşimin şikayetçi olduğu ve anneme surat asmalarının sebeplerinden bazıları işte böyle uzayıp gidiyorr....

Yok canım eve almamak gibi bir durum yok,olamaz.Öyle birşey mümkün değill.Ya benim için hiçbiri önemli değil ben annemin sağlıklı bir şekilde yanımda olmasını istiyorum.Ne yapmalıyım bu konuda bana söyleyin eşime bir türlü söz geçiremiyorum...Bencede çok acı benimde ilerde çocuklarım bana öyle davransa ne yaparım diye düşünüyorum ve icim acıyor.

GüzelOlanHerşey... '' Ne yapmalıyım '' demişsin ya, ne yap biliyormusun, Annenin sizi oturttuğu o ev eşine fazla gelmiş anlaşılan ki böyle hal ve davranışlarda bulunuyor. Eşine ya anneme iyi davranırsın yada gerekirse bu evden kiraya taşınırım de ki aklı başına gelsin.

Yaşarken kaç anne baba evlatlarına mal paylaşımı yapıyormuş ki, bir bunu hatırlatsan eşine nasıl olur...

Maneviyatın bittiği, maddiyatın tavan yaptığı Ne dünyaymış...:19:

Esini nasil degistirelim ki. Ya annem gelecek, ya da ben gidicem dersen bosanmaya kadar gidebilir. Bunu goze alabiliyor musun?

Asla,çünkü eşim kötü bir insan değil.İşte benim sorunum burda başlıyor ortak noktayı bulabilmek.Eşimle mutluyum tek sorunumuz annem konusu.Tabii ki annemden vazgeçmem.Savaşıyorum savaşmaya devam ediceem..

GüzelOlanHerşey... '' Ne yapmalıyım '' demişsin ya, ne yap biliyormusun, Annenin sizi oturttuğu o ev eşine fazla gelmiş anlaşılan ki böyle hal ve davranışlarda bulunuyor. Eşine ya anneme iyi davranırsın yada gerekirse bu evden kiraya taşınırım de ki aklı başına gelsin.

Yaşarken kaç anne baba evlatlarına mal paylaşımı yapıyormuş ki, bir bunu hatırlatsan eşine nasıl olur...

Maneviyatın bittiği, maddiyatın tavan yaptığı Ne dünyaymış...:19:

Canım doğru söylüyorsun.Annemin verdiği evi sattık üstüne ekleyip yeni kaloriferli ev aldık.Annemin aldığı evi 40.000tl ye sattık ekleyip 90.000 tl ye ev aldık. Yani kiraya çıkamayızz

Asla,çünkü eşim kötü bir insan değil.İşte benim sorunum burda başlıyor ortak noktayı bulabilmek.Eşimle mutluyum tek sorunumuz annem konusu.Tabii ki annemden vazgeçmem.Savaşıyorum savaşmaya devam ediceem..

Esin annesini goruyor mu. Kayinvalide durumlari nasil? Hani iyiyseniz, o zaman bunu ona karsi kullanabilirsin. Sen annenden vazgecemiyorsan, benim annemden vazgecmemi nasil bekleyebilirsin diyebilirsin mesela.

Esin annesini goruyor mu. Kayinvalide durumlari nasil? Hani iyiyseniz, o zaman bunu ona karsi kullanabilirsin. Sen annenden vazgecemiyorsan, benim annemden vazgecmemi nasil bekleyebilirsin diyebilirsin mesela.

Onu denedim.Bende senin annene gitmicem dedim.Kayınvalidem niye gelmiyor diye eşime sürekli söyleniyordu.ben eşim gibi olamadım gitttim.Kayınvalidem kaynımla birlikte kalıyorlar bize çok sık gelip gitmez .

Canım doğru söylüyorsun.Annemin verdiği evi sattık üstüne ekleyip yeni kaloriferli ev aldık.Annemin aldığı evi 40.000tl ye sattık ekleyip 90.000 tl ye ev aldık. Yani kiraya çıkamayızz

Ne kadar güzel olmuş size verilen mayayı değerlendirip, üstünede ekleyip şartlarınızı daha iyiye çekmişsiniz. Evinizde huzurla, sağlıkla yaşayın.

Daha öncede yazmıştım yineliyorum, annenizle ne yaşarsanız yaşayın bunu eşinize yansıtmayın, sanırım eşiniz annenize kinleniyor bu da davranış ve duygularına yansıyor.

Değiştiremiyorsanız Siz değişin. :kkk:

Onu denedim.Bende senin annene gitmicem dedim.Kayınvalidem niye gelmiyor diye eşime sürekli söyleniyordu.ben eşim gibi olamadım gitttim.Kayınvalidem kaynımla birlikte kalıyorlar bize çok sık gelip gitmez .

Tavrini koyacaksin. Oyle olmuyor , boyle olmuyor. Ne yapalim burdan, hipnoz mu edelim kocani. Olmadi bir evlilik terapistine gidin.

Ne kadar güzel olmuş size verilen mayayı değerlendirip, üstünede ekleyip şartlarınızı daha iyiye çekmişsiniz. Evinizde huzurla, sağlıkla yaşayın.

Daha öncede yazmıştım yineliyorum, annenizle ne yaşarsanız yaşayın bunu eşinize yansıtmayın, sanırım eşiniz annenize kinleniyor bu da davranış ve duygularına yansıyor.

Değiştiremiyorsanız Siz değişin. :kkk:

Evet canım doğru söylüyorsun ya bu deveyi güdeceyiz ya bu diyardan gideceğiz.diyardan gidemeyeceğimize göre bu saatteen sonra deveyi gütmek kalıyor bize.ev içinde ALLAH razı olsun ALLAH herkese nasip etsin..Annemin emeği çok...

Hayır,annemin maddi olarak durumu iyi zaten.Erkek kardeşlerime daha düşkün . Yani şöyle diyim bize kaşıkla veriyorsa onlara kepçeyle veriyor.

Eşinize uyupta annenizin kalbini kırmayın derim. Benim anladığım eşin de kepçe ile bişeyler bekliyor, beklediğini göremeyince de annenize sinir oluyor.

Eşiniz olacak adama sorar mısınız erkek ailesi bile oğluna, kendi oğluna evini vermezken
kadın damadına ev vermiş o yüzden mi kötü olmuş?
Ne bu saçmalık ya?
Bu adamlar var ya kendi ana babası 1 tl yı çok görür anam babam saygı duyacaksın diye
yırtarlar bir taraflarını!
Üstüne vermek zorunda değil herkes çocuğuna ev mi veriyor, mal mı veriyor derler haklı çıkmak için..
Kız tarafından gelenin üstüne oturup nankörlük ederler bir de..
Ay sinir oldum yemin ederim!

Benim kp 4 evi var.
Karısının bileziklerini almış bu yolda.
Kadın diyor ki bir evi üstüme yap bari şakayla karışık.
Adamın verdiği cevap ben ölünce sizin zaten!
Ne olur hayattayken yapsan kocalığını, babalığını?
Sen ölünce zaten onların evet onda da aklın kalır senin ama biliyoruz! Tövbe yarabbim..

İki oğlu var ikisi de düğünü kendileri yaptı.
Gelinlikleri vs. hep kendi maaslarıyla aldılar.
Benim kp bana eltimin gelinliğini teklif etmiş adam!
Parasını benim eşim verecek ondan kuruş isteyen yok üstelik.
Bu görgüsüzlüğü, terbiyesizliği bile yapmış adam ya!
Ben bu adamı sevmek saymak zorundayım ama niye eşimin babası diye!

Eşiniz çok biliyor cidden, lütfen annenizin kıymetini bilin..
Onlar kıymeti olmayana bile ne kıymet veriyorlar ahh ahh:ssz:

Sadece ilk mesajı okudum, onu belirteyim önce.

Anneniz ayrım yapıyorsa bile bu sizin meseleniz, eşinize ne oluyor ki?
Tamam karısısınız, ama yine de onu ilgilendirmez bu konu.
Surat asılacaksa siz asarsınız (: neden etkilenmiş bu kadar garip.

*Merhaba kızlar bu sayfayı bir haftadır takip ediyorum ve bende sorunumu sizinle paylaşmak istedim.Evet başlıkta da anlaşıldığı gibi sorun eşim ve annem ...Eşim annemi hiç sevmiyor,maddiyatçı ,evlat ayrımı yapıyor diyor.Annem bize gelince surat asıp annemle doğru dürüst konuşmuyor.Bana da soğuk davranıyor.Tamam, eşimin haklı olduğu konular var ama o benim annem ben hep arada kalıyorum.Eşim sürekli annemden şikayet ettikçe bana da soğukluk geliyor anneme karşı...İnsan annesinin evine gelmesini istemez mi? Bazen istemiyorum sonrada vicdan azabı duyuyorum.Annem 62 yaşında ve yalnız yaşıyor maddi durumu iyi ve iki erkek kardeşim uzakta yaşıyor,sadece aynı yerde ben varım.Ama erkek kardeşlerime daha düşkün.Şimdi kızlar ben bu işin içinden çıkamadım,sürekli bunalımdayım,ne yapmam gerekiyor.Bazen anneme kızıyorum sonrada ona kızdığım için vicdan azabı duyuyorum,günah işledim diye üzülüyorum...Lütfen bana da bu konuda yardımcı olacak bir şeyler söyleyin...*

annnele senin aradandaki ilişki eşini zerre kadar ilgilendirmez hele hele surat asması falan çok ayıp şeyler!!! vede normal diil
yapıosa yapıo evet hoş diil olmaması gerekir ama eşine karşı lafı sözü bişeyi yoksa eşinin bu durumda bu hareketleri segilemesi çok yanlış!!!!!

Eşimin maddi olarak bir beklentisi yok sadece bazı haksızlıklara tahammül edemiyor.

konuyu baştan sona kadar okudum ama eşine hakverilecek bir nokta bulamadım:19:
Pardon ama neyin haksızlığı anneniz size bir ev verecek kadar yardımcı olmak zorunda değil bunun farkında mısınız??
Eşim kötü biri değil demeyin, sizin erkek kardeşlerinizle kendini kıyaslıyor, çok ilginç geldi açıkcası

Back
X