Eşim ile ilgili Problemler

Anonimsin60

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2023
12
-10
6
26
Kızlar merhaba, biz iki yıllık evliyiz eşimle ben birbirimizi çok seviyoruz kendisi diyabet hastası bazen şekeri yükseldiğinde ve indiğinde ani sinir patlamaları yaşayabiliyor sevgiliyken bu tarz durumlara çok maruz kalmıyordum hiç denk gelmiyordum ama tabi sinirli olduğunu biliyordum. Bana sürekli gerizekalı, aptal, beyinsiz gibi şeyler ve hatta S***** G** (Defol) gibi laflar sarfediyor ben çok kırılgan bir insanım ve onursuz değilim sadece sonradan pişman olduğunu dile getiriyor ama ben o sinirle kalkıp o kapıyı çarpsam her şey o an bitecek inadından geri gelmeyeceğini biliyorum sizce ne yapmalıyım kendime çok kızıyorum kaldığım için ama gidersem bütün emeklerim heba olacak bazen beni çok zorluyor sabrımı taşırıyor ama onu da seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum :(

siz bu durumda sevgiden nasıl bahsedebiliyorsunuz ki? beraber çift terapisi alın ya da eninde sonunda biter

Çok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Sadece tek sorun ben onun arkadaşı değilim buna dikkat etmesini istiyordum. Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta 😂

Çok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Sadece tek sorun ben onun arkadaşı değilim buna dikkat etmesini istiyordum. Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta 😂
size de saygısızlığı normalleştirmiş kafanızı güle
güle kullanın maşallah

Çok iyi anlaşıyoruz konuştuğumuzda birbirimizi anlayabiliyoruz ama herhangi bir tartışma sonrasında hemen gerizekalı aptal gibi söylemlerde bulunuyor bundan hoşlanmadığımı bir çok kez dile getirdim aslında ama herhangi bir eleştiriyi kabul etmiyor. Bir çok konuda bana destek olduğunu biliyorum siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz? Bir an da kestirip atmak nedir insanı motive edeceğinize demolize ediyorsunuz adeta 😂
size de saygısızlığı normalleştirmiş kafanızı güle
güle kullanın maşallah
🫣🫣

siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz?
Hayır eşim gerizekalı demiyor diyemez de.
Sevdiğim arkadaşıma da demiyorum aptal falan, diyecek olsam sevdiğim arkadaşım falan da olmazdı o.

Siz bunları normalleştirmişsiniz. Niye açtınız bu konuyu o halde ?

Kesinlikle öyle kendisi zaten buna sığınmıyor aksine ben bu hastalığa sahip olmadan önce de sinirliydim sadece senin hata yapmana dayanamıyorum diyor ama bende bir insan olduğumu ve hata yapabileceğimi dile getiriyorum elbette
Ilk seker hastasi esiniz mi her seker hastasi boyle kufur mu ediyor zannediyorsunuz buna siginmasina izin vermeyerek baslayin işe...size aptal derken aptal yerine koymaya calisiyor resmen
in

Üzücü ama herşeyi hastalığa bağlamazdım ben olsam üslup çok önemli. Yani değer veren insan aşık bir insan bu lafları edemez terbiyesizlik. Eniştem de şeker hastası sinirli olabiliyor ama hiç duymadık öyle şeyler yemeğini zamanında yesin ilacını alsın kendi halinde biri.
Sürekli küs barış yorucu olur kötü söz bıçak gibidir keser insanı.
Bana göre psikoloğa gitmesinde fayda var kendine çeki düzen versin. Yoksa tehlike çanları çalacak evliliği adına.

Son düzenleme:
siz eşinizle konuşurken size hiç gerizekalı demiyor mu ya da siz sevdiğiniz arkadaşınıza hiç aptal diyip gülmüyor musunuz?

Eşim de demiyor, ben de arkadaşima, eşime aptal diyip gülmem, bana yapilirsa da hoşlanmadigimi belli ederim. 15 yaş muhabbetlerinde normal gorulebilir sizin dediginiz durum.

Madem cok normal, aliştiniz niye konu aciyorsunuz ki. Diyabet hastasi yakindan tanidigim 1-2 kişi var boyle huylari yok bildigim kadariyla.

Eşiniz sinirlendiğinde ailesinden başka birine ya da arkadaşlarına da böyle hakaretler ediyor mu? Buna nasıl tahammül ediyorsunuz anlamadım kendinize hiç mi saygınız yok? Siz sinirlenip böyle konuşsanız eşiniz napar acaba?

Kesinlikle öyle kendisi zaten buna sığınmıyor aksine ben bu hastalığa sahip olmadan önce de sinirliydim sadece
Ilk seker hastasi esiniz mi her seker hastasi boyle kufur mu ediyor zannediyorsunuz buna siginmasina izin vermeyerek baslayin işe...size aptal derken aptal yerine koymaya calisiyor resmen
in
Hayır eşim gerizekalı demiyor diyemez de.
Sevdiğim arkadaşıma da demiyorum aptal falan, diyecek olsam sevdiğim arkadaşım falan da olmazdı o.

Siz bunları normalleştirmişsiniz. Niye açtınız bu konuyu o halde
Eşim de demiyor, ben de arkadaşima, eşime aptal diyip gülmem, bana yapilirsa da hoşlanmadigimi belli ederim. 15 yaş muhabbetlerinde normal gorulebilir sizin dediginiz durum.

Madem cok normal, aliştiniz niye konu aciyorsunuz ki. Diyabet hastasi yakindan tanidigim 1-2 kişi var boyle huylari yok bildigim kadariyla.

Gitsin tedavi olsun
Muhtemelen birlikte destek alacağız o da sonrasında çok pişman oluyor

Aptal deyip gulmekle, kavga esnasinda aptal demek arasinda fark vardir. Esiniz sizi asagilama amaciyla hakaret edip bundan rahatsiz olmanizi onemsemiyor ve elestiri kabul etmiyor. Normal insanlar agzindan kotu bir kelime cikinca mahcup olur, ozur diler.

Ha sunuda soyleyeyim esiniz gibi eleştiri kabul etmeyen birini tanidim. Buyuk ihtimalle siz rahatsiz olduğunuz, hakaret sizin sınırlarinızdan birisi oldugu icin bilerek yapiyor bunu. Yarin obur gun kendisine ust perdeden cevap verirseniz kendisi sebep olmamis gibi "delirdi bu" deyip kenara cekilir. Bu yorumu fava atın.

Sekerini duzende tutmak icin neden caba sarfetmiyor? Sorun sekerse cozum belli, ilaclarini icecek, yediklerine dikkat edecek.

Durun tahmin edeyim, isin icinde alkol de var mi?

Hayır demiyoruz. Hem kendi dilimize hem karşımızdaki insana saygımız var çünkü.

Eşiniz sinirlendiğinde ailesinden başka birine ya da arkadaşlarına da böyle hakaretler ediyor mu? Buna nasıl tahammül ediyorsunuz anlamadım kendinize hiç mi saygınız yok? Siz sinirlenip böyle konuşsanız eşiniz napar acaba?
Aynı tavırla karşısına geçip konuştuğumda her şeyin farkına varıyor elbette sonrasında kendisi dile getiriyor destek almak istediğini

Back
X