Eşim ile sorunlarımız

Çok araştırdım takipte ettim başka birimi var diye yok öyle biride değil. Açık açık diyorum bana ısınmamış olabilirsin boşanalım sende başkasını bul diyorum. Ailene söylücem seni cinsel olarak doyumsuzım kocam bana yetmiyor diye boşanmak istiyor dicem diyor. Şaka tabii ama kendimi çok kötü hissediyorum

Ne dicem aileme maddi olarak çok rahatım güzel vakit geçiriyoruz arkadaş gibi. Gezme tozma tatiller bunlarda sorun yok. Aileme nasıl açıklıcam bu adam benimle yatmıyor. Bazen şaka yollu diyor ailene söylücem kızınıza yetmiyorum koca arıyor başka dicem diyor.
Gezmek tozmak kız arkadaşla da yapılır. Ailenize böyle deyin ya. Biz karı koca gibi değiliz, o benim kız arkadaşım gibi deyin.

Merhaba eşim ile 6 yıl önce evlendik aile sevgili olmadık direkt evlendik. Nişanlı iken bir tuhaflık olduğunu anlamıştım ne kadar yaklaşmak istesem bir türlü yaklaşmıyordu neyse evlendik 1 kez birlikte olduk ondada ben birşey anlamadım daha sonra 6 ay hiç olmadı bana hiç yaklaşmadı. Bende hep çekindim sormaya günlük güzel vakit geçiriyoruz ama akşam olunca adam uyuyor. Gece uyanıyorum bakıyorum yok gitmiş başka odaya yatmış. Bir gün sordum bu nasıl evlilik diye bana sapık muamelesi yaptı. 6 yıldır evliyiz 6 yılda toplam 8 kez ancak oldu. Ondada ben birşey anlamıyorum. Geçen konuştum ben böyle arkadaş gibi yaşayamam benden hoşlanmıyor isen git başkasını bul herkes yoluna baksın dedim. Senin derdin ne aklın fikrin orda sapık ruhlu birisin diyor napıcam şaşırdım sinirlerim bozuldu. Gerçekten sapık olduğuma inanıcam bu durumda olan varmı. Çok çaresizim.
Daha önce de mi bu konuyu açmıştınız?

Evet ben sapığım de. Bu yüzden insanlar boşanıyor ve haklı bulunuyorlar kocanız madem kocalık yapamayacak ne diye evlendi. Bunu yapan kadın olsa her yerde bana karılık yapamıyor der gider birini bulurlardı
Hatta çocuk istiyorum dediğimde bu iş laboratuvar ortamında olmazmı benden alsınlar sperm sana enjekte etsinler bir çocuğun olursa çenen kapanır belki anne olunca azınlığın gider. Bunu bir araştır diyor. Napıcam şaşırdım. Ailemle nasıl konuşcam bunu.

Adam boşanma olursa diye yerini yapıyor birde kızınıza yetmiyorum derim diye.
Ulen senin şeyin kalkıyor mu da kadina iftira atiyorsun be.
Konu sahibi arkadaşım adama dikkat et ailene de çekinmeden söyle.
Hatta mahkemede de söyle kardeş gibi yaşıyoruz diye.

Hatta çocuk istiyorum dediğimde bu iş laboratuvar ortamında olmazmı benden alsınlar sperm sana enjekte etsinler bir çocuğun olursa çenen kapanır belki anne olunca azınlığın gider. Bunu bir araştır diyor. Napıcam şaşırdım. Ailemle nasıl konuşcam bunu.
Bu kadar kötülüğü haketmiyorsun bence.. bunu kendine yapma....

Adam boşanma olursa diye yerini yapıyor birde kızınıza yetmiyorum derim diye.
Ulen senin şeyin kalkıyor mu da kadina iftira atiyorsun be.
Konu sahibi arkadaşım adama dikkat et ailene de çekinmeden söyle.
Hatta mahkemede de söyle kardeş gibi yaşıyoruz diye.
Artık psikolojim bozuldu bundan sonra bende saglıklı ilişki kuırarmıyım bilmiyorum. Beni sapık biri olduğuma inandırdı. SUÇLU hissediyorum. Ben seni iyi aile kızı diye istedim sen bir acayip çıktın diyor. Etkilemeye çalıştım güzel gecelikler kokular. Her seferinde böyle hafif kadın olma. Agır ol hanfendi ol diyor.

Artık psikolojim bozuldu bundan sonra bende saglıklı ilişki kuırarmıyım bilmiyorum. Beni sapık biri olduğuma inandırdı. SUÇLU hissediyorum. Ben seni iyi aile kızı diye istedim sen bir acayip çıktın diyor. Etkilemeye çalıştım güzel gecelikler kokular. Her seferinde böyle hafif kadın olma. Agır ol hanfendi ol diyor.
Canim bu adam sorunlu ve cinsel yönelimi farkli gerçekten sakın kendini suçlu hissetme ve birak bu adami ya neden kendine eziyet ediyorsun yılların boşa gidiyor inanki.

Bacım sen 6 yıl nasıl dayandın ya
Bunun sapıklıkla alakası yok.
Eee sizin bebeginiz de olmaz bu durumda.aileler bebek baskısı yapmadı mı o zaman ne dedi eşin.
Doktora gitmesi şart.
Bence o sizi tehtid ediyor ya siz önce davranın 6 yılda 6 kez birlikte olmadık diye ailenize anlatın bu durumu en azından bilsinler.sapik olduğum için değil ihtiyacım olduğu için istiyorum diye söyleyin.
Aman çocuk olmasın bu durumda artık hiç ilişki olmaz ama ailene ben çocuk istiyorum ama adam dokunmuyo bana nasıl olacak diye manipülasyon yapın.en azından kocanın tehtidini çürütürsun.

Bak canım kendimden örnek vereyim sapik nasıl oluyormuş anla 🙈
Ayda 5-6 kez ilişkiye girmessek kendimi kadın gibi hissetmiyorum.resmen kasıklarım ağrıyor 🤦
Ben söylenmezsem eşim söyleniyor neden bu ay biz az seks yaptık diye.
Normali bu değil mi gerçekten hem sağlık için.ya evliyiz ya biz buda yemek,içmek gibi bir ihtiyaç sapiklikla alakası yok.
Ben arka arkada 3 gün seks yapmak istesem bile bu sapıklık değil ki istiyorum yani.

1 değil 2 değil 3 değil...... 6 koca yıl?

Anne olmak istiyorsunuz çok doğal ama git laboratuvar da yapsınlar çenen kapanır vs vs gibi yorumlar yapan adamla

gezmeye gitmisim tatil yapmışım çok mu önemli bunlari herkesle yapabilirsiniz

eş olamamış konuşma tarzı çok değişik birde baba yapacaksınız onu ödüllendirir gibi

bilemedim :işsiz::işsiz:

Bak bunu ben okumadan yukarıda söylemiştim.
Ailene git ve deki ben anne olmak istiyorum.
Ama eşim benim uyumuyor ki bana dokunmadı bile nasıl anne olacağım de.
6 yılda 6 kez birlikte olmadık bana hakaret ediyor de.
En azından eşinin tehdidinden kurtulursun.
Ailen artık bilir ve çekinerek ve senin kusurunun olmadığını anlayacaksın.
Bu nasıl adam böyle ya ben bu adamı bogarim vallahi 😡

Bak canım kendimden örnek vereyim sapik nasıl oluyormuş anla 🙈
Ayda 5-6 kez ilişkiye girmessek kendimi kadın gibi hissetmiyorum.resmen kasıklarım ağrıyor 🤦
Ben söylenmezsem eşim söyleniyor neden bu ay biz az seks yaptık diye.
Normali bu değil mi gerçekten hem sağlık için.ya evliyiz ya biz buda yemek,içmek gibi bir ihtiyaç sapiklikla alakası yok.
Ben arka arkada 3 gün seks yapmak istesem bile bu sapıklık değil ki istiyorum yani.
O kadar çok kasık agrım var ki belkide bundan Dr Dr gezdim birşey bulamadılar. Agrı polk ne yönlendirdiler

O kadar çok kasık agrım var ki belkide bundan Dr Dr gezdim birşey bulamadılar. Agrı polk ne yönlendirdiler
Yani gerçekten ihtiyaç olduğu için orgazm olmadığımız zaman kaşık agrimiz olabilir
Sen dediklerimi iyi oku.
Ailenle önce sen konuş.
Ve kendini sapik gibi hissetme asıl eşin normal değil.

Bak bunu ben okumadan yukarıda söylemiştim.
Ailene git ve deki ben anne olmak istiyorum.
Ama eşim benim uyumuyor ki bana dokunmadı bile nasıl anne olacağım de.
6 yılda 6 kez birlikte olmadık bana hakaret ediyor de.
En azından eşinin tehdidinden kurtulursun.
Ailen artık bilir ve çekinerek ve senin kusurunun olmadığını anlayacaksın.
Bu nasıl adam böyle ya ben bu adamı bogarim vallahi 😡
Geçen bir arkadaşı eşinden boşanmış onu anlattı bende arkadaşın genç fit bir adam eşi çok yaşlı gösteriyordu denge yoktu aralarında anne oğul gibiydi diye bir yorum yaptım o günden beri sen iyice sapıttın onumu beğeniyorsun adam boşandıda git onla ol bari. Nasıl utanmaz kadınsın söylücem seni demeye başladı böylede huyları var iftira atacak diye çok korkuyorum. Mutaassıb bir aileden geliyorum

Geçen bir arkadaşı eşinden boşanmış onu anlattı bende arkadaşın genç fit bir adam eşi çok yaşlı gösteriyordu denge yoktu aralarında anne oğul gibiydi diye bir yorum yaptım o günden beri sen iyice sapıttın onumu beğeniyorsun adam boşandıda git onla ol bari. Nasıl utanmaz kadınsın söylücem seni demeye başladı böylede huyları var iftira atacak diye çok korkuyorum. Mutaassıb bir aileden geliyorum
Bu adamdan herşey beklenir.
İnsan karısına bunu yakkstirmaz bile.birde adam neler söylüyor.
Hiç korkma.
Sen bunları eşin soylerken ses kaydına al.en azından elinde delil olsun.
Ailenle sen önce konuş ve ses kayıtlarını ailene de dinlet eğer inanmazlarsa.
Sen şuan psikolojik şiddet görüyorsun ve tehtid altindasin.
Elinde 1-2 delil olunca gerekirse kades uygulaması yükle ve polis çağır.herkes önce seni anlasın sonra ne halleri varsa görsünler.
Kendini kurtarma yollarını ara mutlaka.

Ailem mutaassıp diye korkma,üzülme.
Hiçbir şey evlatdan değerli degil.
Sen yarın,öbür gün evden kacsan 2-3 sene sonra seni mumla ararlar.o kocan senin başına iş getirse en çok ailen üzülür.
Bir kızarlar iki kızarlar ama sonra düzelir merak etme.

Bence sizde de bir gariplik var bu kadar laflara rağmen hala aynı yerde olmanız değişik geldi bana ....

Ya konu fake ya sizde de bir sorun var normal değil çünkü anlattıklarınıza karşı yaptıklarınız

Ay tövbe estağfurullah. Allah yardımcınız olsun bence bi eşinizle konuşun tedavi olmak istemiyorsa destek almayacaksa olmayacağını belirtin.

Mutaassıp aileden geliyorsunuz ailenize konuyu açamıyorsunuz ama nişanlıyken adama yürüyorsunuz. :işsiz: 6 yılda o aileden mutlaka torun lafı gelirdi ve sende çatlardın zaten. Ki adam, karısına kocasıyla sevişmek istiyor diye sapık diyor ama kadında gidip o kocanın boşanmış arkadaşı için fitti iyi olmuş gibi yorum yapıyor. Hayal gücünüze:KK54: Okullarda tatil zamanı mı?

Back
X