- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
konuşuyorm ama anlamıyor beni bagırıyor çağırıyor..İki günde bir bana normal geldi ama bunu bağırarak tartışma konusu haline getirmek yanlış
Sonuçta duygusal bir eylemden bahsediyoruz
Karşılıklı iki tarafında istekli olması lazım
Alıp karşınıza konuşacaksınız yapacak başka bir şey yok
Valla bu şekilde istese halim varsa da ben yanaşmazdımkonuşuyorm ama anlamıyor beni bagırıyor çağırıyor..
2 günde bir bana normal gelmiyor yorucu oluyor inanın zaten iş yoruyor çocuk yoruyor ev işi yemek derken can kalmıyor hal kalmıyor yeni evlide değiliz yani
ben güzelce konuşuyorum ama anlamıyor hemen alınıyor trip yapıyor birsürü laf işitiyorum
ne yapacağım pekiValla bu şekilde istese halim varsa da ben yanaşmazdım
Eşinizde üslup problemi var
Ama bunu değiştiremezsiniz çok zor
evet böyleydi genelde ama bu aralar daha çok arttı bu durum gerçekten duşa felan girmek istemiyorum artık kirli dururum daha iyi diyorum kendi kendime.. ne hallere düştük yaO neymiş ya, günde 3 kez duş alsanız 3 defa mı olmak zorunda mesela? Eşinizin algoritmasını çözemedim. Siz duşa girince şartlanıyor mu? Duşa girdin sonra uyudun ne demek?Çok garip valla. Hep mi böyleydi?
Çocuk ilgilenme ve ev işi konusunda ne kadar aktif rol alıyor eşiniz?konuşuyorm ama anlamıyor beni bagırıyor çağırıyor..
2 günde bir bana normal gelmiyor yorucu oluyor inanın zaten iş yoruyor çocuk yoruyor ev işi yemek derken can kalmıyor hal kalmıyor yeni evlide değiliz yani
ben güzelce konuşuyorum ama anlamıyor hemen alınıyor trip yapıyor birsürü laf işitiyorum
evet evde olduğu zamanlarda olur o konuda hakkını yiyemem ilgilerine çocuklaPeki iş yükünüzü alır mi?
Ev işlerine çocuk bakımına yardımcı olur mu?
yani az da olsa destek oluyor cocukla da çok ilgilenir zaten babaya düşkündürÇocuk ilgilenme ve ev işi konusunda ne kadar aktif rol alıyor eşiniz?
Çoğu şeyi size bırakıyor, ekstra yorulmaniza göz yumup da istediği olmayınca söylemesinin de anlamı yok.
onu da denedim biliyormumusunz 1 hafta değilde 5 gün almadım o zmanada insanlıktan çıktım resmenBen senin yerinde olsam sırf inat olsun diye 1 hafta duş almazdım.
evet evde olduğu zamanlarda olur o konuda hakkını yiyemem ilgilerine çocukla
ev işlerinede destek olur
aynen ordan da vuramıyorum napacağımı bilmiyorum böyle böyle soguyacağım iyice diye korkuyorum .Yavv ordan vuralım diyecektim tühh:)
Bacım o yorgunluk anlamaz.
Ben de çalışıyorum sana da yardımcı oluyorum yine de sevişmek istiyorum der işin içinden çıkar.
Bence duşa birlikte girin orda sevişin aradan çıksın hahaha D
Mis kokar o şimdi ohh ne güzel sevişilir diyor olsa gerekYani adamın bir yerinde bir düğme var herhalde, siz duş alınca aktive oluyor. Ooooo bizim hanım da duş almış, boşa gitmesin bari filan mı diyor kafasından?
Yani adamın bir yerinde bir düğme var herhalde, siz duş alınca aktive oluyor. Ooooo bizim hanım da duş almış, boşa gitmesin bari filan mı diyor kafasından?
Eşiniz değişime açık bir insansa hislerinizi anlattığında anlayış gösterir.ne yapacağım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?