• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ilgisiz ne yapmam lazım

eylulazra

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
8
0
16
Gaziantep
merrhabalar hanımlar ben 3 yıldır evliyim bir kızım var eşimle 2 yıl beraberlikten sonra isteyerek evlendik onu seviyorum ama hiç bir konuda anlaşamıyoruz benim ak dediğime eşim kara diyor benimle hiç ilgilenmiyor çok kavga ettik bu yüzden işten geliyor tek kelime etmiyor ben yanaştıkça kaçıyor ve son olarak da tek başına bir haftalığına tatile gidiyor ne yapmam gerekiyor artık yapamıyoruz galiba artık boşanıcam

Allah yardımcın olsun canım, zor bir durum. sakin kafayla hatta dışarıda bir yemekte olabilir konuşmayı denediniz mi? konuşmak biçok şeye çözüm olabiliyor.

Allah yardımcın olsun canım, zor bir durum. sakin kafayla hatta dışarıda bir yemekte olabilir konuşmayı denediniz mi? konuşmak biçok şeye çözüm olabiliyor.

çok konuştuk bu konuyu canım ya işten geliyorum yorgun yorgun bi de senle mi uğraşıcam diyor şimdiye kadar kızım için neyse dedim ama şimdi de bensiz tatil bilemiyorum ne yapacağımı :(

bence boşanma kararından önce bide uzmanla yada daha tecrübeli birileriyle konuşup danış derim. bir de evladın varmış durumunun ne kadar zor oldunun farkındayım ama alacağın karar da zor bi karar......

bakın ben 13 yıllık evliyim- eşler birbirlerin arasındaki anlaşmazlık, ilgisizlik,yanaşmam,kavga gibi davranışlar başlarsa - o büyük ateşin ilk kıvılcımı sayılır.
erkek doğasında sözü geçerli olmasını çok sever (çocuk gibi) . dolaysıyla onunla idare edeceksin. yani küçük konularda eğer adam ak derse sende ak de olup bitsin .

bence çok geç olmadan - eşine karşı daha uyumlu olmaya çalış ve yuvanı kurtar .

Back
X