eşim ilgisiz sevgisiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
annesine benım evim sız kapının dısındasınız dedım zaten ben istersem ayrılırım istersem barısırıım bu sızı ılgılendırmez dedim

Merhaba ;

Yaşlarınızı bilemiyorum ancak ikiniz de hatalısınız. Siz eşinizi ailesine şikayet etmişsiniz , evinizin içindeki her konuya aileleri dahil etmişsiniz.

Yaşadığınız özel durumun ne şekilde ailelere intikal ettiği net olmamakla birlikte hoş olmamış.

Eşiniz alkolik değil ancak zaman zaman bir bira vs içiyordu sanırım. Son olayda da sanırım : masraf yapmayalım , birikim yapalım , bak yemek yaptım diye başlayan tartışmanız ; eşinizin yemeği dökmesiyle sonuçlandı.

Bundan sonrası için şapkanızı önünüze koyup düşüneceksiniz. İnsanlar kendileri istemedikçe değişmez. Eşinizi olduğu haliyle seviyor musunuz ? Geçinmek istiyor musunuz ? Kayinvalidenize " sizi ilgilendirmez " çıkışınız da hoş olmamış. Kadını arayıp oğlunu şikayet eden sizsiniz. Evliliği 2 kişilikten sülale boyutuna taşırsanız ; konuyu duyurduğunuz herkesin söz söyleme hakkı doğar.

Beğenmediği yemeklerden değil de içtiği birasan almıştır o 22 kiloyu boşan ya da boşanma diyemem ama tahminen yaşın genç, bir ömür böyle biriyle olmak ister misin? Onu düşün

yahu işiniz var, aileniz sonunu kadar arkanızda. sizin canınız dert tasa mı çekmek istiyor illa?
neyin şansını veriyorsunuz yani. mis gibi aileniz varken vajinismusu gidip ailesine anlatan, yaptığınız yemeği döküp, içki içip hakaret eden birini kendinize neden layık görüyorsunuz? bir de genel olarak çocuk gibi aileye şikayet etme durumunu ben anlamıyorum. eş ailesi zorla bizim oğlumuzla evlen demediyse, ne yapacaklar tam olarak koskoca adama? eğer kocanızın aklı yoksa, aileden alma akılla bir şeyler yapacaksa bu da hiç olmasın daha iyi. ne yapmak istiyorsunuz anlamadım. tek başımıza insan olarak mutluyuz zaten, evliliği de hayatımızı zindan etmek için yapmıyoruz mutlu hayatımızı biriyle paylaşıp mutlu olmak için yapıyoruz. mutlu hayatım mutsuz olacaksa ne yapayım evliliği..

Cok doğru ama keske böyle olmasaydı sonuçta herkes mutlu bi yuva kurmak için ugrasiyo emek veriyo inanilmaz bi döngü bu

Ben şikayet olarak değilde dertleşmek için konust çünkü naptiysam bırakmadı annesine bu konuda sikayetciydi zaten napmam lazım diye konustum

Nerede hata yapiyorsunuz?

Bence sınırları cizmemekle hata yapiyorsunuz. Bir cok seyi sevmiyorsunuz eşinizde, ama sinir bu, bunu asarsa bu evlilik biter diyemiyorsunuz.

Bazen cok agir konusuyor demissiniz mesela, cok enteresan geliyor bana böyle okuyunca. E o bazenlerde siz ne yapiyorsunuz?

Esinize sinir cizemediginiz gibi kayin ailenize de cizemiyorsunuz.
Evim sizinki gibi temiz degil mesela, öyle kendimi süpürge de etmiyorum kocisimin yollarina, ama kayinvalidem asla o laflari kullanamaz. Mevzu hakli olmak değil yani, mevzu sizin çizgilerinizin olmamasi.

Cidden aileniz açısından cok üzücü. Eminim biz nerede yanlış yaptik diye uzuluyorlardir.

Yemeği memeği bırakın, neyin sözünü aldınız neyin sözünü verdiniz? Bu son şans neye yarayacak, evliliğinizi kurtarmak için beraber ne yapacaksınız karar verdiniz mi?

Yemeği memeği bırakın, neyin sözünü aldınız neyin sözünü verdiniz? Bu son şans neye yarayacak, evliliğinizi kurtarmak için beraber ne yapacaksınız karar verdiniz mi?
Evet o baristigimdan beri sözünde duruyo bira içmiyorum eskisi gibi bende fevri davranıp tartışmiyorum sorun benim olayları hazmedememem ve bu yüzden kendimi affetmemem kendime guvenimin bitmesi

Evet o baristigimdan beri sözünde duruyo bira içmiyorum eskisi gibi bende fevri davranıp tartışmiyorum sorun benim olayları hazmedememem ve bu yüzden kendimi affetmemem kendime guvenimin bitmesi
Vajinismus için tedavi görüyor musunuz?

Aılenız haklı .Gucsuz gorunuosunuz.Kımse vazgecılmez deıl .Adamın kafası yanlış bı kere .Aılesıde çok cırkın .Once bı psıkıyatrıye gıt daha ıyı aydınlanacaksın.Kocana ıckı parası verme 1 ay kazandıbı sadece kendıne harca ne oluyor bır gör

Hani diyolar ya evlenirken: bi annende benim artik nasilda cil yavrusu gibi dokuluyolar ama kuyruklarina basilinca.. ki yatak odanizi bile herkssin agzina sakiz etmis kocan. Baskasi olsa kapinin onune koyarmis demek, belkide oglu becerememistir

Daha bu parazitin yaninda neden duruyorsun? Illa cocuk olmasini mi bekliyorsun? Yazik etme kendine bence

Cok doğru ama keske böyle olmasaydı sonuçta herkes mutlu bi yuva kurmak için ugrasiyo emek veriyo inanilmaz bi döngü bu
keşke böyle olmasaydı demekte kabullenmek oluyor işte. bir şeyleri değiştirmek senin kendi elinde çünkü
aman ben kaderime razı geleyim, ömür boyu böyle birini çekeyim diyorsan da sana kalmış tabii.

Yatak odasını anasına anlatan adamdan bi cacık olmaz.

Kadın çalışırken ev işine bile elini sürmeyen adamdan bi cacık olmaz.

Yemek döken, karısının emeğine saygısı olmayan adamdan bi cacık olmaz.

Üstüne üstlük o gezelim tozalım sizse birikim yapalım diyorsunuz. Hayata bakışınız çok farklı.

Ezcümle boşanın. Aile arkanızda, mesleginiz de var neyi bekliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…