Eşim ilgisizleşti galiba

kelebe_k

Kafa Nereye Ben Oraya :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
2.277
227
163
Eskişehir
kızlar doğumuma günler kaldı artık..20 gün filan...eşim son bir haftadır nerdeyse yollara gidiyor..gittiği yer yakın yerler akşam geliyor ama ben gitmesin istiyorum..mal götürüyolar...
bu gün aradı amasyaya gitmesi gerektiğini söyledi..yola çıktı şimdi.bu kez akşam evde olmayacak..yarın öğlen gelecekmiş..

ne kadar moralim bozuldu..insan karısını hamileyken bırakır gidermi hiç..ya bana bişey olsa..ya ona yollarda bişey olsa..ben yanımda istiyorum onu..kendimi zaten iyice yalnız hissediyorum..bide bu böyle yapınca kızıyorum ..acaba aldatıyormu beni...zaten cinsel hayatımız yok haliyle olamazda..bu bir ihtiyaç sonuçta ..ama ben ona cevap veremem tabiyki...o yüzden beni aldatıyormu acaba diye düşünüyorum arada sırada istemedende olsa..

sizce ben hamileyken şehir dışına gitmesi normal mi ? milletin kocası böyle zamanlarda eşinin yanından ayrılmaz...

yoksa ben yinemi alınganlık yapıyorum..yoksa yinemi boşuna üzüyorum kendimi ?

kusura bakmayın kızlar herkesin okadar önemli derdi varken bunlarla meşgul ediyorum sizi...

Canım bence hamilelik nedeniyle sen hassas olduğun bir dönemdesin ve ister istemez herşeyi ince düşünüyorsun. Eminim eşinde istemezdi seni brakıp gitmeyi ama çalışıyor ve onun işi o.mutlaka yakınında eşinin ailesinden yada kendi ailenden birileri vardır acil bişey olduğunda sana yardımcı olucak.
Bence anlayışlı ol.Üzme hiç tatlı canını.Huzurlu ve hayırlı doğumlar canım.

hayatım son günlerin olduğu için anlamsız hassasiyetler göstermen doğal..

eşin çalışıyorsa, senin ve bebişleriniz için çalışıyor.. ona destek olmalısın..

seni aldatmaz.. cinsellik o kadar da hayvani bir duygu değil ki, karın hamileyken bu mutluluk seni tatmin etmesin de koşa koşa git onu aldat..

böyle gereksiz kuruntularla hayatı kendin ve eşin için zorlaştırma, son günlerini keyifle geçir

Hassas kelebeğim benim..
Haklısın, her kadın hamileyken kocasını yanında ister..
Ama eşin iş sebebiyle gidiyormuş, bak kendin yazmışsın. Mal götürüyorlar demişsin, ekmek parası. Sonuçta senin için, doğacak bebeğin için gidiyor.
İster mi o da şimdi kalksın Amasya'lara gitsin, yarın öğlene kadar yollarda yorulsun..
Bak benim de sancım var inan şu an, ama hala şirketteyim. Ne yapalım..
Aldatma konusunu sil at aklından, üzme kendini böyle halüsinasyonlarla.
Tamam cinsellik ihtiyaç, ama 2-3 hafta ilişkiye giremedi diye de kadınlara koşmazlar merak etme.
Ben hamileyken eşimin babası felç geçirmişti, hastaneye her akşam yanına gider ve birkaç saat yanında kalırdı. Ben de burnundan getirirdim döndüğünde..
Şimdi kızıyorum kendime.. Adamın babası hastanede, elbette gidip görecek.. Hamileyiz evet, ama kötürüm hasta değilizki sürekli dibimizde biri olsun..
Psikolojini çok iyi anlıyorum, ama azıcık rahatlamaya bak arkadaşım.
Çevrende aileden veya yakın arkadaşlarından kimse var, kalk git. Sohbet et, açıl biraz.

doğumuna az kaldığı için bence yersiz düşüncelere kapılmışsın..
ama yinede bu durum seni mutsuz ediyosa eşinle tatlı tatlı konuş anlat derdini.
içini rahat tutmaya çalış kendinide bebeğinide yok yere üzme...

Aslından içten içe farkındayım..kendi yaptığımı kendi düşündüğümü bile mantıklı bulmuyorum..ama elimde değil....niye gidiyorki gitmeyebilirdi diye kendi kendimi yiyorum..birde kim var yanında kimle gidiyor..diye aptal aptal düşünüyorum ya..gerçekten kendi psikolojimi kendim bozdum...

Hergün mutlaka saçma bişeyi kafama takıp akşamları benimkiyle kavga ediyorum...

Sizin İçin ve Yavrunuz İçin Gidiyor.. Hamilelik Psikolojisi Bu Olsa Gerek.. Hayırlı Doğumlar

Yanlış anlama çok tatlısın ya

canım benim senide allah kurtarsın..aslında şu taşınma telaşesi, doğumuma az kaldı hala düzenin oturmaması kayınvalidemin gelip yardımcı olmaması birde iş stresi hepsi üst üste gelince inan ne sağlıklı düşünebiliyor insan..nede mantıklı olabiliyor..

Bebişlerimizi kucağımıza alalımda allah nasip ederse, bunlarda geçecek işallah

senin hormonlar fazlasıyla coşmuş o zaman az kalmış normale dönersin inşallah.

Senin konuları görünce gülümsüyorum :) Çok hassassın bugünlerde, ama eşin de çalışmak zorunda. Doğumun iyice yaklaşınca emin olm o da seni yalnız bırakıp gitmez :)

Aldatıyor mu diye kendine kuruntu etme :)

sen yine iyisin ben hamieyken hep kk ya takılıyodum buradaki aldatma hikayelerini okuyup kafamda kuruyodum akşam oldumu benimkine saldırıyodum yazık benimkide neye uğradığını şaşırıyodu seni kim dolduruyo yaw bu kadar diyodu en sonunda doğuma kadar yasakladı kk yı sonra normale döndüm tabi

Hay Allah İyiliğini Versin!!

Ama Bir Yandan da Düşünüyorum da, Bazen Öyle Yorumlar Yapılıyor Ki, Koca Boşatır Cinsten !!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hay Allah İyiliğini Versin!!

Ama Bir Yandan da Düşünüyorum da, Bazen Öyle Yorumlar Yapılıyor Ki, Koca Boşatır Cinsten !!

hele bide o yorumların üzerine hamilelik psikolojisini ekle tadından yenmiyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…