ben kimsenin burda birşeyi abarttığını düşünmüyorum, herkesin hisleri,düşünceleri olaylara bakış açısı ve herhangi bir durumdan etkilenişi farklıdır...senin yaşadığın hamileliğin aynısını yaşamak zorunda değil kimse.sen öyle yaşarsın, başkası başka türlü...biraz geniş düşünmek lazım....
maveranın yaşadığı hamilelik psikolojisi yada benimkisi, senin yaşadıklarından farklı olabilir öyle değil mi?hem sadece hamilelik psikolojisi değil bu ? artık bünye hassaslaştı..alınganlık oluyor ister istemez..mutlaka sende de olmuştur...
kocamı sevmiyorum kaynanamıda sevmiyorum diye konu açmıştım evet..haklısın...kocamla tartışmıştık, kırmıştı beni ve o an sevmedim onu....çünkü çok kırılmıştım....ama şunu söyliyim sana, o benim kocam iyisiyle kötüsüyle...her tartıştığımızda boşayacak her barıştığımızda geri alacak değilim...evliliğin içinde herşey yaşanır...
ve burda da , bunları paylaşıyoruz zaten..içimizden geldiği gibi......
lütfen abartmamak lazım gibi cümleler kurma...herkesin yaşadığı kendinedir...hem bu durumda senin koyduğun ölçü ne ki ? neye göre abartı oluyor onuda anlamış değilim....