Akşam olacak yine bişey yokmuş gibi davranacak sonra en ufak bir olayda yine aşırı tepki gösterip patlayacak
Bu böyle ne zamana kadar gidecek bilmiyorum
Bu en ufak olayın altında yatan nedenleri göremezseniz neden aşırı tepki gösterdiğini anlayamazsınız.Gece olumsuz şeyler yaşamıştır derken,sizin onu sık sık reddettiğinizi dile getirmek istemiştim.Olabilirmi?
Akşam olacak yine bişey yokmuş gibi davranacak sonra en ufak bir olayda yine aşırı tepki gösterip patlayacak
Bu böyle ne zamana kadar gidecek bilmiyorum
Tek derdim bu olsa inan düşünmezdim ama o kadar kırıcı hareketleri varki doldum artık..
Suçsuz olduğum konularda bile üste çıkıp beni suçlu durumuna düşürüyor..Ne olursa olumsuz evimizde hayatımızda herşeyin tek sebebi sorumlusu olarak beni görüyor..
Kendi sütten çıkma ak kaşık dört dörtlük beyefendi..
Ben kaba ,anlayışsız,bütün kötü sıfatlar bende..
3 gün iyi olsak 4. gün kesin kavga çıkarıyor bıktım yaa
Çalıştığım halde hiçbir işe faydası yok evde
6 ay ev silip süpürmezsem bu ev niye böyle demez
balkonda çöpler aylarca yığılsa bir poşet alıpta gelip giderken atayım demez illaki ben kapının önüne koyacam
ve buna benzer daha birçok örnek sayamayacağım kadar...
Çocukla ilgilenmez , sabaha kadar ağlasa uyumasa çocuk kalkıpta birde ben bakayımda hanım da 1 saat uyusun demez...
yoruldum bunaldım artık sevgim bitti bugünden sonra saygımda
Susuyorum mümkün olduğu kadar az konuşuyorum evde inan yüzüne bakmak gelmiyor içimden...
Tum bunları biliyordunuz da, cocugu neden yaptınız ?
Evet son aylarda çok sık tartışır olduk düşüncelerimiz uymuyor malesef.O da bende çok dolduk.Kim haklı derseniz herkes kendini haklı görüyor.Eşim sık sık çocuk için birarada olduğunu söylemeye başladı.Ama onu bu noktaya getirecek bir hatam Allahım şahit yok.
Sabahki mevzuda daha önce başka birşeye sinirlendiği için böyle davrandığını kendisi itiraf etti ama ne olursa olsun buda küfretmesini gerektirecek bir sebep değildi.
Az önce aradı açmadım telefonu
Şimdi yine aradı açtım bişey yokmuş gibi işten saat kaçta çıkacağımı sordu 1 de dedim tamam dedi kapattı.Ses tonu gayet sakindi.Ama gel görki benim içim içimi yiyor hazmedemiyorum bir türlü
benim çocuğumdan sana ne arkadaşım biz eşimle mutluyuz ,konuyu açan benmiyim şikayet mi ettim ,haddini bil bence,ben sadece kavga ediyoruz dedim eteyen çift mi var allah aşkına ,ne desydim evlilikte saygınız bitmiş boşanın mı deseydim,herkesin hayatı kendine konuyu açana yorum yap benim yoruma ihtiyacım yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?