Konu sahıbı arkadas seherrr adlı kullanıcı.
Benim yorumum "seherrr" nick'li kullanıcının konusuna aittir.
Siz 2. uyelık falan mısınız ?
Anlayalım yani ?
[COLOR="Red" .!.:seherrr[/COLOR];15932241]Sabah sabah işe gelirken incir çekirdeğini doldurmayacak bir mevzu yüzünden önce bağırmaya başladı bende cevap verdim.Bu sırada işe gidiyorduk ikimizde. kavga başladı dayanamadım bende çok doluyum tartışıyoruz arabada giderken.Bu sırada çok fena bir şekilde küfretti bana.Yağmurda yağıyor inemedimde arabadan.Şu anda işyerindeyim.Çok kötüyüm inanamıyorum ağzından çıkan sözlere.Zaten bir süredir sürekli çatışıyoruz anlaşamıyoruz eskisi gibi değil hiçbirşeyi.Çok ayrıntıya giremeyeceğim şimdi.Boğazım düğüm düğüm oldu çaktırmamaya çalışıyorum.1 yaşında birde çocuğum var.Ona üzülüyorum....
arkadaşın çocuğumu varmış ,benim yorumumun altına yazınca bana yazmışsın gibi görünüyo,bütün konuyu okumadım 5 ayda nasıl çocuk yapmış anlamadım iki üyeliğim falan da yok
çok pardon başka bi konuyla karıştırmışım 5 aylık evliliği bana yazdın sandım özür diliyorum senden kusura bakma
Rica ederim. Olur boyle seyler. Kırgınlık varsa bende sizden ozurdilerim.
Baştan tavrınızı koyun bence. Ben koymadım. Aman çocuklar var, aman büyüsünler dedim. Küfürbaz herifin teki oldu çıktıohaoldumsmile
Sabah sabah işe gelirken incir çekirdeğini doldurmayacak bir mevzu yüzünden önce bağırmaya başladı bende cevap verdim.Bu sırada işe gidiyorduk ikimizde. kavga başladı dayanamadım bende çok doluyum tartışıyoruz arabada giderken.Bu sırada çok fena bir şekilde küfretti bana.Yağmurda yağıyor inemedimde arabadan.Şu anda işyerindeyim.Çok kötüyüm inanamıyorum ağzından çıkan sözlere.Zaten bir süredir sürekli çatışıyoruz anlaşamıyoruz eskisi gibi değil hiçbirşeyi.Çok ayrıntıya giremeyeceğim şimdi.Boğazım düğüm düğüm oldu çaktırmamaya çalışıyorum.1 yaşında birde çocuğum var.Ona üzülüyorum....
Merak etme alışırsın erkeklerin çoğu aile terbiyesinden yoksun büyüyor sonra kaynanalar bize nasıl çocuk büyütüleceğini öğretmeye kalkıyor! Bir daha küfür ettiğinde eline kalemi kağıdı al tarih saat ile not et bir kenara.Tongue Fu kitabında bu yöntemin insanların ağızlarından çıkanı realize ederek pişman olmalarına sebep olduğu yazıyordu. Ayrıca merak etme alışırsın. Evlilikte bu tür şeyler çok olur. Ama çocuğun yanında kötü örnek olmasın.
cnm bnm takma kafana bütün erkekler illa küfrederler.dogalarında var.
demekki bugüne kadar tutmuş kendini nereye kadar tutacaktı(küfür alışkanlıgı)..
sana düşen bu konuda çok yüzgöz olma bikere ettiyse bunu rahatlıkla edecek raddeye getirme..
otur konuş.ama normal böle şeyler çok takılma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?