Eşim ilk defa küfür etti. Moralim çok bozuk.

Konu sahıbı arkadas seherrr adlı kullanıcı.
Benim yorumum "seherrr" nick'li kullanıcının konusuna aittir.
Siz 2. uyelık falan mısınız ?
Anlayalım yani ?

arkadaşın çocuğumu varmış ,benim yorumumun altına yazınca bana yazmışsın gibi görünüyo,bütün konuyu okumadım 5 ayda nasıl çocuk yapmış anlamadım iki üyeliğim falan da yok

çok pardon başka bi konuyla karıştırmışım 5 aylık evliliği bana yazdın sandım özür diliyorum senden kusura bakma

arkadaşın çocuğumu varmış ,benim yorumumun altına yazınca bana yazmışsın gibi görünüyo,bütün konuyu okumadım 5 ayda nasıl çocuk yapmış anlamadım iki üyeliğim falan da yok

Hayret yani....

Kötü söz sahibine aittir söylediklerini kafaniza takmayin yalniz sizden özür dileyene kadarda tavrinizi belli edin kirildiginizi anlasin yoksa tekrarlayabilir.Durum tatliya baglanincada güzellikle konusun beklentilerinizi söyleyin madem hayat müsterek hayati paylasiyosunuz esler birbirine yardimci olmali,bunun hastaligi var bin türlü hali var moralinizi bozmayin zaten hayat sartlari zor insanin evinde bari huzur olsun dilerim tekrarlanmaz

İncir çekirdeğini doldurmazmış gerçekten.
Son zamanlarda böyle demişsin, eşinin sorumsuzluğu ayrı bir konu.
Bence ev-iş-çocuk v.s her ikinizde bunalmışsınız gibi geldi bana.
Yoğun tempoda insan çok bunalır (kendimden biliyorum), buda ister istemez en yakınımıza bile yansıtırız.
Tahammül azalır..
Eşin senin bilmediğin bir şeye sinirli olabilir o an senden çıkarmışta olabilir.
Sakinleşince konuş ama, o kadar emeğinin karşılığı hakaret olmamalı zaten.
Fırsat bulabilirseniz hafta sonu bi yerlere gidin
kafanız dağılır..
Ama nacizane fikrim, yerinde olsa arada sırada ev işlerine yardımcı olacak birini bulurdum.
kenine bu kadar yüklenme.. üç kuruş az olsun ama birlikte daha fazla vakit geçirin..
( eşinin ev işlerine yardımıcı olmaması konusunda bişey söyleyemice, aynı dert bende de var maalesef .... )

Baştan tavrınızı koyun bence. Ben koymadım. Aman çocuklar var, aman büyüsünler dedim. Küfürbaz herifin teki oldu çıktıohaoldumsmile

gerçekten de bir başladı mı artık hep küfrediyo erkekler tavrınızı koyun umarım devamı gelmez

Baştan tavrınızı koyun bence. Ben koymadım. Aman çocuklar var, aman büyüsünler dedim. Küfürbaz herifin teki oldu çıktıohaoldumsmile

sanırım bende eşime yeterince tepki vermedim.belki daha tepkili davransaydım şimdi bu kadar kolay küfredemezdimafoldumben
ama diyorum bearlıktan alışmış ailesinden etrafından görmüş öğrenmiş ben ne derece önüne geçebilirim ki artık
tek bildiğim böyle erkeklerle yaşamanın zor olduğu benneyaptımki

yaowwwwwss ve seher bende nişanlıyım ve incir çekirdeğini doldurmucak sebeplerden nişanlım bazen çok sert çıkıyor sesini yükseltiyor bana tamam canım dedikçe olmuyor patlıyorum bu seferde bir sürü kıyamet kopuyor şu aralar erkeklere bir hal oluyor galiba..bende dün tartıştım olmadık yere bütün keyfimi kaçırıyor dün akşam gelmiş birde önümde diz çöküyor kırmızı gül veriyor bana ..

erkeklerin genelinde var bu sanırım.hiç hoş değil.kırgınlığınızı dile getirin inş bir daha yapmaz çok kırıcı

cnm bnm takma kafana bütün erkekler illa küfrederler.dogalarında var.
demekki bugüne kadar tutmuş kendini nereye kadar tutacaktı(küfür alışkanlıgı)..
sana düşen bu konuda çok yüzgöz olma bikere ettiyse bunu rahatlıkla edecek raddeye getirme..
otur konuş.ama normal böle şeyler çok takılma.

Merak etme alışırsın erkeklerin çoğu aile terbiyesinden yoksun büyüyor sonra kaynanalar bize nasıl çocuk büyütüleceğini öğretmeye kalkıyor! Bir daha küfür ettiğinde eline kalemi kağıdı al tarih saat ile not et bir kenara.Tongue Fu kitabında bu yöntemin insanların ağızlarından çıkanı realize ederek pişman olmalarına sebep olduğu yazıyordu. Ayrıca merak etme alışırsın. Evlilikte bu tür şeyler çok olur. Ama çocuğun yanında kötü örnek olmasın.

Ne kadar doğru bir yorum. Tebrik ederim arkadaşım

Son düzenleme:

Haklısın valla, küfürbazlar. Bugün sokakta görüyorum 13-14 yaşında erkek çocukları konuştukları 5 cümlenin en az üçü küfür içerikli maalesef Böyle yetişiyorlar.
Benim de oğlum var böyle mi olacak büyüyünce? Çok üzülüyorum

Son düzenleme:
Benimki de sinirlendiğinde farkında olmadan küfürlü konuşabiliyor. Ondan öğrendiği küfürleri çocuğumuz söyleyince nerden öğrendin çok ayıp diyor ama. :)) Trajikomik yaav. Az önce sen söyledin ya diyorum. Nerden öğrensin çocuk? Şimdiki çocukların doğru düzgün sokağa çıktığı mı var? Ne öğreniyorsa ilk başta evden kapıyorlar

Oturup sakin kafayla konuştuk.Sıkıntılarımızı dile getirdik.O bana bende ona hatalarımızı anlattık.Şu an daha iyiyiz.Rahatladık.Bir daha küfür edeceğini sanmıyorum inşallah etmez öyle umuyorum çok kırıldığımı söyledim.Canım bir tanem diye hitab ediyor hep..Ben öyle demiyorum ama ismiyle hitap ediyorum. nedense içimden çıkmıyor şu küfür meselesi..
Evle çocukla daha çok ilgilendi haftasonu.
Ama yardım etmezse ev işlerinde yine sıkılırsam şu yardımcı tutma konusu fena fikir değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…