- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
iyi gunler arkadaslar bir bucuk senedir biriyle birlikteyim ben tanıdıgımda esinle bosama asamasındaydılar . Ben hoslanmadıgım için pesimden baya kostu sonra guvendim bana esiyle ayrı olduklarınıda kanıtladı ve en kısa zamandada bosanacagını soyledi su gun gelcek bugun gelcek dedi kadın gelmedi soylemiyodur beni kandırıyodur dedim ama ispatladı bana . Kadın dilekce hazır diye mesaj atmıs o gunden sonra bidaha hiç bi konuyu acmadım esim cocukları bahane ediyo istese mal varlıgımın yarısını alır zıt gitmeden yavas yavas once herkes bi sindirsin diyo kımsenin bize bişi dediği yok herkes biliyo diyo butun ailesiyle tanıstırdı beni kadında biliyo ama bekliyo tabiki sadece para için diyolog kuruyolar esim onu sevse onla olacagını soyluyo onu kıskanma onu kadın olarak gorme diyo ama elimde degil 32 senelik kocasıydı sonucta sizce niye bosanmıyo esimin niyeti ne ? Esim bana soylediği herseyide taptı bu arada ailesiyle tanıstırdı onun içinde zaman diyodu yaptı simdi bu bosanma içinde oyle diyo
Hepinize kotu yorumları için tesekkür ederim beni azda olsa aydınlattınız ama hiç bişi bildiğiniz gibi degil ben ozet gectim ama galiba haklısınız . Ben yanıldım ve hata yaptım sizn soyledikleriniz kafama dank etti metresi oldugum adama inanmakla hayatım en buyuk hatasını yaptım . (İstediğiniz gibi dedim bakın metresiyim ) ben seviyorum ve cok sevdim herseyine inandım yanlıs yapmısım aklımdan bu soylediklerinizin cıkmıcagına emin olabilirsiniz
Ağzını topla terbiyesiz biz pisligiz sen tertemiz hayatında elalemin kocasına çöreklenmiş mükemmel hayatınla başbaşa kal ve buradan defolben bi pislik olabilirim ama hepiniz ayrı birer pisliksiniz kimin ne oldugunu bilmeden on yargılarını pis laflarını savurup elinizden geleni ardına koymuyosunuz ne parası seviyorum diyorum size gel oturdugum evi gor pislik
Evet kendinizden 28 yas büyük bir amcayı seviyorsunuz!! Ne sevgiymis anacım !!ben bi pislik olabilirim ama hepiniz ayrı birer pisliksiniz kimin ne oldugunu bilmeden on yargılarını pis laflarını savurup elinizden geleni ardına koymuyosunuz ne parası seviyorum diyorum size gel oturdugum evi gor pislik
Bu mesajdan sonra “Bizımla diğılsın”ben bi pislik olabilirim ama hepiniz ayrı birer pisliksiniz kimin ne oldugunu bilmeden on yargılarını pis laflarını savurup elinizden geleni ardına koymuyosunuz ne parası seviyorum diyorum size gel oturdugum evi gor pislik
Cok guzelim desem kendimi guzel sandıgımı sanarsın ama gercekten guzel bi kızım . Yasıtım olan kişileri cok rahatlıkla ayarlayabilirim erkeksiz kaldıgım için degil ben bu adamda guven sevgi buldum sevdim bagladım sanırım parcalanmıs bi ailede buyumemden kaynaklanıyor
Kimin ne yorum yaptığını bilmiyorum okumadım. Konunuzda düzeltme yaparken insanların duymak istediğini değil gerçek olanı söylemişsiniz. Zira "eşiniz" de böyle görüyor emin olun. Ayrıca başka bir kadının kocasına "eşim" demeniz de çok iticiiyi gunler arkadaslar bir bucuk senedir biriyle birlikteyim ben tanıdıgımda esinle bosama asamasındaydılar . Ben hoslanmadıgım için pesimden baya kostu sonra guvendim bana esiyle ayrı olduklarınıda kanıtladı ve en kısa zamandada bosanacagını soyledi su gun gelcek bugun gelcek dedi kadın gelmedi soylemiyodur beni kandırıyodur dedim ama ispatladı bana . Kadın dilekce hazır diye mesaj atmıs o gunden sonra bidaha hiç bi konuyu acmadım esim cocukları bahane ediyo istese mal varlıgımın yarısını alır zıt gitmeden yavas yavas once herkes bi sindirsin diyo kımsenin bize bişi dediği yok herkes biliyo diyo butun ailesiyle tanıstırdı beni kadında biliyo ama bekliyo tabiki sadece para için diyolog kuruyolar esim onu sevse onla olacagını soyluyo onu kıskanma onu kadın olarak gorme diyo ama elimde degil 32 senelik kocasıydı sonucta sizce niye bosanmıyo esimin niyeti ne ? Esim bana soylediği herseyide taptı bu arada ailesiyle tanıstırdı onun içinde zaman diyodu yaptı simdi bu bosanma içinde oyle diyo
Hepinize kotu yorumları için tesekkür ederim beni azda olsa aydınlattınız ama hiç bişi bildiğiniz gibi degil ben ozet gectim ama galiba haklısınız . Ben yanıldım ve hata yaptım sizn soyledikleriniz kafama dank etti metresi oldugum adama inanmakla hayatım en buyuk hatasını yaptım . (İstediğiniz gibi dedim bakın metresiyim ) ben seviyorum ve cok sevdim herseyine inandım yanlıs yapmısım aklımdan bu soylediklerinizin cıkmıcagına emin olabilirsiniz
ben bi pislik olabilirim ama hepiniz ayrı birer pisliksiniz kimin ne oldugunu bilmeden on yargılarını pis laflarını savurup elinizden geleni ardına koymuyosunuz ne parası seviyorum diyorum size gel oturdugum evi gor pislik
aslında kimse kimseye birşey anlatmasın herkes hak ettiğini yaşasınBirisi şuna “Eş nedir? , “Kime denir?”anlatsın .
Eşim eşim demiş durmuş bide te Allam ya
İkinci hatun (metres,kuma)olmak isteyenlere tam kapak kim yazdıysa yüreğine sağlık ++++++Galiba atılacağım ama eşi herhalde şu düşüncede . Alıntı:
Yetmişlik bir adam evlenmek istemiş. Karisida kabul etmiş . Bir arada mutlu mesut yaşamışlar.
Genc kız artık rahatsız olmus ; kocasının ilk eşine; " Siz bu durumdan nasıl rahatsız olmuyorsunuz?? Ben genç güzelim , beni hiç mi kiskanmiyosunuz " demiş. Kadında bak yavrum:
"Kocamın saçının ışıltısını, cebinin şingirtisini, kalbinin tikirtisini, ayakkabısının pariltisini ben yaşadım.
Sana da göğsünün hiriltisi, gotunun ziriltisi kaldı neyini kiskanayim demiş"!. Vallahi kusura bakmayın. Gözünü aç yaşın küçük . Evliliğin ne olduğunun farkında bile değilsin. Aynı evde aynı yaşlarda bile insanlar tükleniyor. Senin bahsettiğin yaş 5-10-15 yaş değil ki 10 yaş bile büyük uçurumlar çıkarıyor.
Bak canım buradaki kadınlara hakaret etme....aslında hepsi sana aciyor..senin gerçeği görmeni istiyor...ben bi pislik olabilirim ama hepiniz ayrı birer pisliksiniz kimin ne oldugunu bilmeden on yargılarını pis laflarını savurup elinizden geleni ardına koymuyosunuz ne parası seviyorum diyorum size gel oturdugum evi gor pislik
Nasıl olur o adam asıl benim imam nikahlı eşim.
Arkadaşım bak anlıyoruz seni. Defalarca da dedim bunun içinde sanırım; aile eksikligin sevgi eksikligi ... . Yani birşeyleri doldurma ihtiyacın var tamam. işin sakasi bir yana sen gerçekten bu durumu; bu parçalanmışlik durumdan kaynaklı, içsel problemler dışında; normal buluyor musun? Yüreğine bir sor ;eğer bu konuda en ufak için ince ince rahatsız oluyorsa ; ve durumun yok; kendine siginabileceginde bır yerin yok ise ayrıl o kişiden .ve git bir kadın sığınma evine başvuru yap ya da aile bakanlığına . Durumunu anlat. Kendine kendi ayaklarında durabilecek bir hayat kur. Bak ilerde keşke bunları söyleyen olsaydı dersin . Biraz düşün alabiliyorsun yardım al. Ama durun normal değil. Bu sebeble bu kadar insan üstüne gidiyor emin ol.Cok guzelim desem kendimi guzel sandıgımı sanarsın ama gercekten guzel bi kızım . Yasıtım olan kişileri cok rahatlıkla ayarlayabilirim erkeksiz kaldıgım için degil ben bu adamda guven sevgi buldum sevdim bagladım sanırım parcalanmıs bi ailede buyumemden kaynaklanıyor
kendi adıma acımıyorumBak canım buradaki kadınlara hakaret etme....aslında hepsi sana aciyor..senin gerçeği görmeni istiyor...
Lütfen sende pembe gözlüklerini çıkar ve kendi hayatına dışardan bak...
Bence buradaki yorunlari tek tek ve sindire sindire oku, ne durumda olduğunun farkına var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?