Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı

• Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .

Sizin gibileri Allaha havale ediyorum

ben bi pislik olabilirim ama hepiniz ayrı birer pisliksiniz kimin ne oldugunu bilmeden on yargılarını pis laflarını savurup elinizden geleni ardına koymuyosunuz ne parası seviyorum diyorum size gel oturdugum evi gor pislik
Ağzını topla terbiyesiz biz pisligiz sen tertemiz hayatında elalemin kocasına çöreklenmiş mükemmel hayatınla başbaşa kal ve buradan defol

ben bi pislik olabilirim ama hepiniz ayrı birer pisliksiniz kimin ne oldugunu bilmeden on yargılarını pis laflarını savurup elinizden geleni ardına koymuyosunuz ne parası seviyorum diyorum size gel oturdugum evi gor pislik
Evet kendinizden 28 yas büyük bir amcayı seviyorsunuz!! Ne sevgiymis anacım !!

Galiba atılacağım ama eşi herhalde şu düşüncede . Alıntı:

Yetmişlik bir adam evlenmek istemiş. Karisida kabul etmiş . Bir arada mutlu mesut yaşamışlar.
Genc kız artık rahatsız olmus ; kocasının ilk eşine; " Siz bu durumdan nasıl rahatsız olmuyorsunuz?? Ben genç güzelim , beni hiç mi kiskanmiyosunuz " demiş. Kadında bak yavrum:
"Kocamın saçının ışıltısını, cebinin şingirtisini, kalbinin tikirtisini, ayakkabısının pariltisini ben yaşadım.

Sana da göğsünün hiriltisi, gotunun ziriltisi kaldı neyini kiskanayim demiş"!. Vallahi kusura bakmayın. Gözünü aç yaşın küçük . Evliliğin ne olduğunun farkında bile değilsin. Aynı evde aynı yaşlarda bile insanlar tükleniyor. Senin bahsettiğin yaş 5-10-15 yaş değil ki 10 yaş bile büyük uçurumlar çıkarıyor.

Güven = Para, Para, Para
Bağladım derken?!
Adamın sizle hukuki bağı yok ki..
Gönül bağına da gelince adam 32 yıllık eşini gözden çıkarmış 30 yaş gençsiniz diye sizi mi gözden çıkarmayacak?!
Lütfen..
Bu arada parçalanmış ailenizi öne sürerek de duygu sömürüsü yapmayın.

Birisi şuna “Eş nedir? , “Kime denir?”anlatsın .

Eşim eşim demiş durmuş bide te Allam ya

Kimin ne yorum yaptığını bilmiyorum okumadım. Konunuzda düzeltme yaparken insanların duymak istediğini değil gerçek olanı söylemişsiniz. Zira "eşiniz" de böyle görüyor emin olun. Ayrıca başka bir kadının kocasına "eşim" demeniz de çok itici

velev ki sevdin. baban yaşında adamı. e o seni sevmiyor..
seni sevse şu bulunduğun duruma düşürür mü seni?
bildiğin kuma yapmış seni ailesi de çanak tutmuş.
sor bakalım amcaya kendi kızına izin verirmiymiş böyle yaşasın diye.

İkinci hatun (metres,kuma)olmak isteyenlere tam kapak kim yazdıysa yüreğine sağlık ++++++

Bak canım buradaki kadınlara hakaret etme....aslında hepsi sana aciyor..senin gerçeği görmeni istiyor...

Lütfen sende pembe gözlüklerini çıkar ve kendi hayatına dışardan bak...

Bence buradaki yorunlari tek tek ve sindire sindire oku, ne durumda olduğunun farkına var...

32 yıllık evlilik. Hanımefendi onlar daha siz doğmadan evlenmiş (yaş 20 yazıyor)
Aranızda kaç yaş fark var acaba? Adam resmen kart horoz. Karısı 32 yıllık emeğini çöpe atıp metres tutmuş. Hadi diyelim aşktan sizin gözünüz kör oldu. Ananız babanız yok mu?

Arkadaşım bak anlıyoruz seni. Defalarca da dedim bunun içinde sanırım; aile eksikligin sevgi eksikligi ... . Yani birşeyleri doldurma ihtiyacın var tamam. işin sakasi bir yana sen gerçekten bu durumu; bu parçalanmışlik durumdan kaynaklı, içsel problemler dışında; normal buluyor musun? Yüreğine bir sor ;eğer bu konuda en ufak için ince ince rahatsız oluyorsa ; ve durumun yok; kendine siginabileceginde bır yerin yok ise ayrıl o kişiden .ve git bir kadın sığınma evine başvuru yap ya da aile bakanlığına . Durumunu anlat. Kendine kendi ayaklarında durabilecek bir hayat kur. Bak ilerde keşke bunları söyleyen olsaydı dersin . Biraz düşün alabiliyorsun yardım al. Ama durun normal değil. Bu sebeble bu kadar insan üstüne gidiyor emin ol.

kendi adıma acımıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…