Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı

• Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .
Herşey yoluna girer, canınızı sıkmayın lütfen.

Evli adamla sevgili oldun, adam eşini aldattı senle... şimdi gelmiş burada soru soruyorsun....ne güzel dünya!!!!

Adam her ne kadar senle imam nikahi da kıymışta olsa resmi nikahtan doğan hakları ilk eşinde, çocuklarının annesinde kalsın istiyor....mmantıklı adam....seninle gönül eyliyor ama onu koruyor....

Kuma oldugunun farkinda olmayani da oluyormus demek ki.
Sen kuma ne demek onu bilmiyosun galiba arkadaslar adam bi ona bi bana gelmiyo . Adamın evliliği bitmis ama kagıt uzerinde duruyo . Benimle imam nikahıyla evlendi . Onemli olan dini nikah degilmi onceden bumu vardı ? Ama genede insanlar karı koca olabiliyodu ? Kadından gizli saklı bişiyde yok yani

32 senelik eşi dediğinize göre :
"eşiniz" şu an 50 yaşlarında siz ise 20.
Konu buram buram fake kokuyor.
Eşi de değilsiniz bu arada , biliniz .

Boyle dusunmekte haklısınız ben esimi tanıdıgımda sadece kagıt uzerinde evliydi ben bozmadım yani oyle dusunmeyin imam nikahı kıydık esim oldu tabiki

Hep öyle olur.
Siz de buna inandınız mı ? Hoş sormam hata,inanma evresini çoktan geçmişsiniz.Nasıl desem,size hiç üzülemiyorum.

Bosanıcak ama elbelt birgun ben ona bana nikahta kıy demiyorum benim için farketmiyo ama kadınla bosanması lazım ondan bi hak talep eden yok

O eşiniz değil.
Diğer konuya yorum yapmıyorum.(Eşimin (!) niyeti ne dediğiniz konuya yorum yok. Çünkü eşiniz değil.)
Ama sadece şunu diyeyim, tek eşinin yerinde olsaydım ne var ne yok maddi olarak adamın elinden alırdım.
Zina davası açardım. O zaman zaten sizinle evlenmekten belki de cayardı..
Çünkü burnuma çok pis kokular geldi bu konuda..
Üzgünüm ama empati yapamıyorum, diğer kişiye çok üzüldüm.

Hayır hanımefendi,önemli olan resmi nikah.
Kanunlar resmi nikahlı eşin haklarını koruyor.
Umarım resmi nikahlı olan o kadın da
tüm haklarını alır, hem kendisinin, hem de çocuklarının.
Başka biriyle evli bir adamla evlenmeden önce düşünecektiniz bunları.

ee niye boşanmasını istiyorsun o zaman?
senin de eşinse?

sevgilin yani..
eş falan değilsin metres deniyor senin durumuna.
boşanmamış adamla ne akla hizmet beraber yaşıyorsun 1,5 senedir?
Benden baska birine gitmiyo ki adam hergece veya arada bir evine gitse metres olayım annesi bana gelinim diyo adam 7 24 benim yanımda

Senin medeni kanundan haberin yok herhal resmi olarak boşanmadıysa senin gibi 5 hatun da alsa ilk nikah geçerli bilmiyosan öğrende gel kumasın daha nasıl net yazılır ki

Bosanıcak ama elbelt birgun ben ona bana nikahta kıy demiyorum benim için farketmiyo ama kadınla bosanması lazım ondan bi hak talep eden yok
Senin için farketmiyorsa neden burada "eşim(bence sevgilin) eşinden boşanmıyor" diye konu açıyorsun????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…