Evli adamla sevgili oldun, adam eşini aldattı senle... şimdi gelmiş burada soru soruyorsun....ne güzel dünya!!!!iyi gunler arkadaslar bir bucuk senedir evliyim esim ilk esini bosama bi ara su gun gelcek bugun gelcek dedi kadın gelmedi soylemiyodur beni kandırıyodur dedim ama ispatladı bana . Kadın dilekce hazır diye mesaj atmıs o gunden sonra bidaha hiç bi konuyu acmadım esim cocukları bahane ediyo istese mal varlıgımın yarısını alır zıt gitmeden yavas yavas once herkes bi sindirsin diyo kımsenin bize bişi dediği yok herkes biliyo diyo butun ailesiyle tanıstırdı beni kadında biliyo ama bekliyo tabiki sadece para için diyolog kuruyolar esim onu sevse onla olacagını soyluyo onu kıskanma onu kadın olarak gorme diyo ama elimde degil 32 senelik kocasıydı sonucta sizce niye bosanmıyo esimin niyeti ne ? Esim bana soylediği herseyide taptı bu arada ailesiyle tanıstırdı onun içinde zaman diyodu yaptı simdi bu bosanma içinde oyle diyo
Sen kuma ne demek onu bilmiyosun galiba arkadaslar adam bi ona bi bana gelmiyo . Adamın evliliği bitmis ama kagıt uzerinde duruyo . Benimle imam nikahıyla evlendi . Onemli olan dini nikah degilmi onceden bumu vardı ? Ama genede insanlar karı koca olabiliyodu ? Kadından gizli saklı bişiyde yok yaniKuma oldugunun farkinda olmayani da oluyormus demek ki.
32 senelik eşi dediğinize göre :iyi gunler arkadaslar bir bucuk senedir evliyim esim ilk esini bosama bi ara su gun gelcek bugun gelcek dedi kadın gelmedi soylemiyodur beni kandırıyodur dedim ama ispatladı bana . Kadın dilekce hazır diye mesaj atmıs o gunden sonra bidaha hiç bi konuyu acmadım esim cocukları bahane ediyo istese mal varlıgımın yarısını alır zıt gitmeden yavas yavas once herkes bi sindirsin diyo kımsenin bize bişi dediği yok herkes biliyo diyo butun ailesiyle tanıstırdı beni kadında biliyo ama bekliyo tabiki sadece para için diyolog kuruyolar esim onu sevse onla olacagını soyluyo onu kıskanma onu kadın olarak gorme diyo ama elimde degil 32 senelik kocasıydı sonucta sizce niye bosanmıyo esimin niyeti ne ? Esim bana soylediği herseyide taptı bu arada ailesiyle tanıstırdı onun içinde zaman diyodu yaptı simdi bu bosanma içinde oyle diyo
Boyle dusunmekte haklısınız ben esimi tanıdıgımda sadece kagıt uzerinde evliydi ben bozmadım yani oyle dusunmeyin imam nikahı kıydık esim oldu tabiki
Profilde 20 yaşında yazıyor hanfendi."32 yıllık kocasıydı" derken?
Eşim dediğiniz adamla aranızdaki yaş farkı nedir?
Bosanıcak ama elbelt birgun ben ona bana nikahta kıy demiyorum benim için farketmiyo ama kadınla bosanması lazım ondan bi hak talep eden yokEvli adamla sevgili oldun, adam eşini aldattı senle... şimdi gelmiş burada soru soruyorsun....ne güzel dünya!!!!
Adam her ne kadar senle imam nikahi da kiymis olsa resmi nikahtan dogan hakları ilk eşinde, çocuklarının annesinde kalsın istiyor....mantikli adam....seninle gönül eyliyor ama onu koruyor
İmam nikahlı esim
iyi gunler arkadaslar bir bucuk senedir evliyim esim ilk esini bosama bi ara su gun gelcek bugun gelcek dedi kadın gelmedi soylemiyodur beni kandırıyodur dedim ama ispatladı bana . Kadın dilekce hazır diye mesaj atmıs o gunden sonra bidaha hiç bi konuyu acmadım esim cocukları bahane ediyo istese mal varlıgımın yarısını alır zıt gitmeden yavas yavas once herkes bi sindirsin diyo kımsenin bize bişi dediği yok herkes biliyo diyo butun ailesiyle tanıstırdı beni kadında biliyo ama bekliyo tabiki sadece para için diyolog kuruyolar esim onu sevse onla olacagını soyluyo onu kıskanma onu kadın olarak gorme diyo ama elimde degil 32 senelik kocasıydı sonucta sizce niye bosanmıyo esimin niyeti ne ? Esim bana soylediği herseyide taptı bu arada ailesiyle tanıstırdı onun içinde zaman diyodu yaptı simdi bu bosanma içinde oyle diyo
Hayır hanımefendi,önemli olan resmi nikah.Sen kuma ne demek onu bilmiyosun galiba arkadaslar adam bi ona bi bana gelmiyo . Adamın evliliği bitmis ama kagıt uzerinde duruyo . Benimle imam nikahıyla evlendi . Onemli olan dini nikah degilmi onceden bumu vardı ? Ama genede insanlar karı koca olabiliyodu ? Kadından gizli saklı bişiyde yok yani
Sen kuma ne demek onu bilmiyosun galiba arkadaslar adam bi ona bi bana gelmiyo . Adamın evliliği bitmis ama kagıt uzerinde duruyo . Benimle imam nikahıyla evlendi . Onemli olan dini nikah degilmi onceden bumu vardı ? Ama genede insanlar karı koca olabiliyodu ? Kadından gizli saklı bişiyde yok yani
Benden baska birine gitmiyo ki adam hergece veya arada bir evine gitse metres olayım annesi bana gelinim diyo adam 7 24 benim yanımdasevgilin yani..
eş falan değilsin metres deniyor senin durumuna.
boşanmamış adamla ne akla hizmet beraber yaşıyorsun 1,5 senedir?
Senin medeni kanundan haberin yok herhal resmi olarak boşanmadıysa senin gibi 5 hatun da alsa ilk nikah geçerli bilmiyosan öğrende gel kumasın daha nasıl net yazılır kiSen kuma ne demek onu bilmiyosun galiba arkadaslar adam bi ona bi bana gelmiyo . Adamın evliliği bitmis ama kagıt uzerinde duruyo . Benimle imam nikahıyla evlendi . Onemli olan dini nikah degilmi onceden bumu vardı ? Ama genede insanlar karı koca olabiliyodu ? Kadından gizli saklı bişiyde yok yani
Senin için farketmiyorsa neden burada "eşim(bence sevgilin) eşinden boşanmıyor" diye konu açıyorsun????Bosanıcak ama elbelt birgun ben ona bana nikahta kıy demiyorum benim için farketmiyo ama kadınla bosanması lazım ondan bi hak talep eden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?