Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı

• Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .
O senin eşin değil yalniz

Ben anlamini bildigim icin yazdim ama sen pek biliyor gibi gorunmuyorsun.
Ayni zamanda ayni adama koca diyorsunuz.
Resmi nikahli esiyle gorusmuyor olmasi durumu normallestirmez, ki esim dedigin adam bosamak isteseydi bosardi.
Yok cocuklar, yok mallarin yarisi, kimse bize karismiyor diye diye yemis iste seni.
Gozlerini acman umidiyle.

Esin değil o canım, ya boşansin gelsin yada gitsin, kendini böyle ikinci plana attirma.

Esin değil o canım, ya boşansin gelsin yada gitsin, kendini böyle ikinci plana attirma. Yasal olarak o onun eşi.

Esim dediginiz kisi baskasinin kocasi esi..
32 yillik karisi icin , onu kadin gibi gorme diyebiliyosa pesss dogrusu
Icim kalkti resmen
Sizde bu durumda ne oluyosunuz ,ailesiyle tanistirmis olmasi bu cirkin olayi mesrulastirmaz...

Bosanmamis biri nasil esiniz oluyor? Kusura bakmayin bir yerden sonra okumaya devam edemedim.

Doğru haklısın sevgilin seni bırakıp gittiğinde hiç birşey talep edemediğinde de eskiden resmi nikahmı vardı dersin.Hele şu kağıt üzerinde evliliği vardı zaten olayını hiç anlamıyorum hep erkekler mutsuz eşileriyle birşey yaşamıyor ama güya boşanacağı eş hamile kalıyor.Boşanmak isteyen boşanır sizi de gerçekten eşi olarak görse sizi bu duruma sokmazdı.Dışardan bakıldığında ne olarak gözüktüğünüzü bir düşünün.Bu arada kimse 30 küsür yıllık evliliğini durduk yere yıkmaz

Hala eşim diyosunuz adam evli ve siz onun eşi değil şuan bir kadının kendini dusurebilecegi en kötü durumdasinız. Adam mal varlığını vs düşünüyo o yüzden boşanmaz zaten çocuklarım var her şeyim onların olsun diye dusunuyo bence . Asıl sizden kaçırıyor mal varlığını çünkü diğer tarafta 32 yıllık eşi ve çocukları var . Tüm kadınlara söylüyorum bunu bakın çok kolay aldaniyoruz iki çift söze ama yapmayın kendi hayatınızı zora sokuyosunuz kendinizi savunacaginiz tek cümle ama boşanma asamasindalardi benim yüzümden ayrılmadılar vs vs peki kim inanır sizden başka madem boşanacak o zaman bağlantınızı kesin bosan sonra gel diyin .

Önemli olan dini nikahsa neden boşanmasını bekliyorsun? Kalsın öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…