- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
Allah akıl fikir ihsan eylesin. Hemen çocuk da yapın.hic dusunmeyin. Yarın bir gün başını çok vurursunSen kuma ne demek onu bilmiyosun galiba arkadaslar adam bi ona bi bana gelmiyo . Adamın evliliği bitmis ama kagıt uzerinde duruyo . Benimle imam nikahıyla evlendi . Onemli olan dini nikah degilmi onceden bumu vardı ? Ama genede insanlar karı koca olabiliyodu ? Kadından gizli saklı bişiyde yok yani
20 yaşındasın, 32 yıllık evli “eşin” kaç yaşında??
Imam nikahi diye bir nikah sekli yok. Nikah nikahtir imami memuru olmaz bunun. Adam baskasiyla evli siz sevgilisi oluyorsunuz. Ailesiyle bile sonradan tanistirmis. Dua edin bosansin da sizinle evlensinİmam nikahlı eşim
Madem adam "eşin", niye obur kadindan bosanmasini bekliyorsun? Evliymişsiniz işte.İmam nikahlı eşim
20 değilim oraya öyle yazdım demesini bekliyorum.Kucuk bir matematik hesabiyla en az 50.
Ciddi ciddi cevap veriyoruz ama kafa buluyor bu ergenus gibi geliyor bana,fake kokusu alıyorum..boşanır mı boşanamaz mı bilememde şuan gayri resmi bir ilişki yaşıyorsun
ve haklı senmişsin gibi davranıyorsun evli biriyle ilişki yaşayan benim gözümde yeri bellidir
imam felan bilmem ben
Imam nikahli esin .esin olmuyor sevgilin oluyor.İmam nikahlı esim
Hahhhah Allah iyiliğini versin emi kahkaha attımEşin değildir o.
Eşin olsa duramazsin
bu konu böyle ilşki yaşayanlara gelsin o haldeCiddi ciddi cevap veriyoruz ama kafa buluyor bu ergenus gibi geliyor bana,fake kokusu alıyorum..
Yok malına varlığına çöreklenemezsin
Karısını bırakmaz,çünkü adam karısının malı alma taraftarı
Sana da ev açmış,dini nikah yapmış
Ama resmî nikahını adla sana vermez
Gerçekler bunlar,can sıkar genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?