- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Amaç ne olabilir. Ben bunu merak ediyorum...tanıyor musun diye güzelce sordum hayır dedi.tabimadigi birini insan niye aratır.Tek celsede bosayin.
Ne demek instagramda kiz aratmak, namus meselesi.
Sinirlerim zıpladı ya.sinirden çatlıyorumtakip eden arkadaslarinda görüp merakından aratmis olabilir.
dikkatini çekmiştir tabi size anlatmayacagi için bu tür şeyler söylemiştir.bence
Amaç ne olabilir. Ben bunu merak ediyorum...tanıyor musun diye güzelce sordum hayır dedi.tabimadigi birini insan niye aratır.
Ay çok doğru yorum yapmışsın amac daha ne olabilir demiAmac ne olabilir tabi ki kiza aşık olmustur yoksa insan tanimadigi birini neden aratir ki?
Bence altında bişey aramayın. Sizinle aynı isimdeymiş üstelik. Ortak arkadaşlar olunca aramada öncelikli olarak çıkması normal.. zaten bişey varsa zamanla kokusu çıkar..Kızlar merhaba.esim instagram da bir kızı aramış. Ben dün akşam instagramina girince gördüm.o da hatırlamıyorum bile diyor. Kızın ismi benim ismimle aynı. Senin ismini yazarken yanlışlıkla üzerine basmış da olabilirim diyor...altıncı hissim bunun doğru olmadığını söylüyor.! Ne yapmalıyım...
Kafayı yicem.bana açıklama yapacaksın dedm.aciklauacak bişey yok diyor.dogruyu söylüyorum sen inanmıyorsun diyor.arattigi kızı da kendi instagram takipçilerinden 2 kişi takip ediyor.yani benim ismimi neden yazma gereği duyuyor ki.direk arama bölümünde zaten çıkmışım.o kızı kesin arattırdı
Nasıl bir yol izlemeliyim.lutfen yardım edin.
Olumsuz bir durum yok kıskançlıkta değil...sordum cevap veriş biçimi bile tedirgindi.biseyler saklıyor gibi.kiskanc biri değilimdir.Aranızda daha önce yaşadığınız olumsuz bir olay mı var? Yani güvensizlik mi var yoksa aşırı kıskançlık mı orayı anlayamadim
Mesela merak olabilir amaçKızlar yanlış anladınız. Sevgilisi tabiki değil. Aldatmadigindan eminim amaç ne olabilir? Onu çözmeye çalisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?