Eşim instagram dan bir kız aramış

Olumsuz bir durum yok kıskançlıkta değil...sordum cevap veriş biçimi bile tedirgindi.biseyler saklıyor gibi.kiskanc biri değilimdir.
Bu şekilde tepkiler verirsen tedirginolur tabi. bana eşim sorsa sonrasında da böyle şüphelense korkudan cevap veremem.
Amaç şu olabilir, merak. Bende ara ara aratırım acaba benim ismimden bu şehirde başkası var mı soyadımız aynı olan kimse var mı diye. Ne var ki?

Canım bak arkadaşını aratmak normaldir tamam.kendide aratır bende.ama bilirim kim olduğunu....Bu kızın kim olduğunu bilmiyorum kendide bilmiyorum diyor

Olumsuz bir durum yok kıskançlıkta değil...sordum cevap veriş biçimi bile tedirgindi.biseyler saklıyor gibi.kiskanc biri değilimdir.
Nasıl tedirgin olmasın
Dünden beri sizinle aynı isme sahip birine baktı diye kafayı yiyen siz değilmi siniz
Düşünüyorum da bir bayan arkadaşıyla bir yerde gördüğünüzü ne yapardınız?

Her şeyin bir amacı mı olmak zorunda? Amaçsızca bakmıştır. Zaten büyük ihtimal size bakacakken yanlışlıkla tıklamıştır, çoğumuzun başına gelir.

Nasıl tedirgin olmasın
Dünden beri sizinle aynı isme sahip birine baktı diye kafayı yiyen siz değilmi siniz
Ben kendi içimde yaşarım herşeyi. Ona birkaç soru sordum o kadar konuyu kapadım. Zaten yatıp uyudum.sabah da işe gittik konuşmadık bile.ben içime atarım hep.

Canım bak arkadaşını aratmak normaldir tamam.kendide aratır bende.ama bilirim kim olduğunu....Bu kızın kim olduğunu bilmiyorum kendide bilmiyorum diyor
Ee tamam eşimi de araıyorum acaba onunla aynı ismi taşıyan birileri var mı yoksa tek mi diye
Gözüken o ki sizden varmış :)
Biraz relax yaa paranoyak olursunuz bu gidişle.
Peki sen neden sinirlendin amaç ne olabilir aklından ne geçti bu ihtimaller dışında?

Nasıl tedirgin olmasın
Konuşabilir normal...ben karşı değilim bir bayanla konuşmasına

Kızın profil resmi açık bir resim.ona bakmak için tiklamis olabilir....böyle düşündüm

Kızın profil resmi açık bir resim.ona bakmak için tiklamis olabilir....böyle düşündüm
Bak sen yeni evlisin bende yeni evliyim, sıkma adamı şimdi bi kişiye bakmış yarın bigün 100 kişiye bakar konuşur hatta gider ruhun duymaz, şüphelenme hemen herşeyden tesadüf olabileceğine biraz inan hayatta ne tesadüfler oluyor.

Haklısın...İnan sıkmam şunu yapma vs hiç demem.ama ne bilim bunu görünce kendimi kötü hissettim.

Eşim profil resmine dikkat etmeden ismine bakar erkekse facebook hesabına gelen istekleri kabul eder.
Aynı iş yerinde çalıştığı bekar bir bayan facebooktan eklemiş. Eşime.,Açıklamasını sorduğumda kendi bile şaşırdı öyle bşy yoktur kabul etmem diye birlikte baktık İsim deniz olunca erkek sanıp kabul etmiş. Ve o anda arkadaşlıktan çıkardı.

Şimdi ben sormayıpta, neden kabul ettin o kız neden ekledi. Açıklama istiyorum deyip kızsaydım. hem kendi beynimi yerdim hem eşimin... Sonuç ise güvensizliğe çıkardı.
Özetle ; boğma sıkma güven rahatla.

Açık bşy görmek için instagram hesabından girip o kızı bulup fotografına mı bakacak.
Ohooo... Erkekler bu kadar ince düşünse zaten erkek bayan farkı olmaz.
Onların beyni düz mantık. Bu kadar ayrntılı düşünmezler.
Bir tablo düşün yorumlanması isteniliyor. Erkekler ağaç kuş çiçek böcek der
Bayanlar şu tür ağaç, şu kadar kuş şu tür, şu rengin şu tonu Vs..m uzar da gider.

Allah Allah bi bana mı garip geldi herkes çok normal bulmuş. Ben olsam huzursuzlanırdım bunun kıskançlıkla alakası yok, arkadaş listesinden ya da aynı ortamlardan bir kadını merak edip aratabilir tamam ama neden tanımadığı birini arıyor ? Bana masumca gelmezdi bu. Asın, kesin, öldürün diye dalga geçen arkadaşları da anlayamadım. Ünlü birini merak etmek başka, tanımadığı bi kadını başka. Ben arıza çıkartırdım bilmiyorum.

Ben tanımadığım yada tanıyıpda eklemediğim kız olsun erkek olsun aratır bakarım aklıma gelince sırf meraktan, aa evlenmiş aa bide çocuğu olmuş maşallah bile derim.
eşimde yapar aynısını yapmıyorsada bilemem çünkü hiç kontrol etmedim.

aldatmadığını biliyorum ama amaç ne olabilir???
merak olabilir bu çok mantıklı bir açıklama, birine bir yorum yapmıştır kız merak edip profiline girmiştir vs, sence amacı ne olabilir senin tezin ne bir de onu duyalım

Yorumdan görüp profiline görse aranılan da çıkmıyor adı öyle...sen özel olarak oraya yazıp aratmalisin. Anca öyle çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…