Eşim instagram dan bir kız aramış

Bana aynı isim oldugu için yanlışlık olabilir gibi geldi.
Farklı isim olsa açıklamasını isterdim üniv arkadaşı veya önceden tanıdığı biri olursa bşy demezdim. (eski sevgililer hariç ki zaten öyle bir durum olmaz.)

Bazı arkadaşlar yazmış bende öyleyim. Önceden tanıdığım kişileri aratır bakarım erkek bayan farketmez çünkü niyetim farklı değildir sadece ne okudu evlendi mi Vs diye öylesine. Bazen hiç tanımadığım kişilere bakarım ama onlar sadece bayan olur tanımadığım erkek beni ilgilendirmez

Neden birbirine guvenmeyi ogrenmez insanoglu? Ya birak onu aramis bunu taramis. Hayat gecmez boyle. Her zaman guvendim esime ben. Yaparsa da bana hesap vermesine gerek yok buyuk kapida verecek hesabini zaten.
Aynen öyle.hesbaini zaten verecek eğer yaparsa

Bakması normal birine zaten bakma demem.ama bilirim kime baktığını tanırım o tanır. Benim olm sorduğum soru da kim bu kız tanıyor musun oldu.tanidigini sanmıştım. Tanımıyorum deyince iş orda değişti işte.

yaaaa ne kadar da abartıyorsunuz yani!!! ben de kaç kez denk geldim birilerini arattığına. baktığı kişiler yanlış veya saçma sapan değilse bişey görmüştür merak etmiştir ona bakmıştır. Allah Allah. kavga edecek yer aramayın!!!

tanıdığı birine baksa sorun olmayacaktı yani, mesela senin bi kız arkadaşını aratsa neden arattın demeyecektin

tanıdığı birine baksa sorun olmayacaktı yani, mesela senin bi kız arkadaşını aratsa neden arattın demeyecektin
Evet arayabilir sorun yok.genelde arar erkek arkadaşlarına ayarlamaya çalışırız.onda sorun yok..Benim kız arkadaşlarıma asla o gözle bakmaz bilirim.guvenim tam ama dediğim gibi bunda bir iş var gibi

Siz eşinize byan arkadaşlarını da sosyal medya hesabına ekletmiyorsunuz sildiriyorsunuz o yüzden sizinde bakmamanız normal kendinize göre.
Benim eşime eşiminde bana güveni tam. Tüm arkadaşlarımı erkek kız çekinmeden tanıştırırım onunkilerle de tanışır ondan samimi olurum. facebook hesabında 50 tane iş arkadaşı olsa umursamam çünkü bilirim ben bakma yapma ekleme desem kendine gizli hesap açar bakar, aynı işyerinde ordan bakar sohbet eder samimi olur. Yani erkek isterse yapar kadında isterse yapar böyle basit şeylerle engelleyemezsin hatta onu daha çok itersin gizli şeyler yapmaya. Ki benim çok çok yakın arkadaşlarım vardır cinsiyeti erkek olan. Ailecekde görüşürüz.

Farklı anlatıyorsunuz.
Tanımıyorum demek ve açıklama yapmamak ayrı.
Senin isminle aynı, seni aratırken o çıkmış demek ayrı.

Yok canım öyle biri değilim. Çocukluk arkadaşları, üniv. Arkadaşları okul arkadaşları hepsi eklidir. Bayandır kıskanmam sil demem.
Ben sil demedim zaten eşim sildi.

Farklı anlatıyorsunuz.
Tanımıyorum demek ve açıklama yapmamak ayrı.
Senin isminle aynı, seni aratırken o çıkmış demek ayrı.
Tanımıyorum yanlışlıkla olmuştur seni aratırken dedi.ki zaten ben hep hesabında vardım. Aratmasina gerek yok çünkü direk çıkıyorum aratma kısmına girince.ikinci şüphem de şu ki 2 gün önce zaten instagramina girmiştim o zaman böyle bsiey yoktu.yani yeni aratmis.

Yok canım öyle biri değilim. Çocukluk arkadaşları, üniv. Arkadaşları okul arkadaşları hepsi eklidir. Bayandır kıskanmam sil demem.
Ben sil demedim zaten eşim sildi.
Ama neden ekledin diye soran sizdiniz. Oda yanlışlıkla ekledim deyip silmiş. Sormsaydınız ne olurdu ki iş arkadaşı işte

Arama Amacı ne??
cevap: Merak deniliyo
Niye merak etmiş amaç ne????
Cevap: merak işte daha ne olabilir

Bazı üyeler ne kadar zor anliyo böyle
Yada bizmi istedikleri cevabı vermiyoruz

Bu boğmamış haliniz mi? İş yerindeki Bekar kadın woowww olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…