- 3 Mart 2017
- 609
- 450
- 33
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Birazda pozitif bakım belki doğruyu söylüyor sizin isminizle aynı olması bence onu doğruluyor size olan sevgisine verdiği değere bakın eğer kullanmasını istemiyosaniz söyleyin size değer veriyorsa hesabını silecektirKızlar merhaba.esim instagram da bir kızı aramış. Ben dün akşam instagramina girince gördüm.o da hatırlamıyorum bile diyor. Kızın ismi benim ismimle aynı. Senin ismini yazarken yanlışlıkla üzerine basmış da olabilirim diyor...altıncı hissim bunun doğru olmadığını söylüyor.! Ne yapmalıyım...
Kafayı yicem.bana açıklama yapacaksın dedm.aciklauacak bişey yok diyor.dogruyu söylüyorum sen inanmıyorsun diyor.arattigi kızı da kendi instagram takipçilerinden 2 kişi takip ediyor.yani benim ismimi neden yazma gereği duyuyor ki.direk arama bölümünde zaten çıkmışım.o kızı kesin arattırdı
Nasıl bir yol izlemeliyim.lutfen yardım edin.
Düzenleme 1: aldatmadigini biliyorum.amaci ne olabilir merakım bu kızlar
Yahu ne amacı olabilir. Ortak arkadaslar da olunca bakmıştır, merak etmiştir. Bazen ben de bakıyorum meraktan veya can sıkıntısından. Adam beni boşasın o zaman. Abartmayın bu kadar.Kızlar merhaba.esim instagram da bir kızı aramış. Ben dün akşam instagramina girince gördüm.o da hatırlamıyorum bile diyor. Kızın ismi benim ismimle aynı. Senin ismini yazarken yanlışlıkla üzerine basmış da olabilirim diyor...altıncı hissim bunun doğru olmadığını söylüyor.! Ne yapmalıyım...
Kafayı yicem.bana açıklama yapacaksın dedm.aciklauacak bişey yok diyor.dogruyu söylüyorum sen inanmıyorsun diyor.arattigi kızı da kendi instagram takipçilerinden 2 kişi takip ediyor.yani benim ismimi neden yazma gereği duyuyor ki.direk arama bölümünde zaten çıkmışım.o kızı kesin arattırdı
Nasıl bir yol izlemeliyim.lutfen yardım edin.
Düzenleme 1: aldatmadigini biliyorum.amaci ne olabilir merakım bu kızlar
MuhahahhahhahTek celsede bosayin.
Ne demek instagramda kiz aratmak, namus meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?