- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Hayir aldatmadigini nereden biliyorsunuz ben oraya takildimKızlar merhaba.esim instagram da bir kızı aramış. Ben dün akşam instagramina girince gördüm.o da hatırlamıyorum bile diyor. Kızın ismi benim ismimle aynı. Senin ismini yazarken yanlışlıkla üzerine basmış da olabilirim diyor...altıncı hissim bunun doğru olmadığını söylüyor.! Ne yapmalıyım...
Kafayı yicem.bana açıklama yapacaksın dedm.aciklauacak bişey yok diyor.dogruyu söylüyorum sen inanmıyorsun diyor.arattigi kızı da kendi instagram takipçilerinden 2 kişi takip ediyor.yani benim ismimi neden yazma gereği duyuyor ki.direk arama bölümünde zaten çıkmışım.o kızı kesin arattırdı
Nasıl bir yol izlemeliyim.lutfen yardım edin.
Düzenleme 1: aldatmadigini biliyorum.amaci ne olabilir merakım bu kızlar
çok abartmıyor musunuz...Benda bazen biri beni takip ediyo mesela merak edip bakıyorum artarak bu kadar basit şeyler üstünde durmayın ya...Kızlar merhaba.esim instagram da bir kızı aramış. Ben dün akşam instagramina girince gördüm.o da hatırlamıyorum bile diyor. Kızın ismi benim ismimle aynı. Senin ismini yazarken yanlışlıkla üzerine basmış da olabilirim diyor...altıncı hissim bunun doğru olmadığını söylüyor.! Ne yapmalıyım...
Kafayı yicem.bana açıklama yapacaksın dedm.aciklauacak bişey yok diyor.dogruyu söylüyorum sen inanmıyorsun diyor.arattigi kızı da kendi instagram takipçilerinden 2 kişi takip ediyor.yani benim ismimi neden yazma gereği duyuyor ki.direk arama bölümünde zaten çıkmışım.o kızı kesin arattırdı
Nasıl bir yol izlemeliyim.lutfen yardım edin.
Düzenleme 1: aldatmadigini biliyorum.amaci ne olabilir merakım bu kızlar
Aslında öyle değilim yaa çok yanlış tanıttim kendimi sanırımsen "hayat senden sadece bebek istemiştim" konusunu açıp bikaç aylık evli olan üyesin değil mi?
Takıntılı birisin sen ya. melankolik mi desem ne desem sana bilemedim. böyle ortamdaki enerjiyi emiyor gibisin.
dur eski konularına bakıcam
faceden yazmış bende bu faceden nefret ediyorumbence kızın fotoğraflarına bakın eşiniz kızın fotoğraflarını beğenmişsse sorun var beğenmemişse bi miktar şüphe azalır. eşinle aran kötüyse yani o an sana kırgınsa kafa dağıtmak için aramış olabilir. valla bilemiyorum yaa bende nişanlıyım nişanlım ben hayatındayken çoğu kızla mesajlaşmış ve eski sevgilisiyle de mesajlaşmış seni seviyorum fatma seni unutamadım bu aşk bitmez benim ol diye yani çok şükür şimdilik birşey yok aramız çok iyi
+1 bu kadar saçma duygularla nasil yaşar insan ayni isim fantazisimi var acep adamin sosyal site bu , bazen çikmayabiliyor en cok takldgn insan el alişkanliği tiklmştr.siz sebep bulamamşiniz.Bu psikoloji ile yaşamak nasıl bir duygu acep
Kıskançlık bile değil bu hastalık:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?