Eşim instagram dan bir kız aramış

Hayir aldatmadigini nereden biliyorsunuz ben oraya takildim

çok abartmıyor musunuz...Benda bazen biri beni takip ediyo mesela merak edip bakıyorum artarak bu kadar basit şeyler üstünde durmayın ya...

Bence soylemis oldugu sebep gecerlidir sizin isminizle ayni iki ortak arkadas var birden ciktiysa basmis bulunmustur isme siz cikacaksiniz sanmistir oluyor boyle seyler bende yasiyorum

Anlamıyorum ben, ne kadar baskı yapıyorsunuz eşlerinize. Sonra evden kaçtı, yok beni aldattı.
Bu kadar bunaltmayın adamları.

Amannnn bumu kaldı can sıkacak?Ne olmuş arattiysa merak etmiş olamazmı?
Birde bunun için hesap sorup tartışma çıkarıyorsunuz..

Esiniz dogru soyluyor olabilir cunku sizi aratirken listesindeki diger iki kisinin de takip ettigi o kiz cikmis olabilir deneyin herhangi bi isim yazin arama bolumune ilk olarak listenizdeki kisilerin takip ettigi ayni isimdeki kisiler cikar.Kendinizi uzmeyin bosuna:)

sen "hayat senden sadece bebek istemiştim" konusunu açıp bikaç aylık evli olan üyesin değil mi?
Takıntılı birisin sen ya. melankolik mi desem ne desem sana bilemedim. böyle ortamdaki enerjiyi emiyor gibisin.
dur eski konularına bakıcam

adam açıklamış ona rağmen hala inanmıyosunuz
ki sizin isminiz soyisminizle aynı kişiyi aramış
eşinizi hiç tanımama rağmen ben inanıyorum söylediklerine
şimdiden bu kadar sorun ediyosanız bunları
eşinize söyleyin bıraksın sosyal medyayı
yoksa başının etini yiceksiniz belli oldu

Aslında öyle değilim yaa çok yanlış tanıttim kendimi sanırım

Herseyın altında bısey aramayın
Ay ben üşenirim instagramda kımı aratmıs dıye bakmaya tek tek onumu inceliyosunuz

Eski bir arkadaşı olabilir bakmış olabilir . Dediği gibi yanlışlıkla basmış olabilir .nolucak yani ?bazen onerilen arasında arkadaşımı görüp bende bakıyorum. Hiç bir amacım olmuyo.eşimin instagram yok ama oda eski arkadaşlarına bakar eder kız erkek farketmez ne olucak yani.

Ya ne olacak allahaskına genelde kadınlarda meraktan eski sevgililerine falan bakar veya çok hoş bir adamı merak eder bakar kaldıki erkekler sorun edecek bişey yok

Arkadasim,insan baskasinin seylerini merak etmese
Boyle bir duygu olmasa zaten instagram,snapchat...biri bile kullanilmazdi. Bu uygulamalarin amaci bu...
Ben ne yapardim? Hic de birsey yapmazdim,onemsemezdim bile
Sen benim arama geçmisimi görsen,ahh :))

bence kızın fotoğraflarına bakın eşiniz kızın fotoğraflarını beğenmişsse sorun var beğenmemişse bi miktar şüphe azalır. eşinle aran kötüyse yani o an sana kırgınsa kafa dağıtmak için aramış olabilir. valla bilemiyorum yaa bende nişanlıyım nişanlım ben hayatındayken çoğu kızla mesajlaşmış ve eski sevgilisiyle de mesajlaşmış seni seviyorum fatma seni unutamadım bu aşk bitmez benim ol diye yani çok şükür şimdilik birşey yok aramız çok iyi

yanlışlıklada olabilir affetin ama takip edin telefonunu eline alma sen erken uyanıyorsan erkenden al bak bakalım neler yapmış.

faceden yazmış bende bu faceden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…