Eşim instagram dan bir kız aramış

Ben de bakmak istiyorumda soyadını söylemiyor gizli gizli bakıyormudur aman baksın ya sanki bakınca ne olacaksa arkadaş bile olabilir karşı cins ama napak
Aman boşver söylememesi daha iyi, kadın birşey yazar tribe girersin kocama mı gönderme yapıyor diye
Yok artık eski sevgiliyle arkadaşta olmasınlar, vururuk

İyi ya da kötü bir nedeni vardır aratmasının fakat instagramda keşfette ne profiller çıkıyor ben bile kadın olarak saatlerce stalklıyorum.Artı birşey görmüyorsan rahat ol takibinde kalsın.

Kıskanıp tepki vermiş olabilirsiniz ama abartmayın derim. Büyütülecek bir şey değil. Kendi arkadaşlarında sizinle aynı isimde birini görünce sadece boş bir merakla bakmıştır. Anlamsızca yani. Biz yapmıyor muyuz? Açıkçası bazen merak ediyorum ilkokul arkadaşlarımın ismini aratıyorum. Şimdi ne yaptıklarını merak ediyorum. Ama dediğim gibi boş merak.. Şimdi eşim arattığım ismi görse o resimdeki insanı beğendiğimi mi düşünecek? Açıklaması çok basit.

Abartıyorsunuz siz hiç instagram da kimseye bakmıyor musunuz hemen bi kızın ismini arattırdı diye kavga etmeyin..
Ayrıca kadınlar stalk konusunda erkeklerden daha öndeler kadınlar bakınca sorun yok erkek bakınca hemen aldatılıyorum hissine kapılıyorsunuz Yapmayın Allah aşkına

Bende sevgilimi eski sevgilisini arattigini gordum ve sordum daha sonra 3-4 kez bunaltircasina laf soktum,yuzune carptim. Yaptigim piskinlikti kabul ediyorum cunku bende sirf meraktan eski sevgilimi stalklamistim instagramdan. Ama gercekten niyetim kotu degildi sadece merakti. Ama sevgili yapinca nedense bir kiskanclik bir piskinlik bir takinti hali. Kadinlar olarak (genelleme yapmayayim da) degisiz orasi kesin. Ama bence simdilik cok takilmayin cunku bir kez gormekten birsey olmaz birden fazla kez denk gelirseniz o zaman sert bir uyari ve anlayacagi dilden konusursunuz.

Ben de arada birilerini atatırım sosyal medyadan.
Kadın-erkek. Bir sürü basit, sıradan sebep olabilir. Genelde bazı kız arkadaşlarımın sohbet sırasında bahsettiği, hoşlandığı ya da onlarla ilgilenen kişileri aratırım mesela.

Bu kadar büyütmeyin.

erkekler kendi aralarında böyle muhabbetler yapıyor öyle meraktan falan bakıyorlar,bence fazla üstüne gitmemelisin,sıradan bir erkek sohbeti sırasında konusu olmuş bir kadın olabilir.

yahhuu piremses amma da büyütmüşsün.... en fazla ne olabilir? takip var mı, yok. dm var mı yok. beğeni de yok... sen bu kadar sıkarsan yarın bi gün fake bi hesaptan rahat rahat takip edip yorumlar atıp dmden bile yürüyebilir... (başıma geldiydi :) bırak gözünün önünde kumda oynasın... erkeklerin hepsi böyle, senin yanında efendi durup arkanı döndüğün anda faltaşı açıyolar gözlerini... bence alışçan böyle şeylere... alt tarafı foto bakmış dicen geççen... her şeyi duy, duyma; her şeyi gör, görme; her şeyi bil, bilme! taktik bu!!

Valla erkek arkadaşıma sizin bu konularınızı okutucam, beni öpsün başına koysun :) bi de bana dırdırcı, tripli, kaprisli diyo:) nolucak ya, ben de görüyorum arada ben de görüyorum arada erkek arkadaşımın instagramda birilerini arattığını, üstelik şifresini bildiğimi bilmiyor. Eski bir tanıdığıdır, arkadaşıdır yada değildir, merak edip bakmıştır diyorum, ben de bakıyorum bazen birilerine. Bu kadar boğmayın insanları.

Şu çok kıskanç insanların Kocalari sanki Brad Pitt dünyada bi erkek sanki sizin kocaniz onuda herkes elinizden almaya calisiyo töbe ya rabbim

Minikkuala ya mustafa topaloğludur, ya bayhandır, ya tarık mengüç, ya hakkı bulut ya da mahmut tuncer... değmez kızlar

gerçekten öyle ama bazen kendimi sorguluyorum bunları görünce ben mi çok bosluyorum diye adam altı üstü aratmis belki fotograflarina bakmış olabilir alıp eve getirmedi ya

gerçekten öyle ama bazen kendimi sorguluyorum bunları görünce ben mi çok bosluyorum diye adam altı üstü aratmis belki fotograflarina bakmış olabilir alıp eve getirmedi ya
çok üstüne gidersen sahte hesaptan çoook daha ileri gidebilir.. onun için gel çocuum dicen kumda oyna dicen, bu kız mı güzel be bari bişeye benzese dicen hatta arada bu güzelmiş aşkım dicen o da yalan söylücek yok sen daha güzelsin bitanem o ne ya yaratık gibi dicek... bu böyle masum oyun seviyesinde de kalmadı mı erkeğin arka bahçesi olur, oraya fotoğrafına bile bakamadığı kadınları toplar hayal dünyasında... senden gizlidir o bahçe seni orda hayal etmez ve bazı özel hayallerinin dışına iter diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…