- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Aman boşver söylememesi daha iyi, kadın birşey yazar tribe girersin kocama mı gönderme yapıyor diyeBen de bakmak istiyorumda soyadını söylemiyorgizli gizli bakıyormudur aman baksın ya sanki bakınca ne olacaksa arkadaş bile olabilir karşı cins ama napak
Ay ne gönderme yapacak 15 sene geçmiş üstünden hatırlamıyordur bileAman boşver söylememesi daha iyi, kadın birşey yazar tribe girersin kocama mı gönderme yapıyor diye
Yok artık eski sevgiliyle arkadaşta olmasınlar, vururuk
Olayda burda zaten, onlar hatırlamıyor bile, bizim aklımızdan çıkmıyor, tribe giriyoruz, kadınlar olarak değişiğiz yaAy ne gönderme yapacak 15 sene geçmiş üstünden hatırlamıyordur bile
yahhuu piremses amma da büyütmüşsün.... en fazla ne olabilir? takip var mı, yok. dm var mı yok. beğeni de yok... sen bu kadar sıkarsan yarın bi gün fake bi hesaptan rahat rahat takip edip yorumlar atıp dmden bile yürüyebilir... (başıma geldiydi :Kızlar merhaba.esim instagram da bir kızı aramış. Ben dün akşam instagramina girince gördüm.o da hatırlamıyorum bile diyor. Kızın ismi benim ismimle aynı. Senin ismini yazarken yanlışlıkla üzerine basmış da olabilirim diyor...altıncı hissim bunun doğru olmadığını söylüyor.! Ne yapmalıyım...
Kafayı yicem.bana açıklama yapacaksın dedm.aciklauacak bişey yok diyor.dogruyu söylüyorum sen inanmıyorsun diyor.arattigi kızı da kendi instagram takipçilerinden 2 kişi takip ediyor.yani benim ismimi neden yazma gereği duyuyor ki.direk arama bölümünde zaten çıkmışım.o kızı kesin arattırdı
Nasıl bir yol izlemeliyim.lutfen yardım edin.
Düzenleme 1: aldatmadigini biliyorum.amaci ne olabilir merakım bu kızlar
Şu çok kıskanç insanların Kocalari sanki Brad Pitt dünyada bi erkek sanki sizin kocaniz onuda herkes elinizden almaya calisiyo töbe ya rabbim
Minikkuala ya mustafa topaloğludur, ya bayhandır, ya tarık mengüç, ya hakkı bulut ya da mahmut tuncer... değmez kızlar
çok üstüne gidersen sahte hesaptan çoook daha ileri gidebilir.. onun için gel çocuum dicen kumda oyna dicen, bu kız mı güzel be bari bişeye benzese dicen hatta arada bu güzelmiş aşkım dicen o da yalan söylücek yok sen daha güzelsin bitanem o ne ya yaratık gibi dicek... bu böyle masum oyun seviyesinde de kalmadı mı erkeğin arka bahçesi olur, oraya fotoğrafına bile bakamadığı kadınları toplar hayal dünyasında... senden gizlidir o bahçe seni orda hayal etmez ve bazı özel hayallerinin dışına iter diye düşünüyorum...gerçekten öyle ama bazen kendimi sorguluyorum bunları görünce ben mi çok bosluyorum diye adam altı üstü aratmis belki fotograflarina bakmış olabilir alıp eve getirmedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?