- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Bu kadına ulaşan kısım. Bir de konu sahibinin bilmedikleri vardır. Adam sadece bu kıza mi yazfi sanki?Gerçekte bir şey yapmamış değil yapamamış
0nlarcasi vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadına ulaşan kısım. Bir de konu sahibinin bilmedikleri vardır. Adam sadece bu kıza mi yazfi sanki?Gerçekte bir şey yapmamış değil yapamamış
Ne diyorsun sen tabi. Adamlar herkese yazıyorlar zaten, kimden cevap gelirse artık. Böyle erkekleri sosyal medyada kandırıp parasını alıyorlar ya huzura eriyorumBu kadına ulaşan kısım. Bir de konu sahibinin bilmedikleri vardır. Adam sadece bu kıza mi yazfi sanki?
0nlarcasi vardır
"O kızın da gece o saatte ne işi varmış orada" herhalde anne babanız da tecavüz haberlerine bu tepkiyi veriyordur. Kadın hemcinsine iyi niyetle bu olayı anlatıyor, gidip kadını suçluyorsunuz. Asıl sizin niyetiniz ne!Ben kızın sana konuşmaları neden attığına takıldım. Ne alaka yani? Rahatsız olduysan küfür edersin basarsın engeli. Kadına konuşmaları atmak ne alaka? Bana kızın yaptığı samimi gelmedi.
Cesur olamamalarının sebebi o yorumdaki gibi kadını suçlayan densizler.Kız gerekeni yaptığı için yadırgadınız
Bu zamanda böyle dürüst insanlar bulmak zor çünkü.
Kız banane dememiş, kadın kadının dostudur diyip uyarmış. Keşke her kadın böyle cesur olsa.
Adam herkesin kendi gibi oldugunu saniyorKızlar merhaba benim boşanma davam var.. haftaya perşembe gün verildi.
Buraya yazmadığım bir konu var.. her şeyimi anlatıyorum normalde, çeşit türlü sorunlarımız var zaten herkes biliyor artık. evi terketmeden önce bir kız bana mesaj attı instagramdan, eşim ona mesaj atmış mrb yazmış. Kızda kimsin amacın ne sen evlisin sanırım söyleyeceğim eşine demiş. Amacım yeni biriyle tanışmak olamaz mı demiş eşim. Hem karın böyle birilerine yazsa hoşuna gidermi demiş kız. Eşim de belki o da yapıyordur demiş.. ben bu durumu aşamıyorum her gece aklımda beynimde.. hala kendime yapılmış bu saygısızlığı yutamıyorum boşanacak olmama rağmen..
Kız da bana bile laf attığı için çok sinir olmuş bana yolladı sağolsun konuşmaları..
Ben o kadar fedakarlık yaptım bunları asla haketmedimşöyle ki çevreme her şeyimi anlatmadığım için mesela son yaşanan bu olayı anlatıyorum sadece bana diyorlar ki boşanmak için bir sebep değil bu bence diyorlar . Kanlı canlı gerçekte aldatmamış sonuçta diyorlar. Eğlenmek için konuşmuş diyorlAr. Sosyal medyadan yazmakta aldatma değil midir?
Aynen ya adamin pisliklerini gizlemek olurmu. Kadin iyi yapmis helal olsuh"O kızın da gece o saatte ne işi varmış orada" herhalde anne babanız da tecavüz haberlerine bu tepkiyi veriyordur. Kadın hemcinsine iyi niyetle bu olayı anlatıyor, gidip kadını suçluyorsunuz. Asıl sizin niyetiniz ne!
Siz çevrenize bakmayın aldatmak sadece bedensel olmaz eğlenmesi olur mu ya gururum ne olacak peki bunu bilip o adamla aynı yatağa girecek miyim siz mutluluğunuza bakın umarım biran önce boşanır çok mutlu olursunuzKızlar merhaba benim boşanma davam var.. haftaya perşembe gün verildi.
Buraya yazmadığım bir konu var.. her şeyimi anlatıyorum normalde, çeşit türlü sorunlarımız var zaten herkes biliyor artık. evi terketmeden önce bir kız bana mesaj attı instagramdan, eşim ona mesaj atmış mrb yazmış. Kızda kimsin amacın ne sen evlisin sanırım söyleyeceğim eşine demiş. Amacım yeni biriyle tanışmak olamaz mı demiş eşim. Hem karın böyle birilerine yazsa hoşuna gidermi demiş kız. Eşim de belki o da yapıyordur demiş.. ben bu durumu aşamıyorum her gece aklımda beynimde.. hala kendime yapılmış bu saygısızlığı yutamıyorum boşanacak olmama rağmen..
Kız da bana bile laf attığı için çok sinir olmuş bana yolladı sağolsun konuşmaları..
Ben o kadar fedakarlık yaptım bunları asla haketmedimşöyle ki çevreme her şeyimi anlatmadığım için mesela son yaşanan bu olayı anlatıyorum sadece bana diyorlar ki boşanmak için bir sebep değil bu bence diyorlar . Kanlı canlı gerçekte aldatmamış sonuçta diyorlar. Eğlenmek için konuşmuş diyorlAr. Sosyal medyadan yazmakta aldatma değil midir?
Gereği yaptığı için değil karsısında ki kadını tanımadığı için yadırgadım. Bu devir de bu hareketler artık ya cahil cesareti ya da farklı bir sey var.
Cesur olamamalarının sebebi o yorumdaki gibi kadını suçlayan densizler.
Şaşırmayın. Bu ülkede gururlu kadın sayısı kadar kemalim yapmazcılar var. Kuyruk sallamasaydın açık fotoğraf koymasaydın sen de diyecek kadınlar var. Neye şaşırıyorsunuz ben de buna şaşırıyorum. Hayatınızda ruh hastası insanlara hiç denk gelmemişsiziniz anlaşılan.Gerçekten bazen şaşırıyorum![]()
Bayıl feriha! Olayı saptırma"O kızın da gece o saatte ne işi varmış orada" herhalde anne babanız da tecavüz haberlerine bu tepkiyi veriyordur. Kadın hemcinsine iyi niyetle bu olayı anlatıyor, gidip kadını suçluyorsunuz. Asıl sizin niyetiniz ne!
Benim sevdiğim adam (sevgilim değil) kızlara yazıyor diye sinir krizi geçiriyordum. Birde kocamınkini kabul edicemKocasının başkasıyla mesajlaşmasını hazmeden kadın gevşektir, kocasını da sevmiyordur. Elbette bu aldatma.
Boşanma aşamasında olmanıza sevindim. Benzer durum başıma gelmişti, adamın biyografisinde tarih var, takıldı peşime. Babam araya girince zor bıraktı.
Üzüldüm eşine ama yazmadım çünkü eşi kocam yapmaz kadınlarına benziyordu.
Zorunuza gitmesi normal. Erkekler böyle vefasız, pervasız, nankör işte. Çok sinirlendim.
Kesinlikle öyle..Bence burada rahatsız olacak iki şey var; biri başka bir kadınla konuşmaya çalışması diğeri de sizin de yapabileceğiniz bir şeymiş gibi başkasına 'belki o da yapıyordur' demesi. Sizi sadakatsizlik ile suçlaması. İkisi de boşanmak için başlı başına iki ayrı sebep.