Eşim instagramdan bir kıza yazmış..

Kızlar merhaba benim boşanma davam var.. haftaya perşembe gün verildi.

Buraya yazmadığım bir konu var.. her şeyimi anlatıyorum normalde, çeşit türlü sorunlarımız var zaten herkes biliyor artık. evi terketmeden önce bir kız bana mesaj attı instagramdan, eşim ona mesaj atmış mrb yazmış. Kızda kimsin amacın ne sen evlisin sanırım söyleyeceğim eşine demiş. Amacım yeni biriyle tanışmak olamaz mı demiş eşim. Hem karın böyle birilerine yazsa hoşuna gidermi demiş kız. Eşim de belki o da yapıyordur demiş.. ben bu durumu aşamıyorum her gece aklımda beynimde.. hala kendime yapılmış bu saygısızlığı yutamıyorum boşanacak olmama rağmen..

Kız da bana bile laf attığı için çok sinir olmuş bana yolladı sağolsun konuşmaları..

Ben o kadar fedakarlık yaptım bunları asla haketmedim :KK43: şöyle ki çevreme her şeyimi anlatmadığım için mesela son yaşanan bu olayı anlatıyorum sadece bana diyorlar ki boşanmak için bir sebep değil bu bence diyorlar . Kanlı canlı gerçekte aldatmamış sonuçta diyorlar. Eğlenmek için konuşmuş diyorlAr. Sosyal medyadan yazmakta aldatma değil midir?
Bence günümüzün sorunu şu.. eski kafalı cahil yobaz kesim aman boşanma olmasın aman yuva dağılmasın diye güya dini olarak kadını dul bırakmamak evi yuvayı dağıtıp günah olmasın diye düşünüp olan şeylere aslında çok da mezhebi genis şekilde modern yaklaşıp ne var bunda olabilir diyor .. Yani aslında kendileri ile çelişiyorlar.. yuva dağılmasın kadın dul kalmasın diye diye adam eve siz varken yan odaya kadın atsa olsun imam nikahı kiyar derler böylesi de bi zihniyet bu insanlardaki .. tabi ki de aldatma ve ekran görüntüsü delil oluyorsa dosyaya mutlaka ekleyin

Kız gerekeni yaptığı için yadırgadınız
Bu zamanda böyle dürüst insanlar bulmak zor çünkü.
Kız banane dememiş, kadın kadının dostudur diyip uyarmış. Keşke her kadın böyle cesur olsa.
Gereği yaptığı için değil karsısında ki kadını tanımadığı için yadırgadım. Bu devir de bu hareketler artık ya cahil cesareti ya da farklı bir sey var.

Bilmiyorum ben küfrümü eder engellerim. İyi olur Allahtan kötü olur kuldan ben ona inanıyorum. Ben söylemesem de o adam zaten bir yerde patlayacaktır.
Karısı cevap vermedi zaten, kim bilir ne yalanlar uydurdu bana ne iftiralar attı. Ya da adamı böyle kabul etmişti bilmiyorum

Kız sizinle evli olduğunu öğrenip size nasıl ulaştı?
Aldatmadır. Bu boşanmak için başlı başına yeterli bir sebeptir.

çevreme her şeyimi anlatmadığım için mesela son yaşanan bu olayı anlatıyorum sadece bana diyorlar ki boşanmak için bir sebep değil bu bence diyorlar . Kanlı canlı gerçekte aldatmamış sonuçta diyorlar. Eğlenmek için konuşmuş diyorlAr. Sosyal medyadan yazmakta aldatma değil midir?
Çevrenizi değiştirin. O ne midesiz çevreymiş.

Buraya yazmadığım bir konu var.. her şeyimi anlatıyorum normalde, çeşit türlü sorunlarımız var zaten herkes biliyor artık. evi terketmeden önce bir kız bana mesaj attı instagramdan, eşim ona mesaj atmış mrb yazmış. Kızda kimsin amacın ne sen evlisin sanırım söyleyeceğim eşine demiş. Amacım yeni biriyle tanışmak olamaz mı demiş eşim. Hem karın böyle birilerine yazsa hoşuna gidermi demiş kız. Eşim de belki o da yapıyordur demiş.. ben bu durumu aşamıyorum her gece aklımda beynimde.. hala kendime yapılmış bu saygısızlığı yutamıyorum boşanacak olmama rağmen..

Kız da bana bile laf attığı için çok sinir olmuş bana yolladı sağolsun konuşmaları..

Ben o kadar fedakarlık yaptım bunları asla haketmedim :KK43: şöyle ki çevreme her şeyimi anlatmadığım için mesela son yaşanan bu olayı anlatıyorum sadece bana diyorlar ki boşanmak için bir sebep değil bu bence diyorlar . Kanlı canlı gerçekte aldatmamış sonuçta diyorlar. Eğlenmek için konuşmuş diyorlAr. Sosyal medyadan yazmakta aldatma değil midir?
Boşanıyorsun daha ne? Davaya bu kanıtı da sun

Zaten boşanacaksınız hiç kurcalamayın, eşiniz düzgün biri değil...

Çevrenizdeki insanları da bi gözden geçirin, belli ki hepsinin eşi aynı şeyleri yapmış ama boşanmaya cesaretleri olmadığı için gurursuzlukla bunu normalleştirmişler. Eşiniz alçak bir adam, boşanarak çok iyi yapıyorsunuz
Maalesef toplumdaki kadınlarımızın hali bu , kocasını bir kızla yatakta dahi bassa eşini aklamak derdine düşüyorlar, bilinç altlarında erkektir yapar kodu var çünkü ...

Ay mesele sadece bu kadin sanki.
Sadece eşinin önüne gelene senin gönlün önünde sulanması de değil.
Adam her türlü seni yerin dibine soktu.
Eve gelen arkadaşına farklı gözle baktı.
Kumar oynadı, seni yanında bedavadan çalıştırıp, dişin apseli işe götürüp getirdi de doktor icin bir kuruş para vermedi.
Her şey geçmişte Instagram da bir kadına yazdığı mesaj mı zoruna gidiyor?
Milletin ne dediğinin bir önemi yok, sen azıcık ışık görsen kocana doğru koşacaksın ama ışık yerine başka kadınlar gelince.zoruna gitmiş.

Son düzenleme:
Back
X