- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Şu adamdan kurtulduğun gün ben boşanmış gibi sevineceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence günümüzün sorunu şu.. eski kafalı cahil yobaz kesim aman boşanma olmasın aman yuva dağılmasın diye güya dini olarak kadını dul bırakmamak evi yuvayı dağıtıp günah olmasın diye düşünüp olan şeylere aslında çok da mezhebi genis şekilde modern yaklaşıp ne var bunda olabilir diyor .. Yani aslında kendileri ile çelişiyorlar.. yuva dağılmasın kadın dul kalmasın diye diye adam eve siz varken yan odaya kadın atsa olsun imam nikahı kiyar derler böylesi de bi zihniyet bu insanlardaki .. tabi ki de aldatma ve ekran görüntüsü delil oluyorsa dosyaya mutlaka ekleyinKızlar merhaba benim boşanma davam var.. haftaya perşembe gün verildi.
Buraya yazmadığım bir konu var.. her şeyimi anlatıyorum normalde, çeşit türlü sorunlarımız var zaten herkes biliyor artık. evi terketmeden önce bir kız bana mesaj attı instagramdan, eşim ona mesaj atmış mrb yazmış. Kızda kimsin amacın ne sen evlisin sanırım söyleyeceğim eşine demiş. Amacım yeni biriyle tanışmak olamaz mı demiş eşim. Hem karın böyle birilerine yazsa hoşuna gidermi demiş kız. Eşim de belki o da yapıyordur demiş.. ben bu durumu aşamıyorum her gece aklımda beynimde.. hala kendime yapılmış bu saygısızlığı yutamıyorum boşanacak olmama rağmen..
Kız da bana bile laf attığı için çok sinir olmuş bana yolladı sağolsun konuşmaları..
Ben o kadar fedakarlık yaptım bunları asla haketmedimşöyle ki çevreme her şeyimi anlatmadığım için mesela son yaşanan bu olayı anlatıyorum sadece bana diyorlar ki boşanmak için bir sebep değil bu bence diyorlar . Kanlı canlı gerçekte aldatmamış sonuçta diyorlar. Eğlenmek için konuşmuş diyorlAr. Sosyal medyadan yazmakta aldatma değil midir?
Ya bu firinci kuregi esinizin ne cok nanesi varmis, adam adeta bir kurekli casanova. Bitmedi gitti bulduklariniz.
Gereği yaptığı için değil karsısında ki kadını tanımadığı için yadırgadım. Bu devir de bu hareketler artık ya cahil cesareti ya da farklı bir sey var.Kız gerekeni yaptığı için yadırgadınız
Bu zamanda böyle dürüst insanlar bulmak zor çünkü.
Kız banane dememiş, kadın kadının dostudur diyip uyarmış. Keşke her kadın böyle cesur olsa.
Bilmiyorum ben küfrümü eder engellerim. İyi olur Allahtan kötü olur kuldan ben ona inanıyorum. Ben söylemesem de o adam zaten bir yerde patlayacaktır.Yoo bana da evli biri yazdı, küfür edip eşine attım. Kadınların yanındayım. Böyle pislikleri ortaya çıkartmak lazım
Karısı cevap vermedi zaten, kim bilir ne yalanlar uydurdu bana ne iftiralar attı. Ya da adamı böyle kabul etmişti bilmiyorumBilmiyorum ben küfrümü eder engellerim. İyi olur Allahtan kötü olur kuldan ben ona inanıyorum. Ben söylemesem de o adam zaten bir yerde patlayacaktır.
Heh demek istediğim tam olarak buydu.Karısı cevap vermedi zaten, kim bilir ne yalanlar uydurdu bana ne iftiralar attı. Ya da adamı böyle kabul etmişti bilmiyorum
Çevrenizi değiştirin. O ne midesiz çevreymiş.çevreme her şeyimi anlatmadığım için mesela son yaşanan bu olayı anlatıyorum sadece bana diyorlar ki boşanmak için bir sebep değil bu bence diyorlar . Kanlı canlı gerçekte aldatmamış sonuçta diyorlar. Eğlenmek için konuşmuş diyorlAr. Sosyal medyadan yazmakta aldatma değil midir?
Boşanıyorsun daha ne? Davaya bu kanıtı da sunKızlar merhaba benim boşanma davam var.. haftaya perşembe gün verildi.
Buraya yazmadığım bir konu var.. her şeyimi anlatıyorum normalde, çeşit türlü sorunlarımız var zaten herkes biliyor artık. evi terketmeden önce bir kız bana mesaj attı instagramdan, eşim ona mesaj atmış mrb yazmış. Kızda kimsin amacın ne sen evlisin sanırım söyleyeceğim eşine demiş. Amacım yeni biriyle tanışmak olamaz mı demiş eşim. Hem karın böyle birilerine yazsa hoşuna gidermi demiş kız. Eşim de belki o da yapıyordur demiş.. ben bu durumu aşamıyorum her gece aklımda beynimde.. hala kendime yapılmış bu saygısızlığı yutamıyorum boşanacak olmama rağmen..
Kız da bana bile laf attığı için çok sinir olmuş bana yolladı sağolsun konuşmaları..
Ben o kadar fedakarlık yaptım bunları asla haketmedimşöyle ki çevreme her şeyimi anlatmadığım için mesela son yaşanan bu olayı anlatıyorum sadece bana diyorlar ki boşanmak için bir sebep değil bu bence diyorlar . Kanlı canlı gerçekte aldatmamış sonuçta diyorlar. Eğlenmek için konuşmuş diyorlAr. Sosyal medyadan yazmakta aldatma değil midir?
Zaten boşanacaksınız hiç kurcalamayın, eşiniz düzgün biri değil...Kızlar merhaba benim boşanma davam var.. haftaya perşembe gün verildi.
Maalesef toplumdaki kadınlarımızın hali bu , kocasını bir kızla yatakta dahi bassa eşini aklamak derdine düşüyorlar, bilinç altlarında erkektir yapar kodu var çünkü ...Çevrenizdeki insanları da bi gözden geçirin, belli ki hepsinin eşi aynı şeyleri yapmış ama boşanmaya cesaretleri olmadığı için gurursuzlukla bunu normalleştirmişler. Eşiniz alçak bir adam, boşanarak çok iyi yapıyorsunuz