Eşim instagramdan sürekli arkadaşının karısına bakıyor

uzumlukek48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
19
7
1
29
Eşimin bir iş arkadaşı var. Yaklaşık farklı tarih aralıklarında arkadaşının karısına baktığını farkettim instagramda. Sorduğumda yok başka bişeye bakcaktım yok öyle olcaktı v.s geçiştiriyor. Ne yapmalıyım

Telefonu tek parça halinde enlemesine ağzına sokabilirsiniz. En azından ağzı yırtılırsa yalan söyleyemez.
Boşanma düşünceniz varsa didikleyin yoksa olmamış gibi davranın. Duygusal olarak güçlüyseniz gözünü korkutun. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Bu olaydan başka şeylerde var kötü davranması, sürekli eleştirmesi... boşanmak hep aklımda ama madddi gücümü toplamam gerekiyor

Eşimin bir iş arkadaşı var. Yaklaşık farklı tarih aralıklarında arkadaşının karısına baktığını farkettim instagramda. Sorduğumda yok başka bişeye bakcaktım yok öyle olcaktı v.s geçiştiriyor. Ne yapmalıyım
Sürekli görüşüyor musunuz bu aile ile?

Eski konularınıza baktım sanırım hamile kalmaya çalışıyorsunuz. Boşanma fikriniz varsa kurcalayın, eğer bu konuyla ilgili aksiyon almayacaksınız karıştırmayın da yüz göz olmayın. Hamilelik fikrini de bir daha gözden geçirin, böyle bir adamdan çocuk sahibi olmanız bence hiç doğru değil.

Eski konularınıza baktım sanırım hamile kalmaya çalışıyorsunuz. Boşanma fikriniz varsa kurcalayın, eğer bu konuyla ilgili aksiyon almayacaksınız karıştırmayın da yüz göz olmayın. Hamilelik fikrini de bir daha gözden geçirin, böyle bir adamdan çocuk sahibi olmanız bence hiç doğru değil.
Bende aynı fikirdeyim, çok istiyorum bir çocuğum olsun ama yanlış kişi.... Vazgeçtim artık çocuk olmaz, bende yıprandım herşey üst üste geldi

Back
X