Adam sizi aldatıyor arkadaşım görmüyor musunuz?
Neden çocuk yapmaya çalışıyorsunuz,neden affediyorsunuz?
Sizi aldatan adamın nesini seviyorsun?
Offfff Allahım bu nasıl bir hayat ben anlamıyorum!
Adam sizi aldatıyor arkadaşım görmüyor musunuz?
Neden çocuk yapmaya çalışıyorsunuz,neden affediyorsunuz?
Sizi aldatan adamın nesini seviyorsun?
Offfff Allahım bu nasıl bir hayat ben anlamıyorum!
cok seviyordum. evlenince düzelir sandım. ayrıca sanalda gercek hayatta degil bu diye sanırım kendimi teselli ettim çok fazla.((
cok seviyordum. evlenince düzelir sandım. ayrıca sanalda gercek hayatta degil bu diye sanırım kendimi teselli ettim çok fazla.((
biz eşimle birbirimizi severek 7 yıl arkadaslaıktan sonra evlendik su an 2.5 senelik evliyiz. benim sorunum belki sizinkinin yanında birsey degil gibi durabilir ama cok canımı sıkıyor eşim internete cok fazla düşkün biri benim bilmedigim farklı adlarla msn alıp konusuyor bekarkende cok yakaladım ama sevgim hep gözümü bürüdü evlenince vazgecer sandım. gecen ay sırf bu yüzden kavga ettik ve bana güvenmiyorsun sen bana hiçş güvenmiyordun begenmiyorsan cek git işde kapı orda dedi. neysee barıstıkk. cocuğumuz olsun diye ugrasıyoruz bugün yine baktım msne girmiş kahretsin keske su bilgisayardan anlamasaydım diyoprum kendimee..
içim yanıyor ben yetmyormuyum neden baska kadınlarla msnlerde konusuyor bu diye. ben ondan cocuk isterken oda benden istiyor birbirimizi seviyoruz gercektende ama buna neden olan ne? ben ona yetmiyoırmyum? ne yapcagımı sasırdım anlatamıyorum bile derdimi size. nolur bana bir akııl verin.
sacmalıyormuyum cokmu kıskanc mıyımm?normal mi bu? nolurr bana bir akıllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?