Eşim internete fazla düşkün

tweety25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
210
0
46
Yozgat
arkadaslar yorumlarınız için tesekkurler çok şükür bütün sorunlar cözüldü. ve artık eşim tövbe etti.

Son düzenleme:
Adam sizi aldatıyor arkadaşım görmüyor musunuz?
Neden çocuk yapmaya çalışıyorsunuz,neden affediyorsunuz?
Sizi aldatan adamın nesini seviyorsun?
Offfff Allahım bu nasıl bir hayat ben anlamıyorum!

bende anlamakta güçlükk cekıyorum gercekten ve bu adam evlenmeden öncede yapmıss ve bunu kabullenip evlenmıssın bu adamlaaa

cok seviyordum. evlenince düzelir sandım. ayrıca sanalda gercek hayatta degil bu diye sanırım kendimi teselli ettim çok fazla. ((

Bunun nesı normal?
Nesı kıskanclık olarak adlandırılabılır?
Esınız sızı acıkca aldatıyor, bu yetmıyor ona kızdıgınız ıcın sızı evden kovuyor?
Sızde bunun ustune 'ondan bebek ıstıyorum' dıyorsunuz.
Gormuyor musunuz, esınız sıze deger vermıyor.

kesinlikle katılıyorum, sen yanındasın ve çocuk istiyosun ama o msnde hem de FARKLI ADRESLERLE!!! ben de arkadaşa katılıyorumm,, her şey çok açık, çocuk yapınca da zannetmiyorum ki değişsin, zaten böyleyken araya hamileliğin doğumun filan girince daha da kötü olur, bence evliliğin üzerine bir daha düşün :18:

cok seviyordum. evlenince düzelir sandım. ayrıca sanalda gercek hayatta degil bu diye sanırım kendimi teselli ettim çok fazla. ((

Eeeee tamam düzelir sandınız, teselli ettiniz kendinizi yetmedi di mi?
Şimdi neden harekete geçmiyorsunuz?

güzelim bunun sanalı gercegımı var allah askına yaaasonucta aldatmıs yanıı halende yapıyr ve cocuk dıyorsun birdeee

Tabikide saçmalamıyorsun ama böyle olan sadece senin eşin değil benim dayımda aynı böyle yengemi uyutuyor sabaha kadar sohbetlerde benim yanımda bile konuştu neden yapıyorsun dediğimde ise makara bunlar zaman geçiriyorum kafam dağılıyor dedi ben çok kızıyordum ama şimdi hiç böyle huyları kalmamış ondanda hevesini almış canım geçici bir dönemdir imşllh sizinkiide

Arkadasım, sanal manal.
Yahu bu sanalı ne kadar basıte alıyor bazı kadınlar, aklım almıyor.
Iyı madem sanal, madem snal olunca mubah sayılıyor, e sızde yapın.
Bakalım o vakıt esınız ne tepkı verıyor.
Yada sız bunu kendınıze yedırebılecek mısınız?
Sanal dedıgınız nedır kı hem?
Bılgısayarla yazısmıyorsunuz ya, sıze verılen yanıtları bır makıne otomatık mesaj olarak gondermıyor ya.
Esınız bır kadınla yazısıyor, artık ne yazıstıklarını bılmıyoruz tabı.
Ama bır kadınla ne konusulur kı!
ılla kayıyordur muhabbet bır yerlere.
Daha fazlasını yazmayayım, anladınız sız.

Adam sana beğenmiyorsan defol git demiş sen çıkmış beni seviyor diyorsun.
Allah akıl fikir versin.

ya arkadaşım hiç gururun yokmu adam alenen aldatıyor seni kovuyor evinden sen seviyorum diyorsun ben bir dakika daha o evde durmam seviyor olsaydı internette fink atmazdıııı sakın çocuk falan yapayım deme

Bence tek çözüm,"ya msn ya ben" şeklinde kesin bir tavır koymandır.Zaman geçiriyorum,makara yapıyorum,bunlar gerçek değil gibi bahaneleri asla kabul etme.Ya msn ya ben dersin,güven müven diye üste çıkmaya çalışırsa,msn (orada konuştukların) benden değerli mi diye bastırırsın.Hala vazgeçmezse maalesef senin kendisinden vazgeçmen en doğrusu olur.
Çocuk yapmadan önce biraz daha beklemeni öneririm.Bebek olunca sen sürekli onunla meşgul olacaksın,eşin büsbütün internete dalacak.Çocuk olunca düzelir diye kendini kandırma.

arkadaşlar karısını aldatmak isteyen msn ye girmedende aldatabilir.bu kadar gaz vermeyin.bazı insanlar eşiyle konuşamadıklarını başkasıyla daha rahat konuşabilir.ama arkadaşın bahsettiği görüşmelerin içeriğinde cinsellik yada benzeri bir konu olup olmadığnı bilmiyorum.eğer varsa fiziksel olmasada ruhen bir aldatma var diyebiliriz.benim abimde evli ve bayan muhabbetlerine çok uyum sağlıyo.akrabalarla da öyle yanlış anlaşılmasın.eşide hiçbi zaman yanlış anlamaz onu iyi tanıyoruz çünkü.

Ne yaparsanız yapın ama böyle bir adamdan çocuk düşünmeyin bence siz üzlüyorsunuz kavga ediyorsunuz çocuk da o ortamda mahvolmasın bari sonra etraf dengesiz kendine ve başkalarına güvensiz çocuklarla kaynıyor kendi annelik ihtiyacınız için sağlıklı olmayan bir evlilik için çocuk yapmayın bari.

sizi msnden aldatan insandan cocuk yapmaya mi calisiyorsunuz????????
bana gore ancak ruh sagligi yerinde olmayan bir insan boyle bir sey ister.
iyi misiniz?

hemen 1 çocuk yap. düzelmedi mi? 1 tane daha çocuk yap, yine düzelmezse 1 tane daha çocuk yapın, baktın düzelmiyor son bir şans ver 1 tane daha çocuk yap, yine sana kapıyı gösteriyorsa,
hemen çocukları topla babanın evine git baban nasılsa parayı sokaktan topluyor senin ve eşinin aşk meyvelerinizi sevgi tomurcuklarını hemen kabul eder, eğer etmezse --BU DA BENİM KADERİMMİŞ-- deyip kocanın evine geri döner birbirinizi sevmeye devam edersiniz.

Ama bak sakın vakit geçirmeden hemen aşkınızın sevginizin ilk meyvesi için, eşin msn de ki görüşmeleri bitirdikten sonra çalışmalara başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…